17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това Париж, бе? Квартал на Рабат, Алжир или Бамако! И като от там някакъв си немъж настоява, то не значи че Борето няма да си го премести в център/ляво/дясно. Той има точен девиз за рибата и той е: “който иска да яде британска риба, да дойде да налапа моят кефал”!

Към текущите управляващи в УК начело с рижавия циркаджия трябва да се подхожда твърдо и безкомпромисно. Пълна изолация. Те не търсят конструктивни компромисни решения които работят за всички. Те ще нарушат всяко споразумение, ще се извъртат и лъжат при всяка възможност. Главната цел на външната им политика е да навредят на ЕУ с всякакви средства, с идеята в един момент да се разпадне. Само така ще могат да се върнат към традиционните си игрички да манипулират европейските народи един срещу друг и да извличат лични изгоди. Ясно им е че вече не могат да върнат британската империя и да бъдат световна сила но тактиката им ще бъде да се превърнат в главния регионален играч.

И за това има лесно решение!! Просто ЕС да СПРЕ вноса на риби и морски продукти от Великобритания!!! Нека си ги консумират те!! Да видим колко ще издържат!?!?Най-лесно е в момента да се цака Великобритания-92% от суровините са ВНОС!?!?! ЕС спира доставките на ВСИЧКИ суровини за Островаи готово!!! Островитяните ще духат супата и ще пият само чай!!!!

ЕС суровини не произвежда.Той е вносител на суровини......Какво ще спира?

Време е британците да се изолират като северна корея и да си лапат рибата.

Да го духат наглите ингилизи!