Работата на Комисията "Манолова" за водата и тока е повече от абстрактна

Парламентът да създаде и преторианска гвардия от народни представители и несъгласни с решенията на КЕВР, пошегува се в анализа си енергийният експерт Славчо Нейков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мая е права, останалите са крадливи помияри. хе-хе

Славчо Нейков, ти кой си?

Тя цялата и работа в политиката е такава - абстрактна и без връзка с реалността.

Мая съвестно си гледа работата , но няма Прокуратура ? Иван Иванов този Ибрикчия лъже като ученик на Костов ! Проверете Иван Иванов за имоти , банкови сметки и да се разследва и Осъди той е от едно котило на Иво Прокопиев , агнешка главичка ! Стар мошенник с оправдание законите такива , съвест имаш ли , или Тиквата ти нареди да действаш в този момент ! Проверка да се направи , този е купен Мушморок !

3 месеца ни го набиват в главите - Всички са крадци само Радев е светец !

Наистина няма такава държава в която група мекерета да нанесе щети на държавата за 300 милиарда и вместо в затвора, тази група да влиза в Парламента. Да припомня: АЕЦ Белене беше спрян под натиска на псевдо-енерггийни специалисти, част от които сега са в Демократична България, въпреки че анализите показваха че АЕЦ Белене ще има чиста печалба от 300 милиарда. Тези мекерета твърдяха, че цената на тока от Белене прави тока непродаваем, че ще е на загуба. Последните цени на тока от 250 лв/МВч показват че усреднената за 60 години цена на тока от 140 лв/МВч дори и сега е по-ниска от пазарната, което означава че АЕЦ можеше веднага да заработи на голяма печалба, т.е. икономическите анализи за АЕЦ Белене се потвърждават. Тогава защо тези мекерета не са в затвора: Иван Хиновски - агент Хабов от комунистическата ДС, сега обслужващ американските интереси от името на Слави Трифонов Борислав Сандов, който с подкрепа за ТЕЦовете причинява смъртта на хиляди хора заради мръсен въздух, а се води "зелен" еколог Георги Ганев - от с-ороско НПО, един от авторите на фалшив анализ за АЕЦ Белене Мария Капон - приватизатор от времето на Костов Делянчо Добрев - беше на път към затвора, но пак се натиска за депутат Маатинчо Димитров ИТНататък...

Отдавна казвам ,че Мая нищо не е свършила за България и гражданите и. Единствено пари са и в главата... Депутатска заплата, добавка за комисия, добавка за шеф на комисия....а комисии мнооого и навсякъде Мая. Сама си ги създава, сама им става шеф.....и накрая както омбудстването-нищо решено няма...Карай, нали заплатат върви...народът да чаааааака подобрение на положението си

Келепира е важен за тези комисии драги, колкото повече комисии толкова повече келепир, или както казва Мечо - "колкото повече, толкова повече"

Напъло съм съгласен с теб...Румъния и Турция понятие си нямаха от ядрена енергия, а сега имат по вде работещи централи, а ние още "защитаваме" природата....

АБСТРАКТНА Е КАТО КУХАТА ЛЕЙКА МАЯ!!!

Румъния има преди нас, при това с френски реактори, не с руски!

Абсолютно манипулативна и необективна статия с повърхностни и лесно оборими твърдения и внушения! Че тази Комисия е голям трън в петата на мафията и клакьорите й, един от които явно е и авторът на тази статия, е повече от ясно на всеки вече. Подобно на министър Рашков, както и Асен Василев и Кирил Петков, които запознаха широката общественост с конкретни доказателства за гигантски кражби и престъпления на управници и политици! И въпреки че никой не го споменава, те и направеното дори досега, за малкото време, което имаха свършиха много - това е “game changer” в политическата ситуация и перспективи! Не случайно тази и такива статии могат да излизат само в определени манипулативни медии, като Дир... Всички знаехме, че определени медии, подкрепящи властта досега и нападащи критиците й получават финансиране от същата власт, от нашите пари, но служебното правителство изкара и фактите и доказателствата. Всички непрекъснато чуваме задължителното: “Купуването и продаването на гласове е престъпление”! А купуването на манипулиращи медии НЕ Е ЛИ??? Купуватето и продаването на такива медии Е всъщност равносилно на купуватето и продаване на гласове на изборите, но на някои не им изнася да се знае и разбира!

С "гигантските" си писания се приближаваш повече към жълтини. ;) Много преувеличени приказки и трудно би накарал един нормален мислещ човек да се съгласи с писанията ти!

