Ревитуса очаква 11 танкера с втечнен газ през септември, един е от тях е за България

На 13 август, за сметка на "Булгаргаз", са пристигнали и 96 012 кубични метра втечнен природен газ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С един танкер бая ще захлебим,а и той ще е първия и чак от Гърция Какъв цирк!

Може да очаква и сто и десет танкера обаче на колко пише Кирчо от Канада -на нито един нали . Стига ни занимавахте с глупости и измислени кризи/далаверковци татови! Краденето ви е в душичките олио бензин дърва газ чер пипер квото падне сега и въглища.

Защо Румъния и Турция добиват газ в Черно море, а България не? БГ правителство не видя газ в тръбата под налягане, та ще търси газ в морето!

Въздух под налягане за пет лева килото.

Чудесна новина цял танкер стига за 7 дена потребление в България,пък и цената му добра ,само 2300 долара за 1000 куб.м. Около 5 пъти по-скъп от руският газ от Газпром по-договора който Кирчовците отказаха да плащат(500 долара). Нищо работа,а Неохим почна да спира производството и да съкращава хора!

Премести се да живееш в Русия тогава, какво търсиш в България?

Ако Евроджендърите ми поемат разликата в цената ще викам и за англосаксонците! А може и да ми превеждат разликата в заплатата, за да стане колкото при тях, тогава няма да имам нищо против!

Ти местиш ли се в Норвегия да ядеш раци?

Карамба! Е, как един бе, нали бяха седем? Да не би карибските пирати начело с Джак Спароу да са ги взели на абордаж?

Цял един танкер ли ве много е може ли само пак 20% от него!!!!!!

Русия може да е геополитически катил, но за България тя беше изгоден бизнес партньор, защото по дяволите едно езеро ни дели и тръби колкото щеш. Да му мислеха тези на запад. А сега тука ще пляскаме че едвам се намерило едно танкерче за клетата България.

Стягай си чемодана и хващай влака за Москва. Нещастен български прислужник.

Сатурн е газова планета, можем да я източим, на една ръка разстояние е. Ракети дал господ, а и болни наркомански мозъци и те на една ръка разстояние и броят им се увеличава.

А аз си мислех, че само в "братска" Русия се "копае" газ! Така поне и уверяваше мъдрото ни служебно правителство, Р. Овч., председатели на всевъзможни работодателски организации, шефове на синдикати и пр. Дали те са невежи, смятат ни нас за невежи или пък имат интерес някакъв (в никакъв случай, не казвам, че е "за парата" и то в копейки, не). Но вече българинът разбра - до сега са го лъгали и са изпълнявали за негова сметка задания на Сатрапията, вкл. и с т.нар. "Балкански поток" (само за 3 милиарда). Колко пенсии са това, г-н Борисов, който въобще не е популист, не е.

Да ти го обясня прастичко - газ има, ама на доста висока цена. Все едно да си събрал 10000 лева да голф, да отидеш в автокъщите и от там да ти предлагат S класи и Бентлита и да ти казват - ето имаме коли! Ама те по 50000лв. - да ама има! Топли ли те, като не можеш да си ги позволиш! На 4 лв. Кубик газ според теб колко могат да си платят зимата газта! А за балкански поток - за две години поста линията са около 30% от стойността му, така че това на практика са едни от най-правилно изхарчените пари през последните години.

Да, и сега е редно да се изнесат точни данни. Доставя ли Газпром газ? На каква цена? А за Балкански поток инвестицията се е възвърнала на 90%. Вервай ми!

Простакът 456, беж в Москва.

с кеф чакам октомври месец. очаквам жално о каичене на евроатлантическите прасета и техните глисти.. ббаахаха

Какво през октомври - прекрасна топла есен, наслаждавай се, ако имаш сетивата! Но като чета безумията, които изговаряш, пак ще пиеш една ракия със заработените копейки!

Като почнат да затварят заводи в Германия и да се връщат гладни българи ще разберете , че е време за президентска република !

