Коментари - Продават частния самолет на Божков за 30 млн. лева | Бизнес.dir.bg
назад

Продават частния самолет на Божков за 30 млн. лева

Всички, които ще участват в наддаването, трябва да внесат предварително 10% от обявената цена на самолета

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Продават частния самолет на Божков за 30 млн. лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да питам този самолет може ли да изстрелва ракети и да пуска бомби? Защото ако да българските подлизурковци вече да го бяха харизали своите господари които пък ще го пренасочат към Украйна пардон подлогата си Украйна. Ако не може да носи бомби може би трябва да питате има ли с какво зеленият миндил да избяга когато сламената къщичка се срути в Киев и вероятно пак ще му го подарите самолетчета по нареждане разбира се. Иначе за тия смешни суми вероятно не е никакъв проблем за който и да е от играчите да плати и комисионната и техническата част пък и половинчатата цена за целия самолет. Успех драги ми смехурко да живее либералната демокрация казвам го с насмешка и в кавички

Време е за хапчета, не вървиш с тези глупости .Мъка!

ПЕНСИЯТА ми - с малко не достига за сделката, но ако работех в чистотата , с новите заплати - ще успея

По тази тема щях да пиша повече, но нещо не мога да си събера акъла, което принципно не е новина, освен това по ирония на съдбата Васето ми е станал единствен и неповторим и по негови теми се включвам с приоритет - Черепухин не съм го ни май малко изоставила, но той просто вече няма чак толкова нужда от моята помощ. :) Това го осъзнах тези дни, че Черепухин ще има огромен проблем да влезе фронтално в БГ политика. Не толкова заради минали деяния, които му се преписват, колкото за това, че е хазартен бос. В БГ има доста комарджии, чиито близки вероятно обвиняват Черепа и другите като него за слабостите на говедцата си. Не мога да се концентрирам и да го формулирам прецизно или поне разбираемо, но на подсъзнателно ниво Черепухин е мразен, защото той е забогатял от чуждия порок. Освен това той е безсрамно богат, за което хората определено му завиждат, а вероятно го и мразят. Просто българинът мрази, когато някой го превъзхожда - многократно изпитано на собствен гръб. :( Също и по женската част - трудно ми е да си го представя като изнасилвач, при това сериен, защото достатъчно мацки сами му се хвърлят в краката, но като знам, че е завършил оня развъдник на сексисти, наречен ФМИ и като им знам начина на мислене, съм решила, че в крайна сметка и той е същият, а той определено не и затова тогава така му се нахвърлих, за което пак да се извиня. :) Въпреки това си мисля, че на евентуални избори за НС поне ще влезе, дори може би 7-8% да хване точно от протестен вот, както и от хора, които все пак оценяват, че той е точен пич, какво като е безсрамно богат. :) Ако правилно ви преценявам, Черепухин, както и Терзиев, мотивацията ви да навлезете в политиката е по-скоро его, отколкото финансова облага - и двамата сте илюстрация на пирамидата на потребностите на Маслоу, която в момента просто нямам сили и това да седна да обяснявам, но в кратце - задоволили сте материалните си потребности и търсите духовна реализация.

Коги много говориш винаги има голяма вероятност да кажеш глупост! Малко си смъкни егото ,че преценките ти леко са "литнали" и нищо не можеш да формулираш правилно.

Нека да го прави, пред такава голяма аудитория....щом и е приятно.

Сега ще се разбере вдига ли го (самолета) или не. дават ли го този самолет да се тества (за вдигане) ?

обаче си трайкат какво става с Божков

Ще го дадат на Украйна, като Натовска помощ !!

И как точно?Самолета е 3 пъти запориран защото Чери има задължения към конкретни лица,не към Украйна !Но има към Молдова защото и там ги завлече с данъци към държавата .и пак с лотарията с билетчета.Не спази договора.Но не знам дали се изплати.

Нали има институции, които проверяват произхода на пари и имоти?! Или е избирателно! Когато няма държава е така!

Твърдиш ли нещо?

С парите от тази продажба ли ще покриват разходите по охраната на черепа и всички черепчета или от нашите данъци?

Тези пари са за помощ на Украйна,...НАТО така е решило !;)

Я кажете ся Божков е ли член на клуб 10 000 или не? :)

Е па зако го е зел тва фърчило ако не боцне нещо?