Не става нещо само с пропаганда а?? Вашите анти нещо се хванаха за гушите, като стигна до вършене на работа. Нещо само с плюене не стана работата. Гьобелсче Мая на Ванко и Пеевски може само да кряска и най вече да лъже. И дотам. Къде ви изчезна великата селска мутра свидетел от миналата комисия???? Дето се оплете в лъжите и дето сега има 10 граждански дела заведени срещу него????

Този пишман експерт пита на какво основание тази комисия се занимавала с конкретни казуси и безобразия, и прави жалък опит да сравнява комисията с безобразията на прокуратурата, която още с встъпванете на Цацаров на поста главен прокурор започна брутално директно да се меси в прякото управление и на енергетиката, и на практика навсякъде, може би много хора не си спомнят, но Пеевски чрез Цацаров директно нареждаше там какво да се прави ултимативно! И този жалък човемец прави подобни тъпи сравнения и идиотски паралели! Аз искам да го попитам този негодник само едно нещо - и защо тогава не излезе с подобна статия и критики на прокуратурата, бе мухлъо!

Лъжливота Мая Божкова -циган.ката ,отдавна трябваше да бъде изправена пред съда ,за организиране на вандализма и ексцесиите миналото лято. Нашата ПРОКУРАТУРА си затваря очите и това е опасно за бъдещи престъпления срещу държавните институции...

КЕВР да гори в девети кръг на ада

Изобщо не ме интересуват подобни мнения като твоето, защото си много прозрачен и елементарен, реших да изгубя минутка да ти го напомня, за да го вденеш (вденете), ако можеш:) Само ме разсмивате.

защото тя се ползва за различни нужди от различни групи по интереси...

Много си малък и не знаеш, АЕЦ козлодуй е още от 70-те години(румънците, тогава още ядяха мамалига с шепи). Плкощадката на Белене беше направена и имаше ОВОЗ още 80-те години.... Румънската АЕЦ я пуснаха 2000 година....Прочети малко, преди да пишеш.

Едни от най-големите безобразия и кражби станаха и стават това Ц Енергетиката, и то вече десетилетия, Бъгария е парламентарна република, тоест парламентът е върховната власт съгласно върховния закон - Конституията на Р България, така че смешният плач и на този пишман-експерт че парламентарната комисия за установяване на злоупотреби и нарушения нямала право да ги адресира и разглежда точно в енергетиката и водите (видяхме какво стана и с язовирите, и с водната криза) Е ЖАЛЪК! Абе, тъпак, парламентът може и трябва да разгледа дори безобразията на главния прокурор Гешев, който проваля държавата, ти си седнал да внушаваш съмнения дали същата комисия имала право да разглежда И ЗАПОЗНАВА обществеността с ... ДОКАЗАТЕЛСТВА и фактите за тези безобразия!?! Само прост човек може да се върже на подобни простотии!

Манолова само за 1 става и не политика.

не е* :)

-Ние идваме, новите мутри...

Всички виждаме как т.н. Правителство на съдебната власт, ВСС проваля съдебната система! Покрай скандалите около Черепа и невлезли 700 милиона в хазната се разбра и за престъпните действия и бездействия и на Комисията на хазарта (и на бившия министър на Пеевски Горанов, на Мента и Бойко)...като някои вече имат повдигнати обвинения. Видяхме как в земеделието министърката на Борисов призна измавите, призовавайки да се прикриват, за да продължават да “усвояват” европейски пари. Видяхме и скандала около кражбите с “къщите за гости@! Помним още и за престъпното бездействие на БНБ ( и КФН) около кражбата на 5 милиарда от КТБ! И вече БНБ е осъдена няколко пъти и в европейския съд затова... Мога да продължа с приверите навсякъде - и в здравеопазване, образование, магистрали, стени по границата, продажба на паспорти, ,... Но най-големите кражби и безобразия, касаещи пряко и националната ни сигурност са точно в енергетиката и някой плаче защо парламентарна комисия разглеждала работата на КЕВР и ЕРП:) Изчакайте и ще разберете защо някои се опитват да бягат пред вятъра - с КОНКРЕТНИ факти и доказателства!

Представете си за каква безпринципност или договроки за порции става въпрос, щом някоя партия е готова да подкрепи правителство без никакви политики.

Мая абстрактната.

има ли ,бе?!

виж снимката...

КЕВР заедно с ТЕЦ, електро и сие са най големите крадци на века. Безкомпромисно ограбват хората, а после се чудят, защо не си плащат сметките. За Техем да не говориме, ортаци в кражбите. Благодаря на Мая Манолова, само тя се застъпва за правата на гражданите. А сегашната омбудсманка е доста позаспала. Ако пак има гласуване, предлагам Мая Манолова за премиер.

