17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези 10 милиона са благодарение на новите правила за рапортуване на безработни. Сега и такива които не са били на редовна работа а са работели като блогер на интернет, Убер шофйори и тн могат да кандидтстват. Днес рапортуваха 710 000 за месец Март което е по-старите правила. Високо е но не края на света. До един два месеца ще трябва да тръгне икономиката и сигурно ще се оправи сравнително бързо. Пазара реагира много бързо на кризата но още не паднал много. Сравнимо е с миналия декември. Тази криза е умишлена да запазим живота на много хора. Дано успеем. Най-лошия изход ще бъде да не можем да намалим бройките и само да загубим икономически растеж.

Ослушайте се. Да чувате тука козарче да блейне? И аз не чувам, гробна тишина. Прехапали са си езика и не могат да мецнат за ватници и бояришник, камоли да изгракат как Русия е фалирала и ще се разпадне, ама друг път. Така става когато илюзиите им рухват пред очите и комплексите на обърканата им сексуалност се блъснат челно в товарния влак на реалността.

Да прав си голяма загуба е за икономиката, тия 6.6 млн и 3.3 млн от предишната седмица са правели много пари, колкото цялата руска иконмика. Мурзилка осъзнаваш ли колко е нищожна Русия като икономика. Да притежаваш 1/6 от територията на света и 140 млн хора да правият доходи колкото 17 млн в Холандия правят от територия колкото българската. Ето ти го обяснено просто за такива като теб.

Цялата работна сила беше 160 милиона. За две седмици намаля с десет. Даже ако темпът не се ускори септември последния гаси ланбата.

Още 3-4 такива седмици на истерия и нещата ще отидат в киреча. Не само за щатите, ние сме "вързани" към тях.

2000 долара на месец (грубо сметнато) в рамките на 8 месеца.

Чака ни голямта депресия. Явно в началото на всеки век се повтаря по една голяма депресия. Четете за депресията от 30-те години на 20-ти век, за да се подготвите.

В богатият САЩ 6,6 милиона безработни. В Русия един месец платен отпуск от държавата за всички работещи. Коментара е излишен

само дето в Америка безработният получава в пъти по-голяма "заплата" от тази в любимата ти раша

Това е така, макар че и разходите са му в пъти по-големи. Ама ще може ли да изкара 1 година без заплата богатия американец?

Абе хубаво мериш нетно доходите, но я вземи да напишеш колко струва една пломба при зъболекар в САЩ? А едно посещение при специалист? Е една пълна кръвна картина и урина? А едно ЕХГ или скенер? НАИСТИНА СИ БОРАТ.