За игри от този ранг си е нужен акъл. За оцеляването в игри от този ранг са си нужни топки. Не всички ги имат. Така че... остава да гледаме.

В държавата на мафията такива новини не са рядкост....

Какво новини бе мрънкалник? Къде няма частни самолети?

На неговото летище. За това и е злобен.

Хазартът е болест за едни, но голяма радост за други. Не е виновен Божков, че толкова много откачен материал се мотае из България.

тия руснаци какъв самолет са направили само .

какви руснаци? Бобмардиер е бразилски.

дядовото , Бомбардиер е канадски , Ембраер е бразилски ... анадъм ма :)

А колко ви плати Божков, за да му правите реклама?

Тюх, 5 лева не ми достигат....

Аз щи дам. Ама ше дадеш едно кръгче.

Божков мошеник от класа наше момче на партията.Как генерално да се реши проблема.А ми много просто дава се оръжие на Украйна да смачкат руските парапитеци.

Отде пари бе Божкоф

Как се купува самолет на тази цена ,може ли някой да ме светне ,щото аз тъпата за 41 години трудов стаж не събрах и 5 лева спестени !?!?

Който е имал, пак ще има. Който не е имал, пак няма да има. За акъл става дума, не за пари.

Сама си каза, че си тъпа. Дори за престъпления е нужен интелект. Така че, и 80 гони ще са малко за теб за да изкараш повече от 5 лв. Тези игри не са за хора с бачкаторски манталитет.

С колко ли ще му е винетката. Годишна сигурно ще е по изгодна от седмична.

Ок,..показват ни.. самолета на Черепа ??;) А КОГА, ще видим Ф-ките 16 на Боку-Толупа ..за които се хвалеше , че ги е "ПЛАТИЛ" на КУП...и струват близо 2 милиарда??;)

Ето как работи свиниферма кремлеботов - нацисти и проститутки : Https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2ю ========== Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

Споко Дебиле ,....лапни го сутринта Дълбоко и после се надупи Широко да те ОПРАСКАТ с 200 в Миризливата дупара ...и ще се успокоиш, ако след това можеш да сереш лайна !!;) xaxaxaxax

таа бракма бе. прилича на тротонетка.

Няма никакъв смисъл да си купуваш самолет. Летял съм много пъти с чартъри за 15-25К. Всичко е включено в цената. Немога да разбера кой луд ще плати толкова пари за едно желязо. Да не забравяме че трябва сам да си плащаш бензин, летищни такси, поддръжка, персонал, лицензи, etc.

Същото е. Да ходиш за кебапчета до кварталната кръчма с ролс ройс. А иначе, по Света такъв самолет е статус. Примерно шефа на борда на директорите на Самсунг. Която фирма плаща МИЛИАРДИ ДАНЪЦИ в хазната на Ю. Корея. И тук стигаме до цирка: в България няма човек, който да плати данъци на държавата за да има статус такъв самолет. Черепчето всичко е изнесъл, което е награбил. А такива са всички български "бизнесмени".

Летял си викаш..... и бензин. ти трябва.... и като се събуди какво стана, а? Върнаха ли ти парите?

Колко пръстчета са изсмукани на този самолет

Така и не разбрах защо ограбиха и съсипаха империята на Божков. Никому с нищо не е навредил. Изключително свестен и добър човек. Готов да подаде ръка и да помогне на всеки. Голям ужас това, което става в България. Щом Божков могат така да нападнат, какво да говорим за обикновените хора.

Алчността, завистта, простотията са тези, които фалират бизнеси в България. Как един цървул да изпъкне... ами с кални номера. Господ гледа! Всичко се връща до десето коляно на всеки за стореното и делата му.

По валенки в бизнес-джета.

Колко момичета си заминаха психически заради този изнасилвач. Физически даже няма да обсъждам

"Изключително свестен и добър човек." Шегуваш ли се? В Сф е широко известен - сред иманярите - я някой намери нещо, посещават го разбойниците на Божков и му го вземат доброволна - а ако не дава доброволно - пак е доброволно , но с екстра разбита глава. Божков е широко известен, че взема насила жени от заведения и ги изнасилва. Приятел бил с мадама и му го каза, отвлечена е била от него и се е разминало, защото била дъщеря на оръжеен търговец, с който Божков е преценил, че не си струва да воюва заради едно изнасилване, но много други жени не са били късметлии. Питайте бизнес партьорите му - известен е с това, че взема, а не плаща после ... силен се чувстваше, извън закона... Божков бизнеса му - хазарт империя, подкупвала депутати и министри, да плаща малки данъци и да си върти бизнеса, който води до морално разложение ...