На тази кокарджа са и натъпкани и ушите с пари, за да мъти блатото и да плиска от сутрин до вечер! Няма толкова долна жена, платено, грозно, нахално, нищожество...!

PEYTSCH

Оставка за Мая! Вън от НС ! Мутреса вън! Иди си !

Славчо,да те таковам у експерта- дай да оставим ЧЕЗ да си разиграват коня ,мамичката ти майцепродавец нещастен,че били ,,международен инвеститор".С ритници трябва да бъдат изхвърлени ,боклуците нещастни. Тия всички ЕРП та трябва да бъдат тормозени нон-стоп,няма значение от кого , винаги ще са в издънка.

Когато в НРБ заработиха първите блокове на АЕЦ Козлодуй , румънците не бяха чували за атомна централа и просеха консерви по ЖП гарите от международните пътнически влакове .Да мри в мъки Миглена Кунева , ако имаше кой да се опъне , да са работили още старите реактори в Козлодуй.

Няма какво да се чуди авторът на статията - тази комисия е нужна на лаещата Мая, за да е в светлината на прожекторите . Има и друго - още, горката, не може да се примири, че вече не е омбудсман

Да припомним, че тя сама се отказа от това, да е омбутсман, за да се кандидатира за кмет на София (а защо не на Кюстендил, при условие, че тя е родом оттам)

Манолова, шеф сте на ВИК и какво ще правите? Една стотинка на кубик вода! Майка Тереза.......Има ли още вярващи идиоти?

От тая само злоба. Конкурент е на оная от БКП-то Отвращение и погнуса .

Съжалявам но не забравяйте какви ги надроби този спасител Мая Манолова преди 6-7 години. Това е мое мнение от този човек не очаквайте нищо друго освен ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ........

Ти скоро виждал ли си кмета на Кюстендил по телевизията? А тая иска да я дават всеки всеки ден по два пъти.

Тоя не знае що е депутат.Там е да защитава гражданите ,а не да лобира за големите мастодонти,които ни ограбват.Всичките им Наредби на енергийните дружества трябва да се променят.Само,че ако не се промени Закона ,няма как да се променят Наредбите им.Защо са лоши Наредбите,ами защото там е написано,че гражданите се обезщетяват от енергийните дружества,само ако щетите са повина на Енергодружествата.В същото време енергодружествата казват,кой е виновен за прекъсването.Те не трябва да определят и да крият кой е виновен.Това трябва да се прави от независим граждански експертен съвет,а не самите дружества само да се контролират.Ами много ясно,че опре ли за плащане на щети,те никога няма да си признаят,че са виновни.КЕВР за съжаление,не следят за техническите грешки на Енергодружествата и не правят нищо ,за защита на интереса на гражданите.

Шеф на измислен" Институт за енергиен менинджмънт".,който никой не го е чувал,няма студенти,но иначе се нарича Институт.Интересно от къде вземат пари да се самоиздържат.Да не с окаже,че са лобисти на Енергийните дружества и от там вземат заплати,за да прокарват техните интереси Иначе такива нароени институти,държавата трябва да ги забрани със закон.

МАЙЧЕ твойта сила е на магистралата да мориш по една дузина анадолски тираджии вярно голяма уста имаш но за глям салам да хапнеш

Този е експерт, колкото теменужка. И онзи на напоителни системи. И онзи баничар. И..опа, като всички герберски калинки. Тъп та дрънка, но затова пък нагъл и лъжлив провинциалист

Е само и единствено Политическа курва!!!

А ти столичанино, освен обиди и дквалификации, какви точно аргументи посочваш срещу статията? Какво точно е лъжа в нея? Защо Мая Манолова не предложи нов председател на КЕВР при положение, че мандата на този е изтекъл преди доста време? Просто защото иска да продължава с нейния популизъм (единственото, което може), а ако предложи нов председател, няма да може да говори глупости по негов адрес. Тя само веднъж се прецака да направи нещо подобно, като предложи Пеевски за шеф на ДАНС и повече тази грешка няма да допусне. За какво е подобна комисия освен да се дърдори, да се показва по телевизията и да се взимат възнаграждения след като Парламента не може да влияе на КЕВР? А интересно как ще контролира ЕРП след като това са 100% частна собственост? Просто ще се искат купища безсмислени документи, ще се харчат едни пари, само и само 24 часа да я дават по телевизията...

Само пушилки, като омбутсман Маямата, при Борисов , не успя нищо да свърши, даже съботираше проекто наредбата за справедливо разпределение на общата вода в Жил.сгради, пак с някакви соц.фантасмагории….Добиче нагло…