Принц Хари: Време е да преосмислим туристическата индустрия

Принцът е критикуван, че се застъпва за по-екологично ориентирани пътувания, а в същото време използва частни самолети

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ингилизите откриха тренда, първо брексит, после Ковид/социализъм, затворени граници и международни паспорти за партийни дейци

Този онзи ден искаше да променя и социалните медии. Щели били с жена му да ги променят из основи и да станели по-безопасни и пр. Тези всяка седмица решават да правят резолюция в дадена област без да имат представа как, и най-малкото уменията и знанията за това,

*революция

Принцо да не се изхожда

рижав, пъпчив и с мазна кожа пърдел колко време още ще търси нови средства за изява, че да си храни семейството? Още ли не е разбрал, че от няколко века му е закрепено едно особено ДНК на цървули, неставащи за нищо, освен за идиотски хрумвания? Докога ще ги траем наместниците на Исус (кралските фамилии в Европа, почнали с Меровингите във Франция)???

Туризмът си е модерна изгъзица без която съвсем спокойно може. Изключвам донякъде здравен туризъм, културен и евентуално командировки (ама както се оказва и без тях можело). Като дете с родителите ми пътувахме страшно много и може би затова намразих пътуванията. Когато се е налагало да ходя в командировки съм ходила, ама от немай-къде. Но имам приятелки и приятели, които 2 поредни уикенда ако си останат в София и вече ги тресе яка абстиненция. Определено мисля, че се нуждаят от лечение. :)

Ограничен светоглед.

ти и като голяма няма да разбираш

Голямото пилотче от кралските ВВСо не си бачка. А само интервюта дава? Всеки може така като му дават милиони всеки месец.

"Хари, внук на кралица Елизабет, ..." "Той, подобно на баща си, престолонаследника принц Чарлз, ..." Един господ и покойната "принцеса на народа" само знаят на кого е внук и на кого син това копеле.

Напротив, цял свят знае че е син на коняра.

Принцът беше отишъл на конференция за климатичните промени с частния самолет на Елтън Джон, придружен единствено от жена си и петчленен екпиаж.

Същият "еколог" като Леонардо ди Каприо и оня архимошеник Ал Гор!

Кой я пита тая отрепка?

ТОЯ ПА, ВРЕМЕ Е ДА ТИ ГО НАЧУКАМЕ

Това трябва да се прочете от нашите ресторантьори и хотелиери.

Дойдохме си на думата, че целта на мерките е да се унищожат пътуванията.