Аз това, което съм видяла, няма нищо общо с твърденията Ви, здравомислещ. Божков е един безкрайно умен и образован човек. Готов да помага на околните, дори с риск това да му навреди. Абсолютно безкористен, невероятно чувство за отговорност. Само това видях от него, само това мога да кажа за него.

По-голям престъпник от Бойко Борисов няма и не е имало..

Това е дизел, земали са му катализаторо. Нема да ме пуснат у центъро на София с тоя самолет. Нема катализатор..

Баба ти все над центъра на София е летяла. Ше заобикаляш по околовръсното.

Самолета на батерии ли е или е фърчило?

Захари Бахаров раздаваше МИЛИОНИ левове по телевизора, Стиропор Неадекватния от село Гюбре спечелил 1 000 000 лева! ЕБАСИ МАЙКАТА! Всички търкаме, някои повече, други по малко, но РЕДОВНО! Накрая - яко У ГЪЗО! Ма то било измама, ма!

Аз съм тъпа невъзвращенка. Предадох рудината и са приместих в Америка. Лапам пишки по онлифенс. Бугатея.

А защо му продават самолета? Дотук всички РА му паднаха. Какво дължи, за да му продават самолета? Мисирки? А? Мисирките духат курове в момента.

Обява: “Заменям летяща чиния за самолет Bombardier Global 5000 GVD” с всички екстри, с бонус ТЕЦ “Варна”. За справка: сараите или централата на ДПС.

Едно Ферари с цвят червен Номерът не може да бъде избран в момента, моля обадете се по-късно. This number can not be reached at the moment, please try again later. Ако знаех само аз номера на Господ Бог, щях да му звънна... Щяхме да се разберем: аз за него, той за мен нещо да свършим. И когато той пита ме: "Нещо искаш ли, ти кажи?", аз ще му кажа ей така: Едно самолетче “BOMBARDIER”(летяща чиния) едно за теб, едно за мен - това му трябва на човека... а вътре ПиАр Севи с бронзов тен една за теб, една за мен - това му трябва на човек... Нямаш ли си мобифон, нямаш ли си, Боже мой, да те потърся?! Да ме питаш, Господи, за какво мечтя аз, какво желая. И каквото, Боже, дадеш, всичко равно ще поделим: едно за теб, едно за мен... Едно самолетче “BOMBARDIER” едно за теб, едно за мен - това му трябва на човека... а вътре ПиАр Севи с бронзов тен една за теб, една за мен - това му трябва на човек... Едно самолетче “BOMBARDIER” едно за теб, едно за мен - това му трябва на човека... а вътре ПиАр Севи с бронзов тен една за теб, една за мен - това му трябва на човек... И нова Вата Хари всеки ден - не знам за теб, но според мен, това му трябва на човек... Няма такъв номер, Новмерът в Дубай дава свободно моля проверете и опитайте отново. This number in Dubai is not in use, please check the number and try again.

Където търкахме билетчетата, човека си купил самолет. И яхта има. Ние търкахме билетчета...Дали сме балъци?

“Самолетът е проектиран специално за Божков, за да може вътре да провежда бизнес срещи. Но това не е само офис на крила, защото има и луксозна спалня, салонът е приспособен за забавление, има и разкошна кабина за релакс и спа….” И Шехерезада да откаже на такъв юнак, и дори всеки месец да ходи при него в офиса ву да го убеждава да не си слага край на живота от мъка, че няма да му пусне, и Божков от несподелена любов всеки път да й дава по есин плик, та до може ПиАр Севи да си вдигне скромна къщичка да 1.5 милиона, та да не спи на улицата! Че и мъжът й са ходи всеки месец и той са обяснява на Божков и да го успокоява! Голяма одисея между Черепа и Шехерезадата на Бойко!

А 10те процента, 3 милиона които всеки купувач трябва да депозира връщат ли се после на останалите? Един преател пита

Да, но си пускаш заявление. Това е задатък, който гарантира, че ако спечелиш ще внесеш и останалата сума до размера на предложението, което си направил. Задатъкът се губи само ако си спечелил търга, но не си внесъл останалите пари.

