Радев, Вучич и Алиев дадоха старт на газовата връзка между България и Сърбия (снимки)

Интерконекторът е символ на нарасналите технологични способности на нашите страни, на успешното сътрудничество, посочи държавният глава на България

Обратно в новината

Коментари - Радев, Вучич и Алиев дадоха старт на газовата връзка между България и Сърбия (снимки) | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да питам ПРОТОКОЛА, - ЗАЩО САМО БЪЛГАРСКИЯТ НАЦИОНАЛЕН ФЛАГ Е БЕЗ ГЕРБ?!?!?!Връщайте заплатите!

Само да не забравят да са редовни в заплащането на нашите транзитни такси :)

#къдеедеса, #десаизчезна, #намеретедеса, #койотвлечедеса

диаметъра на тръбичката TANAP е такъв че без конпресия от братушките вакуума и атмосферното налягане ще я сплескат поняли самнявам се око ша види и ръка ще пипне

Гербът на мурзилките ките трябва да бъде променен, кардинално. В него задължително трябва да има петролна кула , тръба и гола бедна задница. Всеки трябва да има в дома си икона с изображението и цялата страна трябва да се моли всяка сутрин и всяка вечер върху тях, за да не секне единствения доход на руската помийна яма….

Дори ватенките купуват газ от Азербайджан , за да го продават на другите като свои. Руснаците вече купуват над 10млд. куб.м. газ от Азербайджан и Туркменистан, защото им е по евтин от добивания в северните са пустош в сибир.Със сегашните темпове на добив – Русия има залежи от не скъп газ само за още 7 години. Останалите неразработени залежи са много на север и не са евтини за добив. Русия към момента в състояние на санкции нямат нито пари, нито технологии, нито оборудване за да започне да добива газ от нови , неразработени находища. Разбира се добиването за в бъдеще на тази газ ще бъде много по-скъпа. И цената няма да е конкурентна за износ в Европа, в сравнение с евтиния Американски , Катарски и други доставчици на газ. =========== Азербайджан впервые начал поставлять газ в нищая Россия Москва начала закупать природный газ в Азербайджане, сообщил глава "Газпрома" Алексей Миллер. В текущем году Россия намерена импортировать годовой объем предназначенного для продажи азербайджанского газа. Как сообщил в понедельник, 11 января, глава концерна "Газпром" Алексей Миллер, Россия впервые начала импортировать "голубое топливо" из Азербайджана. https://www.dw.com/ru/азербайджан-впервые-начал-поставлять-газ-в-россию/a-5108975

Газът достигна Европа, заобикаляйки Русия. Газът от областта Шах-Дениз премина през Трансанатолийския газопровод (ТАНАП) и достигна турско-гръцката граница, съобщава Интерфакс, като цитира съобщение от държавната азербайджанска нефтена компания SOCAR. Германия заяви, че страната й е изключително заинтересована да развие SGC, за да диверсифицира доставките на газ за Европа.

Направи си партия влез в парламента и променяй конституцията сложи ако искаш проценти на доверие вътре. В сегашната такива ограничения няма..

Алиев се изплю върху Путин. И взе газовия пай от него youtube.com/watch?v=T1bvo3hzQaE ГАЗ ЗА ЕВРОПА - Решението на Азербайджан шокира Руската федерация! youtube.com/watch?v=34-aHVat63k

Лика-прилика са си тримцата. Само Путин липсва, за да е пълна картинката.

Газът от Азербайджан е руски, само че е от Азербайджан. Това е логиката на ПП-ДЕБЪЛГБТ които громят лошия руски газ

да се получава газ от най-великата демокрация - Азербайджан.

ся свят им се зави на сватбарите

Вече ще можем да получаваме руска газ не само от Турция и Гърция, но и от Сърбия.

Трябвало е протокола на ББ да настоява на срещата да присъства и делян добрев- експерта чудо по енергетиката, който да навика тримата големи. Този льольо се държи твърде предизвикателно и се чудя главния прокурор къде гледа, ония работи ли си чепка или ръководи надзора за законност!

Азербайджан изрита руспия от газовите доставки към ЕС и тюркие

Абе, Азърбайджан не ни ли продава руски газ. С "мааалка" надценка. За "диверсификация".

Лошото е когато терорист тръгне да взризява газопровод и никой не разследва.