Парите от вас

Дано сега си затворят лъжливите гадни усти тулупите гербаджийски

ㅤ

Като дойдат и останалите 6, тогава.

Как спешно и ефективно решаваме проблемите на нацията! Първо ги създаваме, де..... и малко скъпичко. Но кой гледа цената пред верността към дружките...

645 танкера са на вода в момента с втечнен газ от САЩ. 1 танкер е равностоен на газа от Русия за ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА 3 ДНИ. Почвай да смяташ, блядь. Русия ПРОСПА технологичния бум с втечнен газ. Газа с танкери е флексибъл финансово, политически, териториално. Русия има най-много залежи на газ, НО САЩ в момента са най-големият износител. Без тръби....

кой та ебава тебе за нещо ве смрад гюбрясала? де ше ги разтоварваш тия танкери, на дунавмост иои у марицата? мноо тъп смрадлив тролякодобитък си ве. смърдиш на кюмюр и на кюмбе та се не траш ве.. ббаахаха наши киру фъкиру ти обе8а 7 танкера до 18 юни , де са ве балък тъп?.. ббаахаха

Китай внася 13% от руския газ. ТРИ ПРОЦЕНТА са през тръба блядь.САЩ доставя повече газ за Китай, отколкото Русия. Сега почни да питаш: Как и къде Китай разтоварване американския и руски втечнен газ!

Мутрофанка вече замаля, все по-малко стават парите от пАсолството за тролене във възхвала на Путю и СССеРе. Кьопек сила ко стана тик-ток войните се изпокриха ;))

Терминалът за втечнен газ се управлява от гръцкия мрежови оператор Defsa и беше пуснат в експлоатация през 1999 година. Капацитетът му за регазификация е около 5,3 млрд. куб. метра годишно. Капацитетът за съхранение преди разширението е 225 хил. куб. метра.

И Р Т А К

Дирника е забранил в коментарите да има KupТAK и ГyглeHa. Приемат ги но не се виждат

На гърците - за сметка на ... за сметка на българския данъкоплатец Киртака и гугленка мачкаха чаршафите в Солун. Ама данъкоплатеца нищо не видя ни от единия, ни от другия. Да не се окаже че май българгаз плаща масрафа на някой друг?

Гормулировка на Гърците. Нека да ви дам пример. Киртата топна ли го в на Гуглена мундата в Солун? За чия сметка? На българския данъкоплатец. Данакоплатеца какво видя от цялата работа? - нищо. Така че гърците казват че булгаргаз ще плати раьтоварването, с къде ще отиде Газа е нещо съвсем отделно.

Съсипахте го тоя човек бе! Путин сън не го лови сега от тоя танкер!

Най-много го морят украинците, за 3 дни в Киев, работата стана 'пашол нахуй бляд' аххахахаха

Сами си измисляте това за трите дни, ама като стане въпрос за върнатите на Русия територии и загубите на укрите и натовците, мълчите като бити пе*ераси.

Всичко е много прлосто! Да се разделят доставките на газа за населението. Продажните пумияри които не искат евтин руски газ да си поръчват от месец за месез скъп американски газ и да плащат смело за транспорт, втечняване и раздуване и за това че някой непрекъснато трябва да се занимава да го пръчва За нормалните хода да се внася евтин руски газ със стабилна регулярна доставка

България има нужда и трабва да се ВЪЗРОДИ !

ама не с ИЗРОДИ ;))

