Прогноза: Лихвите по ипотеките у нас ще тръгнат нагоре

Процесът обаче ще е плавен, няма да има шокови повишения, смята икономически блогър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От икономически блогъри и темподобна паплач! Всеки втори плямпа глупости, а всеки първи е хроничен идиот!

Мечката казала: "Тая година ще има много дренки!" Когато я попитали защо смята така, тя отговорила: "Ами защото много са ми се прияли дренки!"

Въпросът е веднъж да ти хванат ..., после стягат с менгемето до откат. Кой прави България страна от три града и останалото гола поляна?

Взеха да успокояват стадото, което се набълбука с кредити и панелки на цената в Германия или Англия :) Пределно е ясно какво ще стане. Покачване на лихвите и НИКОЙ не може да гарантира, че това ще бъде плавен процес! Общо взето, който таковал-таковал, кака се ожени ;)

Което означава,че ще спрем да купуваме имоти... А спрем ли,това означава понижаване на спекулативните цени на имотите!

Лихвите никога не са били определящи за цената на един кредит. Това, че лихвите щели да се вдигат не значи непременно нито, че ще се случи, нито, че кредитите ще поскъпнат. Ниската лихва обикновенно е рекламна кукичка за балъци.

"Самите потребители търсят стабилност - сигурност в своите доходи и в своите работни места", завърши той. ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ТРЯБВА ДА ЕМИГРИРАТ ТЕЗИ ПОКАЗАТЕЛИ У НАС СА ВИРТУАЛНИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ

Като почна изказването че у нас лихвите били ниски и спрях да чета нататък.

а лихвите по депозитите кога ще отлепят от 0%? Тост кога банките ще се научат и на операця "изваждане", освен усвоената операция "прибиране"?

По ипотечни заеми в САЩ е 5 процента. Колко е в България?