Приеха окончателно поетапното поскъпване на тютюневите изделия

Да се увеличава акцизът за цигарите не е достатъчно, за да се ограничи тютюнопушенето, трябва да се забрани и рекламата на цигари, каза Асен Василев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отваря се пазара на дрогата. Пък и за нея няма нито бандерол, нито акциз. Гледайте кои са виновни за наркоманията и им гответе гилотината.

Бойкот на всички тютюневи изделия за един месец. Два милиарда от акциз не им стигат,искат три. Пушачи, обединявайки се!!! Целта е един лев за кутия цигари,а не да храним политиците.

Един месец е много малко, няма да го усетят. Трябва задълго, иначе няма смисъл. И не само бойкот на цигарите, а на всички акцизни стоки. Ограбването на хората трябва спре. Да вдигат данъците на богаташите, дето натрупаха богатства на наш гръб.

Още преди 1990 год. в миналия 20-и век съм брал без ръкавици тютюневи листа (за сушене промушени и сложени на 2 дълги ~метър тънки шишове с по дъпчица в края, а после от шишовете се прехвърлят тютюневите листа комопена връв, а след това по дланите ми оставаха лепкави черни петна от катрана съдържим в тютюневите листа, и си помислите всички вие пушещите раздробен тютюн, е всичлия катран отива в белите ви дробове и в трахеята ви, айде с здраяе

Амииии, да живее стоката БЕЗ БАНДЕРОЛ. Пък и.... семена тютюн, хем читави сортове се продават за без пари, все ще се намери къде да се посее.

Старчето от Руси върти разносна търговия с тютюн и не само.

Да се задавят с тия акцизи!

нЕма кинти,нЕма,нЕма кинти,скоро нЕма да си взимам Бентли:((

НЯМА ПРОБЛЕМИ, НАЛИ АСЕНКЕ?!

Не четох цените, защото не ме бъркат. Ако така ги напомпате, че да не мога да си купувам цигари, или както им викам антидепресант/усмирителна риза, минавам на качак. 80-те години малкият ми вуйчо, когато оная тъпа перхидролена к.рва жена му му е изцицала и последната стотинка от директорската заплата, за да си купи още няколко тона кичозни и евтини парцалки, нямаш особен проблем да пуши качак. Както вече съм го писала, цигарите не ги пушим, защото са витаминозни! Ако и аз дотам го закъсам, шъ пушъ качак и нема драма! Когато му се налагаше да пуши качак, на вуйчо любимият лаф беше, "Хем пушиш, хем замезваш!" :) :)