17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е щом Рада - широката казва ...

Без да чете статията, направо му казвам да си..... Стига с тази утопия! Няма зелена енергия! Те едно време и злато се мъчиха да правят! Разказаха играта на хората с високи цени.

Gemkor, и лично другарят путин е платил на Радка!!! Да им рекламира далаверката за милиарди

Шансове имахме много... до сега всички ги изтървахме за да ги лапне друг

Това с водорода е утопия, но ще го разберат по късно.

Скрий се бе долен антибългарин и продажник.

Цървулане, стига подготвяхте за тези батерии за милиарди, дето след 10г ще се чудим къде да ги депонираме за повече пари, и пак ще направите поредната екокатастрофа под носа на народа.

Кога е произвеждал енергия!?? Престанете да слушате педераси с две леви ръце и две вързани на фашигтонски възел мозъчни клетки - полуумрели

За тролетариата всички са глупави, само многоходчикът и тези, които мислят архаично, без поглед в бъдещето, са ценни. Без идеи в съзнанието и дух в сърцата няма прогрес - така е било по време на Великите географски открития, така е днес. Едни хора искат да колонизират Луната и Марс, а други съседни държави и народи. Въпрос на житейска философия...

Единствения ни шанс е бързо да станем турска провинция....

Запрете го на 4-ти километър този Радан! Поредната глупост, само да е в ефир! Такова его само у Боко съм виждал.

Имаме шанс да станем и марсианци.

Ако се загледаме внимателно ще видим, че този шанс, клони към нула. Нямаме инженери, който да осъществят подобен процес. Вече нямаме учени и обучени работници, който да знаят как се правят тези неща. Нямаме техници, за да поддържат подобно съоръжение. Нямаме работници, който да го свършат с ръцете си. Нямаме и политици, който да работят за постигането на подобна цел (освен ако най-случайно имат фирма, който да може да печели от подобна дейност). Та шанс има, ама друг път.

Идиоти. Какво трябва още да се случи за да схванат безсмислието на идеята за така наречения "Зелен преход" ?

Пак са пуснали лудите от Карлуково.

Освен лидери по крадене на еврофондове и некадърност, по друго няма как да сме лидери!

Радан е най-ярката демонстрация за пълната безполезност и досри вредност на брюкселските ни чиновници. Тяхната реалност не е наша и нашата не е тяхна.

Тук шансът ни е в пъти по-голям, отколкото бръщолевенията на Радан.

Туй с батериите си е жива далавера на наш гръб, плез ноща ще зареждат на евтин ток щот промишленоста спи а през деня ще ни го продават скъпо

Няма смисъл. Вече сме лидер по износ на (политически) проститутки, а очевидно вече и към Брюксел. Защо да правим каквото и да било по темата зелена енергия, при положение, че сме толкова богати на 100 други неща - природа, гори, полезни изкопаеми, ЕНЕРГИЯ всякаква - от атомна, през въглища, вецове, павец.. толкова богата страна, а толкова старателни политици в унищожаването и. Зелената сделка, Радане, е измама. Това е монетарен инструмент, с който ще рекетират всеки, който не се подчинява на клаус шваб. Не е ли повече от очевидно това?

За съхранение на енергия - само ПАВЕЦ Чаира. Осъдете фирмата на Бойко , която го потроши и възстановете работата. Колкото за водорода - кауза пердута. Учените отдавна са го отрекли. Някои хора са завършили художествена литература и ми дават тука мнения на илитерати. Крайно време е литератори, полицаи , пожарникари да бъдат изритани от високите постове в политиката и държавното управление и да застанат инженери с мисъл.

Това са плановете на ментора и спонсора Прокопиев. Най-мръсното производство на литиево-йони батерии да го направи тук с парите от плана за възстановяване, за да си съхранява енергията от ВЕИ-тата, които държавата така или иначе му дотира с десетки милиони на месец. Наш Прокопи има проблем, че не може деноношно да продава електричество и не може да спи. За това забавиха плана за въстановяване с една година и лишиха бизнеса от свежи пари в кризата. За сметка на това му вдигнаха цената на тока и инфлацията хвръкна сигурно на над 20% у нас. Следващите години ще съдерат кожата на този народ, за да плати сметката!