LZ-VBE 2023 15 Nov Last seen near Nuremberg, Germany Беше активен през ноември 2021 година когато беше плануван полет NUE-SOF-DXB (No Refill at SOF) за евентуалната евакуация на бойкоборисов предатея. Полетът не се осъществи заради отпаднала необходимост.

В гугъл пише цена 8 - 31 милиона. Какви екстри му е слагал на този самолет?!! Стелт покритие ли му е слагал, да се крие от властите?

Кой в Бг ще го купи

Кметът на село

толкоз емисси има този самолет - спасете планетата и циганите

това да не е самолета на сватя му. Едно време викаха, че имал.

Дръжте си го

Малък е, нали ? С него далече не може да отидеш !

Божков ще участва ли в търга ?

Не видях товарно помещение за превозване на кола, Божков като кацне някъде с такси ли се придвижва като бедняк? Не видях банята, може би Б. обича да смърди. Деба и милиардера деба !

Завърших средното, веднага ме приеха студент редовно обучение на 19 години бях, 4 години редовно бакалавър на 23 завърших. След като завърших веднага същото лято кандидатствах пак, понеже исках една друга дисциплина да уча и наесен започнах нов бакалавър нови 4 години. Отново редовно обучение. Така на 27 години завърших втория бакалавър, общо 8 години редовно обучение, после без прекъсване пак, изкарах една магистратура три семестъра беше година и половина. И това беше. Три дипломи за висше образование две степен бакалавър и една степен магистър. После отидох да направя справка в институциите имам ли трудов стаж, оказа се, че нямам нищо. Годините редовно обучение (през които нямаше как да работиш защото си всеки ден на лекции) те не са ми ги признали за стаж. Нямал съм и един ден трудов стаж. Сега на 29 и тепърва ще започвам работа и трудов стаж да правя.... Кажи речи на 30 започвам тепърва кариера. Кога ще направя трудовия стаж за пенсия? Никога.... Даже 15 години не знам дали ще мога да направя за минимална пенсия поне. За друга въобще и не мечтая

мило дневниче

Дааа, положението ти хич не е добро, защо не стана футболист или тенисист?

Какво да правя? Да запиша ли още една магистратура за 2 години и да чакам по-добри времена?

Лили Иванова си имала обожател, студент. След като се дипломирал, събрал смелост, решил да се престраши и да й поиска ръката. Позвънил на вратата. Отворила му Лили и го попитала какво иска. - Ами искам да се оженя за тебе. - Ти какво работиш? - Ами инжинер съм. - Колко получаваш на месец? - По 150 лева. - Абе 150 лева на мене само за тоалетна хартия няма да ми стигнат. И го изгонила... Нашия човек си тръгнал, но по пътя мислил, мислил и решил да й го върне. Звъннал пак на вратата. Лили му отворила и той казал: - Дрисла!

Уфф, не знам дали ще намеря време да присъствам лично. По същото време имам среща в Дубай да закупя позлатено ферари.

да, ама - умря. колкото и пари да имаш - няма да ти донесат спокойствие и щастие. нито пък охраната ще те спаси - та ако ще 1 рота а е.

В БГ има мнооого по скъпи частни самолети, но не се афишира.

Е аиде де афиширай ги ти

Ясно! Божков се откупува с един самолет на специална цена. Самолетчето, реално ще бъде взето от посочен от посолството купувач и нищо няма да бъде платено за него! Божков, обаче трябва да знае, че следващият път ще трябва да се прости с нещо още по-голямо!

мерси ама от как Пригожин се утрепа знам че такова ми не требва

Доставчикът на продукти за въоръжените сили на Украйна Татяна Глиняная, чиято компания „Гранд Консулт“ завиши цените на продуктите за армията и стана известна с цената от по 17 UAH за едно яйце, притежава луксозни хотели в Хърватия. В град Сплит тя има най-малко 4 хотела, които са нейна собственост. Три четиризвездни хотели "Mirari", "Ora" и "Luxe" и петзвездния "Posh" с обща стоиност от 10 млн. долара.

какво общо има това със статията, мухъл пултерастки ?

Общото , че и в България и в Украйна има много големи крадци. Но за тези от Украйна от Посолството са ни казали да си мълчим.

Не ми трябва самолет. За какво ми е? Нема в главата да си го чукам