Коментари - Росен Христов: Доставките на газ за 2023 г. са подсигурени | Бизнес.dir.bg

Коментари - Росен Христов: Доставките на газ за 2023 г. са подсигурени | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не свърши ли вече? Понеже за повечето от нас - да, още към 7-ми януари..

има по-голям олигофрен и селяндур от този в павителството на Огняновския селяк.

Газ има навсякъде, не ни баламосвай.

"... компанията "МЕТ" е сред ДОСТАВЧИЦИТЕ на газ за страната ни. "У нас те дават най-добри цени и условия. Прреди доставяха с директно договаряне", уточни ХристовПрпеди ДОСТАВКИТЕ са ОСИГУРЕНИ?! А ЦЕНАТА спрямо ДИРЕКТНИТЕ ДОСТАВКИ от Русия по стария договор?!

Откакто Обединените шарлатани бяха изчагъркани, цените на горивата и енергоносителите паднаха драстично.

Централата за газ в Портовая изгаря всеки ден излишния и не продаден газ на стойност около 10 млн. долара.ха ха ха ха ха вървят във въздуха .. Затова руските тролове квичат.ха.ха Не щеме ний рускои газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим!

Имат хората, горят. Ти нямаш и ще гориш квот намериш по кофите.

гарят..ха ха само на 100 км от Москва хората нямат вода,канализация ,газ и ток..ха.ха руский говняшки мир..ха.ха

Щерев, глупак, в България на 10км от центъра нямат канализация, а на 50км и ток

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, ОТ ИМЕТО НА МНОГО БЪЛГАРИ ВИ МОЛЯ ДА ГО МАХНЕТЕ ТОЗИ НЕАДЕКВАТЕН ГЛУПАК!!! Б БЪЛГАРИЯ ИМА ТОЛКОВА МНОГО ЕНЕРГИИНИ ЕКСПЕРТИ, ТА ВИЕ ДО ТОЗИ МАЛОУМНИК ЛИ УПРЯХТЕ!!!

ти ли си бе шарлатан непоръбен?

да те шибам в лайняната уста Нексомирчо.

Газпром така ли каза ??

Цена и какви количества. Няма значение от къде е ние всички знаем

Навря им го четвъртит на обединените шарлатани. Скоро Летисия и фбр ще ги погнат за незаконно финансиране на политически партии с пари от американски инвеститори в Неско.

Този глупак със същия овчи поглед ще обяснява след 3 дни за двуцифрено повишаване на цената ба газта, а след 14 дни - и на тока

Като човек отопляващ се на гас искам да кажа на политиците ни - да ви ева майката продажна джендерско сороска да ви ева!

Пешо, повечето избраха такива лумпени и откровени дебили. Няма да им пречим сега, остави ги да си берат плодовете на собствения избор. Ние с тебе с червено вино и свинско им се смеем

Еххаааа, тая година половин кур, догодина цял! Нищо, че тази газта е на петорно по-висока цена, а за руснаците ние вече сме най-долните мърши и предатели. ДОГОДИНА МАЛОУМНИЦИ! Догодина ще видите как се мре от студ!

нали още тази зима щеше да се мре от студ ...

Ми чакай да дойдат сметките... В Германия цените са по 4 на миналогодишните, а държавата щяла да помага към лятото.. евентуално..и то да не са повече от 4х увеличение за 2/3 от обичайното потребление ;) не е лесно да си джендър, накрая ще треснат 10 кратно увеличение и 15% ще излязат златни...

Браво, г-н Христов! Без апломб, без шум, без "7те танкера" без слотове Вие успяхте!

Ценичката приятелю, ценичката? И калоричността на доставяният газ. Газомера върти като луд, а в радиатора няма никой. Термометъра в хола умря от студ. Газовият котел ми се оплаква, че не ще да работи с нагнетен въздух. Ченичката приятелю, ценичката....

Нещастен тъпанар, не казва че въпреки намалението цената на газта е пет пъти по-скъпа от 2021 г. когато беше 21 лв. за МГВТЧ.

Що за тези купуват от Газпром по евтин ли е от 2021г ???

БРЮКСЕЛ ЩЕ ВИ РАЗРЕШИ РЕВЕРС НА КЪРВАВАТА ГАЗ ? ДОЛНИ РОБИ НА БЛЯДОВЕТЕ , УНИЖАВАЩИ НИ 140 ГОДИНИ ! НИКОЙ НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВА ! ЗНАХ СИ, ЧЕ МАФИЯТА ЩЕ ДЪРЖИ "СЛУЖЕБИТЕ" КРЕМЪЛСКИ КАБИНЕТИ, ДОКАТО ПРЕПОДПИШИ ВСИЧКИ ДОГОВИР С БЛЯДОВЕТЕ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ РОБСТВОТО И ПОДЧИНЕНИЕТО ! НИКОЙ, НИКОГА НЯМА ДА ВИ ГЛАСУВА - ДОЛНИ КРЕМЪЛСКИ РОБИ !

По-леко, да не вземеш да пуснеш нещо.

...пуКнеш нещо по софтуера

И за какво ви е газ след като войната се затяга ? И не се знае докъде ще стигне простотията на някои ? По добре си носете новите дрешки .

пак ли?

Въпросът е на каква цена?! Какво ни залъгвате с глупости?! Цената трябва да бъде, колкото преди глупостите на САЩ и НАТО, т.е. 450 лв. за 1000 куб. м. газ. Не да ни залъгвате с нови мерни единици като Мвт!!!

Гепна ли некой лев?

Браво калина петрова за страхотната новина! Браво и на ДИР за поредната поддръжка на служебният кабинет! Знаем се вече, нали ;)

Евро зелени джендъри на принципа "ходете вие да се ваксинирате, пестете, дарявайте на Украйна и се бийте за тях..а ние ще врякаме по форумите и гриндър"