Върха на сладоледа е, когято взривява, пък после тръгне да "разследва" потърпевшите.

Че той Алиев не само ще УДВОИ износа на газ към Гейропата, а с Русия зад гърба си може и да го УТРОИ.д

Кажи и : - ...като мен.

...за "Da "

Руски кучки на седянка.

Политик с класи над останалите!

ВРЪЩАНЕ на откраднатите български територии!

е хубаво нещо.

Диверсификацията е добра в свабодния пазар, а не да купуваш само краварско по политически причини.

Така е друго си е да купуваш руския газ през посредници. Най-добре американски, посредниците - ПРЕпродават ти го "демократизиран", компресиран, "диверсифициран", обезмЕрисан...

за сключеното от служебния кабинет на Румен Радев споразумение с турската газова компания всичко е ясно - ще плащаме по близо 300 млн. лв. на година до 2035 г., дори и да не ползваме турските тръби. КАК ТАК БЕ РАДЕВ , ЗАЩО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ТАКИВА ПАРИ ??????????ТИ МИСЛИШЛИ ЗА НАРОДА БЪЛГАРСКИ ???????????????МОШЕНИК ИЗЛЕЗЕ ТИ МОШЕНИК ПЪРВА КЛАСА .

Киро Тъпото щял да пипа конституцията.Че какво и е на нея?Поблема не е в царя, а в пъдаря.

Алиев и Вучич са най-смешните президенти,чисто визуално.

И тъпи

Абе ... и отвътре са гнили! Е тримцата ...

за Козяците

Браво за новата газова връзка. Но газта пак ще е от там от където идваше досега, само че народа ни ще плаща 10 пъти по скъпо тъй като ще минава през краварски фирми.Краварите с насадините от тях в Европа атлантически ценности така се осраха, че Европа днес е блато от краварски лайна. В това блато се регенира отнова фашизма, ограничава се свободата на словото, нарушават се тотално правата на човека, но се налага Истанбулска конвенция. Гласувайте за ГЕРБ-ДПС-ДБ-СДС-ПП преки изпълнители на геноцида срещу всички Българи.

Позната и изтъркана песен. И ти явно имаш само две мечти - първата е да видиш Америка унищожена, а втората е да спечелиш зелена карта за Америка.

Американскя нярод няма нищо общо с политиците, които ги управляват. Хора безнадеждни и не щастливи. В колко щата си бил и виждал ли си на място как живеят? Мечтай си за зелена карта...По 100 000 умират на година само от свръх доза каза вчера бившия шев на ЦРУ..

радев стана същи бойко върти кранове с диктатори

Яз пък мислех че без руската газ и реактори и оръжие сме умрели Бухахахахха

Не бе, не си умрел, къв е смисъла да умреш, нали трябва да плащаш двойно ..:))

Изведнъж Азерите започнаха в пъти да добиват повече газ?! Ей, вносът от север е гоуемо нещо.

Доживях падането на бай Тошо Дано доживя и падането На клонинга му

Руската газ я плащахме с евро хартия от печатницата, а сега в долари от азерите!

Изрично да се забрани газ за Австрия през България докато не ни приемат в Шенген.

Доообре. Щом казваш. Ти си най-якия.

Радев все повече заприличва на Бойко Борисов. Явно идеята муе да махне този, който го засенчва!

По скоро са един и също профил. Абстрахираи се от имената. В империята майка управлява човек от службите с чин и с аура на твърда ръка. И Радев и Боко са със същата история хора с чинове с аура на хора с твърда ръка. И тримата са разведени с неясни деца и половинки! И тримата е ясно че са тежко корумпирани! И тримата са на границата от санкции от САЩ. И тримата се грижат за руския газ и нефт. И тримата си раздават един друг медали.

Защо нашия темерут винаги гледа като отровен ?

Азербайджан с парите от нефт и газ си накупи модрни оръжия и опраска за два дни арменците..:)) Но това не проблем за европа

Денги нет.

Европа сега плаща сумати пари за газ от мидъл ийст, това значи освен пари за роналдовци и прочие, също така ще има мноого пари за поддържане на мюсюлманите в Европа :)))

И ся козяци? Пихте една студена водица, че да имате слюнказа пръскане? Всичките усилия за дерогацията на онзи паляк, отидоха на вятъра. Сега пак ще трябва да ходи и да обяснява на господарите си оттатък голямата вода, че ще трябва да се почва всичко отначало.