Да де, без теб разбира се

Окупационният „премиер“ на Крим Сергей Аксьонов и председателят на окупационния „парламент“ Владимир Константинов са напуснали полуострова, съобщават агенция „Униан“ и „24-и канал“ с позоваване на източници от украинското разузнаване. Посочва се, че двамата са избягали през миналата нощ по Кримския мост, след като той беше затворен за останалите желаещи да се евакуират. В публикациите се казва, че Аксьонов и Константинов са напуснали Крим след телефонен разговор с техния куратор от Москва, който ги е предупредил, че е опасно да останат. Непосредствено след това те напуснали полуострова с охранявани автомобили, заедно с жените, децата и дори любовниците си. Междувременно подчинените на "премиера" са унищожавали документи през цялата нощ. Сега семействата на Аксьонов и Константинов се намират в Ростов, където са отседнали в един от хотелите. В информацията се посочва, че те активно „давят страха си в местните ресторанти и празнуват собственото си спасение“. Засега не става дума за връщане на полуострова. По данни на разузнаването, окупаторите са наредили да се публикуват в мрежата подправени видеоматериали, които да изглеждат като заснети в Крим. Възможно е за решаване на определени задачи Аксьонов и Константинов дори да се връщат на полуострова за по няколко часа, но изглежда постоянното им местоживеене вече ще е в Русия.

Верно е и аз съм със тях и бухаме водка из ресторантите

Има един човек в България - дялан камък. Където го сложиха - подобри нещата... Прочете му биографията на Емил Димитров - Ревизоро, човекът освен всичките си образования е бил и заварчик... Предлагам да го пратим и на газовата връзка с Гърция, за да може и там да се отпушат нещата... Защото без тръба до границата - газ до България от Гърция не може да стигне

Само ВЪЗРАЖДАНЕ!!!!!

ВГЪЗ РАЖДАНИ !!

ㅤ

Безсилието е лошо нещо.

Руските военни спешно местят самолетите и хеликоптерите си от бази в окупирания Крим, след поредицата от взривове в руски военни обекти на полуострова, съобщи Униан с позоваване на украинското военно разузнаване. "След последните събития в Крим рашистите спешно преместват своите самолети и вертолети в отдалечените райони на полуострова и на летища в Руската федерация." – съобщава Главното управление на разузнаването към украинското Министерство на отбраната. Уточнява се, че авиационната техника се премества на резервни летища в Крим и на постоянни в Русия. "Такава активност се забелязва след серията взривове в обекти от военната инфраструктура във временно окупирания полуостров Крим, включително на летищата Саки (9 август) и Гвардейское (16 август)." – се казва в съобщението. От разузнаването посочват, че са преместени най-малко 24 самолета и 14 хеликоптера. На борда на единия от самолетите е пламнал пожар по време на преместването.

Представям си, как кораб с втечнен газ, на ниска цена, тръгва от САЩ за България. И си представям, че в момента в който някой чичка от Азия удари една жица и предложи по-висока цена, същия този кораб прави завой и изчезва към споменатия чичка.

Евала на хрантутниците ..ще трепериме и пакаме колко танкера къде ще дойдат и дали ше има за нас. А те като Спецов са накупили жилища в топлия Дубай и да му мислят бедните дали на дърва или въглища зимата...

АЙДЕ СЛАДУРКОВЦИ, НА БАЙ ГЪН ПАМПЕРСА ДА ГО ПАПКАТЕ АЙДЕ СЛАДУРКОВЦИ, НА БАЙ ГЪН ПАМПЕРСА ДА ГО ПАПКАТЕ

ДОСТА ПРЕДРУСАЛИ ИМА ТАЯ ВЕЧЕР :--) АДМИНА СПИ .............. ОПС ТО АДМИН НЕМА ................. ТОЯ ФОРУМ Е ПОСЛЕДНОТО ФРИИ МЯСТО ТОЧНО ЗАТОВА СЕ ПОЗАДРЪСТВА С ЛАЙНА ................... ЧЕСТО

От Пешо паприкашо Потка Волва Еякулата САМ СИ ЛАЙКВАМ!!!???

Има един човек в България - дялан камък. Където го сложиха - подобри нещата... Прочете му биографията на Емил Димитров - Ревизоро, човекът освен всичките си образования е бил и заварчик... Предлагам да го пратим и на газовата връзка с Гърция, за да може и там да се отпушат нещата...

А, като няма газова връзка с Гърция как ще дойде газа до България???

Тъпаци. Газпрома ни дава на по 15 евро за мегават газа, ние на по 200 евро купуваме от американците.. СРАМ ДОЛНА. САМО ВЪЗРАЖДАНЕ! Газа от където трябва, от братски газпром!

