17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да строят, ама както в турция...при същите условия. Макар че мене ако ме питат руснак у дома не ми трябва. Онзи ден слушах юбилейния концерт на алла пугачова и след една от песните си тя в прав текст си каза...”какво да правиш нашата страна си е угаловная”, щото в текста на песента настоящия полковник се оказва настояший угаловнник

Ний сме садомазохисти. такъв сех ни фърлихте и си платихме. ако ни направите още един сеанс - напрао ше пукнеме.

stankow

Преди 10 г. централата струваше 3.6 милиарда евро. И руснаците ни даваха кредит за тях. Ако не бяха американците, досега централата да беше готова. И нямаше да усетим кога ще изплатим кредита.

Има няколко варианта за ползване на доставеното оборудване освен БеляНЕ, но врътката е, че пусково-наладъчните работи трябва да се извършат от производителя на оборудването или оторизирана от него фирма, защото иначе се губят гаранционните условия. Руските тарикати знаят, че нямаме печеливш ход и спокойно си кютат.

stankow

Че какъв по-печеливш ход от това да имаме нова централа !?

Американците пък ти предлагат АЕЦ където неможеш нищо да пипнеш. Ако нещо се повреди те единствени го доставят. Не е за нас подобно нещо! Пък и опита с едни американски ТЕЦ-ове се оказа доста скъп...

Ние сме готови да участваме под каквато и да е роля, започвайки от консултант, завършвайки като отговорник за каквато и да е част от оборудването и за всички дейности, за да може да бъде пусната централата", обясни Комаров Абе защо така за ИНВЕСТИТОР хич нещат,но виж консултацийки,доставка на оборудване,контрол и всички други дейности,които някой трябва да плаща.

В това никой не се съмнява. Стига да може да клати България.

Тази централа е руски проект, с руски реактор, и е невъзможно да се построи и експлоатира без руско участие.

От времето на парните локомотиви. Цял свят върви напред само ние тичаме назад и само гледаме да пълним гушите на "братушките".

Ненужен проект , обслужващ руски геополитически интереси и нашенски червени недоносчета-пиявици !

И боковчетата от БКП-ГЕРБ се наредиха на копанката, която преди това издърпаха от пред муцуните на другарчетата си от БКП-БСП.

Не ви щем ни меда, ни жилото! само нашите бандити-политици искат да смучат комисионни, а после народа да плаща неустойки. Тоя филм го играем вече колко десетилетия? Още бащата на Серж Станишев я започна тая схема с Белене! А БоЕко извървя пътя от "корупционен гьол" до " най-добрия проект". За пари ли? За много ли?

Че вас кой ви пита бе протестъри недоклатени!