Рияд свива временно производството на петрол

Причината е атака от бунтовниците хуси от съседен Йемен срещу една от инсталациите на гиганта "Арамко"

Обратно в новината

Коментари - Рияд свива временно производството на петрол | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай как больно! Ведь так, товащ Байдън?

Арамко е Арабско-АМЕРИКАНСКА компания. Най-голямата в Света. Байдън финансира хусите и така държи високи цени на горивата. При М-р Тръмп горивата бяха на МИНИМУМ.....както при М-Рейгън. Тогава Русия гладуване и стоеше мирно.

Вижте кой в момента е управляващия на ОПЕК на ротационния принцип!

За какво производство говорите бе, хора? Ако е за добив - Да! Да не би публикувалата сама да си пише коментарите?

Сещаш ли се какво става? Отрязват Русия от петролните пазари. ОПЕК ще компенсира с повишено производство. Русия отваря втори фронт и бунтовниците удрят Саудитска арабия за да провалят част от производството. Светът ще компенсира с руски нефт.

Си досетлив.

Високите цени на горивата не се дължат на недостиг или високо търсене ... Дължат се на $ стагфлацията $, загуба на доверие и печатането в особено големи размери! ... Нужда от излишно помпане няма, няма къде да го сложиш! ОПЕК отказа да точи допълнително! ... Сега ще им се наложи даже да го намалят заради войната в Йемен, която никой не забелязва и никой не припознава с флагчета на ревера ... Там е истинска катастрофа, но на "Свободните Лицемери" не им пука!

ОПЕК многократно заяви, че няма да компенсира нищо. Що си измисляте бе хора?

Дедо Бай Дън и господарите му много ще се зарадват.След като арабина изобщо не поиска да разговаря с него,сега прави точно обратното,на американските мераци.Ххахаххахаа

Путин плаща добре и на едните и на другите,който разбрал,разбрал.

Хуси и сауди във вечна дружба за вдигане на цената!

;)