Сега Алиев ще купи и Лукойл и наш Асенчо няма как да си напълни бюджета с изнудване.

Обаче кранчето към Раша се затваря още повече.Което е богоугодно за българският народ.

че няма да е угодно за българския народ чадо,а само за хамериканския.

Радев е комуняга.

Ама е пич и единствен милее за родината!

Да, ама не нашата ... , а на Копейкин.

Боже пази България От Раев Докопа ли ни Майка ни жална 16 Република ще е мечта

Добро утро, тролове :-) Полов член за ПутКин, майките ви и вас :-)

Да,бе!?Ще задоволявам руски боклуци.Изсирам се в устата им.

Военнопрестъпниците Азербайджан ги приветства, а междувременно не пускаме дипломати на Русия да минават през наша територия? Взимаме газ от тия, дето колиха арменци преди два месеца, а всичкия енергиен внос от Русия го спираме? Не защитавам войната на руснаците, ама по-голям двоен стандарт от това, няма! Да живей малоумна Европа!

Съгласен! Да станем 16та рашистка република. Гъз давам в ползу руского брата.

Не съм предлагал подобно нещо. В момента тъй или иначе сме почти 51 щат на САЩ, само дето все още ни искат визи за там.

Има една нация по-проста от нас в Европа! И това са сърбите! Какви сърца към Русия, какви пет лева? Колония на Мордор икономически поробени потънали в дългове на руски и китайски фашисти и комунисти! Сърбите като дойдат в София и гледат като пребозали, сякаш влизат в Ню Йорк! Асимилираха българите в Западните покрайнини и откъснаха Македония от майката Родина България. В шок са сега, че от нас зависи приемането им в ЕС. Едно време ни се подиграваха и ни наричаха ебани бугарски глави, сякаш ние бяхме виновни, че руснаците ни окупираха и наложиха безпрецедентен терор и унищожиха елита на българската нация. Вечна благодарност на американците освободили ни от половин век руско робство!

Жълтопаветна плюнка :))

А ти защо си глупав и беден.

Още 3 години и Радев ще е пътник в небитието. Много беди на Родината сътвори. След него ще имаме само про европейски и демократични президенти! Да ни е обеца на ухото сегашния червен безродник, простия фатмак със зелен потник Мунчо! Никога повече да не допускаме такива груби грешки! Дори и Цецка Цачева да беше нямаше да се увърти толкова в говната!

С този рейтинг ще е новия министър-председател. Няма да му трябват вече служебни правителства.

И бай и Тошо имаше ректинг, но не му попречи да фалира държавата.

...СЛЕД КАТО ЧРЕЗ МУНЧО , СЛУЖЕБНИТЕ И СГЛОБАКАТА БЯХА ПРЕПОДПИСАНИ ВСИЧКИ ВАСАЛНИ ЗАВИСИМОСТИ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ОМРАЗНИТЕ МОСКАЛИ ! . ВСИЧКО ТОВА МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕМ ...И ЗАТОВА 70% НЕ ВИ ГЛАСУВАМЕ И ВИ ДЪРЖИМ "МОРАЛНО НЕЛЕГИТИМНИ" В ОЧИТЕ НА СВЕТА !

Асен и той е тръгнал да фалира държавата. Другата година ще разберете всички

Мунчо е руско мекере!

Си некадърен трол.

Интерконекторът е символ на нарасналите технологични способности на нашите страни, на успешното сътрудничество, посочи държавният глава на България -----------„ НА ТЕРИТОРИЯТА, СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА Е МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! . РЕЗИДЕНТА Е - ДЕКОРАТИВНА ФИГУРА !

РЕВЕРС НА КЪРВАВА ГАЗ ..ТОВА ЩЕ СТАВА ! . ВАСАЛИТЕ НА ТУРЦИЯ НЯМАТ ТОЛКОВА ГАЗ, ЗА ДА ДАВАТ НА ЕВРОПА ...ПРЕКАРВАТ Я ОТ БУНКЕРА КАТО "АЗЕРСКА" ! . ТОЗИ АЛИЕВ Е ЗАВЪРШИ МГИМО, СИРЕЧ - ЧИСТА КРЕМЪЛСКА- КУКА !

Разбира ти кухото канче на теб. Като си толкова умен и прозорлив, защо си скъсан неудачник.