Руски подлоги сте вие, поклонниците на мангала от Варна.

нема време за пояснения! ако случайно, на некой педераст, на Моя кораб му се палува с мъже- може да скача иззад борда да побарка мъдете на акулките ми! немам против, я! паприкаш, абе немаш много лайквания, защо тка да не си платената духачка с големите цици на азб? Бог с нас или си мислиш, че си безгранична, а курво тлъстосетра? оохххооо. тепърва седам зад пулта! мухло, казах вече! смятам, че ако още се понапънеш ще се изсереш в ухото си, италиенката! аз не говоря напразно, нито блъфирам! руля на кораба не само ти е отнет, а ти си натикана в килия, при плъховете си! в очакване на присЪДАТА МИ от нюрнбедг 2. нещо неясно, екипажа? нещо неясно, екипажа? както и да е, трае малко--...

ааа, не така, не така, педи на украинската мафия, която направо прегази шиптърската таява на продажба на органи, евреите направо са въз-хитени, като чуят ядене, органи и ебане на деца. ебаси! направо печалба! Бог с нас

както и да е, трае малко--... Природата с нас Бог с нас

САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 . Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас

както и да е, трае малко--... Природата с нас Бог с нас

Крим е украински Елцин го е подписал. Точка!

мухло, казах вече! смятам, че ако още се понапънеш ще се изсереш в ухото си, италиенката! аз не говоря напразно, нито блъфирам! руля на кораба не само ти е отнет, а ти си натикана в килия, при плъховете си! в очакване на присЪДАТА МИ от нюрнбедг 2. нещо неясно, екипажа? нещо неясно, екипажа?? нещо неясно, екипажа? Природата с нас Бог с нас

Крим е украински Елцин го е подписал. Точка!

мухло, казах вече! смятам, че ако още се понапънеш ще се изсереш в ухото си, италиенката! аз не говоря напразно, нито блъфирам! руля на кораба не само ти е отнет, а ти си натикана в килия, при плъховете си! в очакване на присЪДАТА МИ от нюрнбедг 2. нещо неясно, екипажа? нещо неясно, екипажа? нещо неясно, екипажа? Природата с нас Бог с нас

Крим е украински Елцин го е подписал. Точка!

мухло, казах вече! смятам, че ако още се понапънеш ще се изсереш в ухото си, италиенката! аз не говоря напразно, нито блъфирам! руля на кораба не само ти е отнет, а ти си натикана в килия, при плъховете си! в очакване на присЪДАТА МИ от нюрнбедг 2. нещо неясно, екипажа? нещо неясно, екипажа? Природата с нас Бог с нас

САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас САМ СИ ЛАЙКВАМ¡!!! Не е много по темата, но купувам и продавам стари и неработещи часовници, нощви и 1 трактор. Може и бартер на Пешо не се оплаквам и да е свежа на всички именници и аз да го обсъдим с него и ще ти пиша като наближа. Не карам трезвен!!! Бог с нас Природата с нас

Пак ли свършиха хапчетата а?

Кой? Пешо паприкашо или Бог с нас?

итали ти си плъх безроден! но да те оставим да живееш... само защото съм Добър капитан, какъвто ти Не беше! но, само при едно условие а то е... мммм.. ще го видиш, подлого! само защото те дарих да ме представляваш, докато посещавам некои други вселени!+ или си мислиш, че си безгранична, а курво тлъстосетра? оохххооо. тепърва седам зад пулта! !!!!!

Крим е украински Елцин го е подписал точка!

итали ти си плъх безроден! но да те оставим да живееш... само защото съм Добър капитан, какъвто ти Не беше! но, само при едно условие а то е... мммм.. ще го видиш, подлого! само защото те дарих да ме представляваш, докато посещавам некои други вселени!+ или си мислиш, че си безгранична, а курво тлъстосетра? оохххооо. тепърва седам зад пулта! !