Коментари - Рекорди по фондовите пазари от двете страни на Атлантика | Бизнес.dir.bg
назад

Рекорди по фондовите пазари от двете страни на Атлантика

Търговията на БФБ съвпадна с тренда на борсите в Западна Европа и на "Уолстрийт" в Ню Йорк - четири от петте индекса в София регистрираха печалби

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Рекорди по фондовите пазари от двете страни на Атлантика | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ма едни снаряди не могат да произведат на време. Перемога, сър.

Смешници ! Спорят колко трябва да са лихвите на банките, след като има държави, в които, ако даваш кредит срещу лихва, отиваш на бесилото !

Уволняват хора, акциите се качват, акционерите продават, сриват цената и после с парите купуват акциите, и така увеличават хем парите си, хем властта си.

Ще се обадя на съседа да го питам дали иска да продадем нещо. Майкрософт, Тесла, еНвидиа Риба или старата му печка. С новото АИ няма да ни трябва, то харчи към 5 киловата... Ако някой вярва или гледа борсовите индекси може да си вземе Асен Василев за финансов съветник. Или който и да е друг Ром...

войните добре ни се отразяват :)

хартиени им са хартийките, и все по-дървено е дървото, което скоро ще гризнат...

Центробамките суркането по нанадолнището ще го лекуват с нова Велика депресия

Ами емигрирай в такава държава...гаранция там са щастливи и имат много пари, свобода и благосъстпяние ахахах смешник

Печатниците ФЕД и ЕЦБ заливащи света с нищо не струваща артия са главните виновници за всички инфлации и кризи. Към момента войната в Украйна спасява частично Краварите, тъй като успяха да набутат на шляканите си Европриятели цялата си стара военна техника, снаряди, ракети, самолети на карта, бронтранспортьори - всичкото това за трилиони долари. Беше залежало по складовете и работата отиваше към лош, много лош фалит. Но им се надупиха Еврджендърите и ги извадиха за малко от блатото. Само през 2021 година са емитирани 40% повече долари от всички напечатани до тогава в годините. Без покритие ! ФАЩ прави МАЗАЛО ! ЕЦБ не остава назад. Плащат хората работили и спестявали с години - загубили всичко обезценявайки инфлацията спестяванията им.

Хаха, вече Нвидия струва повече от руското БВП, нямало покритие.

Смешник, нали чете че един Камаз пълен с 4090 ки Невидя ще струва колкото 100 грама сиренье като ти угасне тока. Целата тая смехория с Ябълката и Измислената карта е само вестник около краката на бълнуващи болни мозъци като тебе.

Хахаха, чакай да позная, две зими вече стояхме без ток и парно се греехме на свещи в саксия?

девалвират труда на хората, но вместо официално да го нарекат спекула използват кастово разделние, и неразумните вземата заеми за да предзивкат инфлациони увеличения на цените на наеми и жилища докато разумните които не се подават на покупки и надавания за нищо са преацакани от кастата която купува и се зарабова със заеми, така тази каста работи в полза на спекулата и на модела, но прецаква тези които не са се подали и девалвира и техните спестявания и труд

преди 5-6 години със 45 000 евро купуваше 3 или 4 стайна панелка, днес със 90 000 не можеш да го направиш... това печлба ли е ?