Имаме шанс да станем първия изчезнал народ в Европа, ето това са ни шансовете, Раданчо, майка ти жалкарска. Навремето в 9та езикова гимназия ти биеш шамарите за добро утро, комсомолче. Още товага предизвикваше погнуса във всеки критично мислещ свободен човек. Още тогава си личеше, че си на мама комсомолчето. Пак ще се срещнем някой ден, Раданчо, и ти пак ще ме познаеш на мига.

А къде оставяш вундеркинда от Харвард Киро? И той драпа за първо място.

Тоз каун да не е първи братчед на кирчо

Всичко ми напомня късния соц ... Партийни номенклатурчици, без всякакво образование, разбират от всичко и дават акъл на инженерите какво и как трябва да се направи, за да се изпълни плана.

тая фирма ?!

Този си намерил по-печеливша ниша от гейпарадите.

Преди години ревяха как сме се затрупали с батерии за телефони, сега изведнъж ел.колите са "зелени". Имате + от мен.

Жалко Раданчо , личи си иого защитаваш и това е ментора ти Прокопиев! Не стига че трябва да му платим батериите , които сам казваш че са новост , ами след 5 години пал трябва да ги плащаме ! Тогава за какво говориш след като той владее всичко и сключихте договор за 1млф с ошфорката "Джемкор"! Тогава за каква енергийна независимост говориш?

Този малоумник има ли понятие от енергетика или само от комисионни? И сега има лидери, но не им излиза сметката.

Баси това Христо Грозния Бойкикев, Кирчо Идиота и Раданчо Гъза все едно един и същ комсомолец ги е правил бре!

Рада дълбоката взела ли е разрешение от Йончева за такова изказване. Аман от голи охлюви с претенции

Енергийни експерти и юристи предупредиха ”: Със спрения газ от кабинета потъваме поне с 590 млн. евро

Радан е крайно спорен и противоречив типаж. Крайно спорни и съмнителни са зелените каузи в които едва ли някой вярва. Точно като в късния соц-беше ясно на всички че на комунизма му е минало времето. На зеления комунизъм нито ще дойде, нито ще мине времето-толкова фалшив и несъстоятелен е.

Не ставай смешен с тия брътвежи, бе серсем .

Така е, но тонът на некомпетентността като ценност идва от Брюксел, където една акушерка (Дер Лайен), разбира от енергетика, визия за бъдещето, медицина, военно дело, икономика. И се разпорежда с държавите от ЕС.

Обикновено битите стават успели хора, защото са амбициозни, а булитата мият кенефи. Такъв ли е случаят ти ?

прочетох заглавието кой е лектора и приключих .

Да ти ЕПМ плешив некадърен продажник.

Щом този ни е капацитетът по въпросите на въглерода и неговото съхранение - жална ни майка. Все са такива, започвайки от Б.Борисов с неговите хъбове , тръбопроводи и явно стигайки до раданчо. А начело на държавата се кипри и се подхилква накриво Киро

Абе тоя "енергетик" няма ли кой да го изрита надалеч

Дълбока Рада....какво да кажеш повече?

Спомням си преди повече от 50 години професор Г. Близнаков на лекции по химия ни разказваше, че се занимава с изучаване на водорода, че това е изключително интересно и перспективно и че работите му се ползват с интерес и в чужбина. Какво е станало после, толкова години нищо, дали сега му дойде времето на водорода?

Мамка му и зелени терористи.... радев, прибирай си недоразуменията !

Аз съм достатъчно успешен, на всичкото отгоре си запазих почтеността и душата, а колко е успешен Радан можеш да видиш по коментарите тук. Явно в твоите очи един Делян Пеевски например, е "успешен човек". Недей да ми излизаш с клишета и изтъркани комсомолски лозунги, смешник. Ще те изям с дрехите, сороспийо бъгава, вие сте всичките едновременно сбъркани и невежи, но същевременно самовлюбени и нагли.

С тия перки сте за никъде

Хъба е начин да купуваш газ от всякъде. на раданчо зелените глупости са убийство на икономиката. Не забравяйте, че джендърските партии в момента са в коалиция с путинските партии и управляват България. Съюзиха се срещу герб

хахахах, по големи глупости не съм чел! Проблема е че същите тия в момента се точата и ще захапят вероятно мангизите за тая зелена енергия! зелена енергия или казано гладни, боси и умиращи

Толко си и учил а тоя близнаков не му е ясно трудността на транспортиране и съхранение на водорода как е станал професор ако е такъв не е ясно.