17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Германия не може въобще да ти одобрят строеж без да включва някакъв възобновяем източник на енергия. И вече затвориха почти всички реактори, Италия въобще няма реактори Всички в Западна Европа са ликвидирали или имат план за ликвидиране на атомните мощности .Тук е обратно , тепърва ще правят нови блокове , т.е искат да откраднат десетина милиарда и има много "професори " за тази кауза.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Да пуснат всички блокове на Козлодуй.- Държавата да направи завод за соларни панели и да се монтират в Мариците.

Време е цирка ТЕЦ-2 да затвори.

на Балканите няма да те разбере професоре. Този народ избра измекяринът на бай Тошо за премиер,а сега избира Циганизаторът на българите Циганско племе праска кючеци и върти гюбеци....

Пак има избори, и бай професора трябва да говори за белене, никой не го разбира.

Агент Пенко изникна с бла-бла отново. Нема оттърване от тия измислени експерти. И “виенски професори” :)))

Ако не бяха крали толкова много от държавния ТЕЦ, можеше и да поизкара още! Защо издържа футболен клуб Берое? защото негово величество краля слънце играеше футбол и ... карти в Енергетиката има още много за краденееееееееее

Едно от лицата на ядрената мафия в България, която е управлявана от рашките директно.

Този измислен професор се е подписал преди години ПРОТИВ АЕЦ Белене. След като поради това става шеф на българската агенция за ядрено регулиране, запява друга песен. За пари - левове, евра и долари, но от Русия, чийто агент е.

Поредният рублофил на амбразурата.

Янко Янев е руски слугинаж. Готов е да си смени за 5 минути мнението ако трябва. Издигна се покрай Чернобил, като се присламчи към ядрените физици начело с професор Цветан Бончев. После обърна палачинката и започна да обяснява колко полеем е Чернобил. Пълен комплексар. И не е професор.

Изчезват завинаги.

Това е Янко Янев по данни на комисията за разкриване на досиетата. И не е професор, а доцент. И длъжността, която заема в момента е измислена, а не реална. Той отдавна е пенсионер.

В тази корумпирана държава да се строи нова АЕЦ?!? Я вижте качеството на магистралите и си помислете за следващия Чернобил.

Не разбрахте ли, че АЕЦ Белене не трябва и няма да се строи.

Искрено се надявам да няма нова АЕЦ. Кой знае герберите какво са направили и с безопасността на Козлодуй.

Дайте на хората префернции да правят солари по тези места, за да бъдат компенсирани за това че ТЕЦ ще затворят. Това е все пак доход - дългосрочен.Така най- вертоятно естествено ще се реши и въпроса с АЕЦ белене. Но.... наякои фактори от енергетиката трябва да им се намери решение..

А, хората там няма да могат да се вредят от зелените еуглени, които отдавна хищно потриват ръце.

Всички се изредиха в американското посолство и резултата е, че България 8тказа да прекрати договора с американските централи след като им изтече договора а от тях сме на минус 400 милиона на година.

Проблема с американските тецове не е в това, че не им се прекрати договора, а че правителството на Борисов подписа анекс да им плаща вредните емисии, което си е национално предателство откъдето и да го погледнеш. Ако си плащаха таксите и бяха на свободния пазар реално нямаше да им излиза сметката. В момента като не плащат такси себестойността им излиза супер ниска и оттам са на огромна печалба на гърба на българския данъкоплатец. Европейския съюз и те си затварят здраво и двете очи, тъй като плащането на екотаксата от страна на държавата си е непазарна практика ала субсидиране, което не би трябвало да е законно нито по нашето нито по европейското законодателство.

Американските централи не са никакви американски, а изнесени БГ капитали с американски лица за парлама. Имаше едни "Фронтиер".

Продължаваме с платените статии от атомното лоби в България и неговите най-близки приятели от Русия. Само едно изречение от "анализа": "Да не забравяме, че до 80% от цената на електроенергията от газови централи се определя от цената на газа. Това никога няма да се изплати." А сега да попитаме до колко процента от цената на електроенергията от атомни централи се определя от цената на построяването, поддръжката и най-важното горивото и най-най-най-важното скалдирането за вечни времена на отработеното гориво? Това някога ще се изплати ли?

КОЛКО Е ПРОСТ НАРОДА В КОЧИНАТА. ТОВА 12 годишно УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНОИДНИ И МУТРЕНСКИ УТРЕПКИ ВИ СЧУПИ ГЛАВИТЕ. ЗАТОВА КАЗВАТ - УМНИТЕ СЕ ИЗНЕСОХА ОТ ТАЗИ СМРАД И ТАМ ОСТАНАХА ЗАБЛУДЕНИТЕ И ПРОСТАЦИТЕ. ДЪЛГО ВРЕМЕ ЩЕ МУ НЮШКАТА ПРЪ.НЯТА НА МУТРАТА И КОХОРТАТА МУ.

Чудно какво правиш в този форум след като си от щастливците изнесли се плъхове.

от десетилетия тече пропаганда как ще забогатеем от Белене! А като разбрахме, че ще дойдат руски и софийски спецове, а беленчани най много за чиастчки да ги вземат, позамлъкнахме! А да не говорим,ч е Плевен е на 60 км и като гръмне, облака стига за половин час@!

от професори!!! кат гръмне, какво ще разправяш бе, маскара?

Тоя нафталин не е професор, а бивш доцент по химия в СУ. И доносник на службите.

още нещо от руснаците утре-вдругиден после ще ни осъдят да го платим и ще стои на склад надеждно консервирано. Номерът е пробван спр. Станишев-Овчаров

От Боко и Нушка толкова 'експертиза'. Лошото е, че и следващите дето идват са подобни 'експерти'. А времето не чака нокого. Лошо е положението.

Ако това правителство иска да остане в историята като положително, да подпише строежа на белене 100 държавна собственост веднага и да прекрати договорите на тец 1 и 3 и вмеато въглища да горят газ

от енергетика, доктори, хотелиери и учители! другите все едно не сме живи! детоизкарваме парите и ги носим на гърба си! Гърция няма енергетика, внася то к и е с 2 пъти по- висок стандарт. Нас ни обясняваха как ще фалираме без аец, сега без 4-те реактора взимаме 3 пъти по- високи заплати от както ги спряха!

Аз пък мога без ресторанти дискотеки и хотели ... Дебил!

“АЕЦ "Белене" е задължително да се построи, за да може да замести тези мощности.” Кой го спря Беленето? И защо? Спря го Бойко че се насра като Хилари му скръцна със зъби! Сега Херо Мустафа им скърца и никой не смее да шукне! Сметките ги плащаме всички ние! С такива безгръбначни управляващи сме за никъде!

взимахте решения да се прави,строи, купува....загробихте милярди. Сега, пак може да си земете решения. Ама пари - нема откъде.

И обратно в Чукотка. Тази ядрена бомба не ни трябва тук. Боклук продажен.

за Белене решението е едно, да се завъдят жаби в гьола. Попиляхме сума ти пара там, дано здравия разум надделее и не се строи нищо , никога повече там

Комунист до комунист. Путинид до путиноид. Дугарите на Фигуранта ако могат ще вземат решения за 30 години занапред през оставащите 30 дена. Направо да променят конституцията и да направят Радю тъпото пожизнен диктатор като Путин! Пълзящият преврат на Радю в действие!!!