Коментари - Росен Христов: Няма да служим на Русия с нефтопровода "Александруполис-Бургас" | Бизнес.dir.bg
назад

Росен Христов: Няма да служим на Русия с нефтопровода "Александруполис-Бургас"

Ще кандидатстваме поа различни програми за финансиране на проекта, каза енергийният министър

Обратно в новината

Коментари - Росен Христов: Няма да служим на Русия с нефтопровода "Александруполис-Бургас" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А никога не може да мислим,че ще работите с Русия. Мама ви тъпа да еба. Вижте какво поскъпване причинахте като се отказахте от руските доставки на газ,а го купувате от посредници. На път сте да съсипете Лукойл,Мариците и АЕЦ.. Разсипахте България , продажници долни.

тоа поток, ако бе осъществен с обратното име, до сега да бяхме на печалба.... А Белене... А другите ЗАБРАНЕНИ проекти... Абе наведена глава, сабя е не сече, само фелацио дири....

Аз мисля, че трябва да наблегнем на газовата инфраструктура. Не случайно много европейски държави строят терминали за втечнен газ, защото това дава достъп до много и рацлични доставчици и така държавите имат избор... друг е въпросът, че за собствен добив на газ, никой не смее да коментира от управляващите. А това всъщност е начинът по който ще станем изцяло независими.

_stankow

>>>ще позволи да се разтоварват танкери от избрани от нас доставчици от световния пазар. Аха, ще ви позволи някой да избирате доставчици. Съвсем свободно. При едно условие - да бъде американска фирма, застрахована в английска фирма и кредитирана от американска банка.

Мутрата Тиква подари 3 милиарда на ватенките с Турски поток - сега Зеления чорап ще им подари още 3.5 милиарда за тръбата на Лукойл! Да си я платят те !

Ганчо, чети бе пък после пиши. Става въпрос за няколко стотин милиона и от ЕС. Докато Тиквота не е дошъл на власт, щото после верно ще станат 3 милиарда.

Да няма да служим на Русия като купуваме на 10 пъти по-ниски цени, а ще служим на САЩ , които на Европа продават на 4 пъти по-скъп нефт отколкото на вътрешния си пазар. Ще служим на САЩ, защото е гордост да бъдеш самоубиец, джендър и да ядеш насекоми.

В САЩ цената е абсолютно същата като в Европа. Само че в повечето щати няма акцизи. Това прави цената на бензина колкото е тук газта, която е също без акциз. В Калифорния имат акциз почти колкото европейския и цената е 1:1.

Росене, Росене, не си купувал и не си пълнил резервоара на колата си (не служебната) за 20 стотинки литъра за да знаеш, че не България слугува на Русия, а Русия слугуваше на Б-я, като ни даваше горива и енергия за без пари! В замяна изнасяхме домати за по 10 ст. килото! По него време хората в Б-я се "биеха" с домати както в Италия!

На всяка санкция има равна по сила и противодействие контрасанкция. Нарича се и черен пазар. Черния пазар никога не може да се избегне, щото парата играе.

Сложи си портрета на Зеленскийййй на стената и мирясай!

Ще служим на САЩ срещу комисионна…няма ли хора които да служат на България??

Ама какво значение има какъв е петрола? Гледайте цената бе хора, бедния българин това го интересува. Какво ме бърка, ако е руски, при условие че ми е евтино? Не виждам смисъл да се инвестират тези няколко стотин милиона, за да може после да купуваме по-скъп петрол. Направете и там цената двойна и тройна както с газта, та после да се увеличат цените на горивата, от там на транспорта и производството и всичко друго, то си е верижна реакция... Какво им става на тези хора?

Ако ще захранва от юг към Черно море това е само България и отчасти Румъния и Молдова което ще си е чиста загуба и изплащането ще е много, много дълго, предишния проект за прехвърлянето на руския петрол към Средиземно море си беше на голяма печалба за България затова и го отрязаха от ЕС. Ама нали ни управляват марионетки, те не гледат интереса на България.

Все на някой служим - това ни е проблема. Не на тия а на ония - няма оправия.

експертът от Центъра за изследване на демокрацията Мартин Владимиров намекна, че руски интереси прозират в опитите за размразяване на проекта... Щом не го е изрекъл, значи нищо не е казал...това намекнал, помислил и прочие са размишления на на някой друг, но не този експерт. Даже самото му представяне е повод за смешки. Всички знаят че този Център за изследване на демокрацията не е никакъв център, а НПО грантояд на Сорос. Така че дотук с новината. Въобще отворете си очите мили тролове и останалите...Хората ,които цитирате ,трябва да се цитират не според това дали ще е лошо на РУсия, а какво ще е добре за България

Хехехе... Чии е Лукойл Нефтохим бе ? Както Баце не обслужи Газпром, така и вие няма да обслужите Лукойл ... Боклуци

Ми да. То и Турски поток го построихме, без да знаем защо, всички още се чудим. Ама не е за да обслужим Газпромм. Не е!

Не бе, няма. Като установим, че е нерентабилно да се ползва от Нефтохим-а, защото никога няма да се изплати, ще го преотдадем на Русия, за да си изнася по него нефта, за да не загубим всичките милиарди, които ще отидат там, а само малка част от тях..

Не сме определили дали е рентабилен петролопровода, ама тичаме да подписваме ! Ей де ги намират такива минисри ???