Росица Велкова: Няма как да не внесем очакваната в еврозоната рецесия

Живеем в трудни времена, предизборните обещания се плащат или с нови данъци, или с нов дълг, заяви служебният финансов министър

Обратно в новината

Коментари - Росица Велкова: Няма как да не внесем очакваната в еврозоната рецесия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Времената щяха да са много по-лесни, ако не бяхме затворили повечето блокове на "Козлодуи", не си бяхме съсипали производството по нареждане отвън и хората имаха работа по родните си места, не си бяхме съсипали селското стопанство и хората можеха да отглеждат все още храна и то толкова, че да изхранваме все още половин Европа. Сега почти всичко, което ядем и потребяваме се внася. Рецесия навън, "рецесия" и у нас. Или да кажа стагнация? ...

Абе това влизане в еврозоната точно сега е като да си купиш фабрика на 8 септември, ама нейсе

Рецесията е нещо хубаво и част от естетвените цикли в работещия капитализъм. Вечен ръст има само в Рая. Капитализъм без фалит не е капитализъм. Ако няма фалити, плащаме всички през инфлация и става играчка плачка.

е тази подвижна воняща каца пълна с лайна. Я, е затъркаляйте обратно към Резидентството от където е дошла.

Да плащат децата на децата ми, аз искам да живея като цар..! к-ви, пиене, кока, тъмни човеци, азиатци, педерасти, искам да ми бъркат в всяка възможна дупка и да съм бездетен - не знам либерален ли съм или да? Не знам дали съм в клуба на богатите или клуба на удивително самоубийствено тъпи хомосапиенси?

Дянков ни направи, постна пица, тиквата ни даде само с доматен сос, ако разбирам добре тази госпожа, значи ще ядем само хляб. Въпроса е защо няма отговорни за всичките тези кражби последните 30 , даже последните 75 години трябва да се ревизират.

Абе хубу... рецесията ще я внесете. Няма как... разбрахме... Ама вземете внесете и някоя средна заплата от Еврозоната бе, ше ви се не знае!? Рецесия може, ама минимална заплата не може!? Как само лошото вземете бе?!

със свръх печалби, дето никой не иска да им ги взима

,,Очакваната в Еврозоната рецесия,, това започна още миналата година преди ,,войната,,

още ли се подвизава в кочинката?

Тая буля да се скрие и да не се показва - дрънчи от некомпетентност

Има как да не внесем инфлацията от еврозоната! Просто, като не влезем в еврозоната!

Вече е внесена, така е ,,планирано,,

Запада щеше да съсипва Русия ама се самоуби хахаха.

Лельо, ние пак ще я внесем, защото огромна част от българската икономика зависи от износа към еврозоната. Просто няма да можем да се възползваме от защитните механизми.

Бедните ке го духат, пак.