Коментари - Работодателите след среща с премиера: Еврозоната е топ приоритет, ще се борим с инфлацията | Бизнес.dir.bg
назад

Работодателите след среща с премиера: Еврозоната е топ приоритет, ще се борим с инфлацията

Програмата за компенсиране на високите цени на електроенергията за бизнеса ще доведе до естествен спад на цените, смята Васил Велев, председател на АИКБ

Обратно в новината

Коментари - Работодателите след среща с премиера: Еврозоната е топ приоритет, ще се борим с инфлацията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като фарс.Васил Велев след срещата на бизнеса с Борисов за либерализацията на цените на тока: "Ще има слабо повишение на цените на тока,но не заради либерализацията,а заради скъпите въглеродни емисии". Още го слушайте тоя тъпак .

Така е, като се мисли само на парче. Доста от нашите пишман-бизнесмени са свикнали да хитруват на дребно, да спестят от заплата, да икрънкат от някой евро-проект нещо, да падне държавна поръчка, да изхитрят на дребно съседното магазинче. Държавна стратегия обаче се прави от хора, които имат визия за следващите поне 100 години. Както казва Бъфет - старая се да купувам компании, които искам да притежавам завинаги! Ако така се мислеше и по нашите ширини, никой нямаше да иска да влизаме в клуба на длъжниците. Имаше заигравка с - PIGS (прасетата). Това са първите букви на доста задлъжнелите Португалия, Италия, Гърция и Испания. Да видим какво ще стане с референдума на Възраждане.

"влизането на страната ни в Еврозоната на 1 януари следващата година, защото не просто вярваме, а знаем, че това ще подобри бизнес климата, икономическия ръст, а оттам и стандарта за живот на хората. " Или иначе казано, влизането на страната ни в Еврозоната на 1 януари следващата година, защото не просто вярваме, а знаем, че това ще подобри бизнес климата, икономическия ръст, а оттам и стандартани на живот. сиреч техния

Искат еврозоната, за да им наливат субсидии от евросредства. Тези са перачницата на всички управляващи.

Защо еврозоната да е приоритет? Шенген вече не е ли приоритет за работодателите? И ако разучите по-добре българския език, ще престанете да пишете "топ приоритет" вместо "пръв приоритет".

тези първи ще ядат къзъка като скочи народа - и все ще има за какво

Алооо, ти явно пушиш нещо много гадно! Тоз народ от страхливи мишки ли да скочи?!?! Хахахаха.

Ние чорбаджиите, богаташите, работодателите и предприемачите в България отдавна сме се подготвили за еврозоната. Нямаме вече търпение за тази еврозона, по цял ден и нощ само за това мечтаем. Щото еврото ще ни направи поне още 3 пъти по-богати. Умножаваме стоките произведени от нашите безплатни роби по 3, а заплатите на робите делим на 3 и те ти булка Спасовден! Ко ми пука за тия хем много страхливи, хем безумно прости роби? Робите са големи бабаити само вкъщи пред компютрите и на 3 ракии, ама иначе са страхливи мишки - страх ги е даже от сянката им. Аз ги гърбя по 7 дни в седмицата по 16-17 часа дневно без почивен ден и им плащам по 600-700лв максимум, а те не смеят да гъкнат. Даже се натискат да ми работят и за по-малко пари. Викат че парите, дет им давам били малко, ама кой ти го дава дори и това малкото. И на това доволни. Затуй аз съм го казвал много пъти и пак ще го кажа: само бой, ебан, стригане, дране, скубане и доене до насиране за тия ганьовски роби. Пък един ден кат свършат тия роби боли ме чепа - имам много пари, изнасям се по чужбините и готово.

Стига сте лъгали народа, еврозоната няма да ни помогне, така както не помогна европейския съюз и НАТО.

"ще подобри бизнес климата" тоест ще се нагушите яко за сметка на хората. Булгаезит, а за всички така наречени "бизнесмени", които ни смучат кръвта вече 30 години съд по бързата процедура.

Българският ИЗХОД Да бъде

Чрез бягство няма да се спаси България, АМИ АКЪЛ ТРЕБЕ. "Не ме гледай умно, българино!" - Жорж Ганчев ДА СИ ЗАПАЗИМ ИМЕНАТА БЪЛГАРСКИ И БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ!