Коментари - Премиерът се среща с търговците на горива след прогнозите за ново поскъпване | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо се срреща!? Да не иска комисионна? (процент)

Вече колата ми я карам веднъж до два пъти месечно, и се чувствам много по-добре от този факт, друг е въпроса че всичко е свързано с тези цени на горивата и поскъпва главоломно. Май скоро ще трябва и да се науча да не ям!

От цялата работа санкциите ни се връщат като бумеранг и търговците умело се възползват от това.

Русия продава на Индия петрол за 30$ на барел. Нефтохим също преработва руски петрол. Каква е далаверата с българските политици?

ДАВАМ ЧАСТНИ УРОЦИ ПО ВЪРВЕНЕ ПЕШ И КАРАНЕ НА ВЕЛОСИПЕД!

ние бъларите сме братя на руснаците,да пратим КОСТАДИНОВ,и Боленн СИДЕРОВ,бате БОЙКО,Ахмет Доган,който твърди,че е поззнавач на широката руска душа,Путин да се смили над бедните българи и да им отпусне петрол и газ без ПАРИ!Навремето искахме да сме 16та република на СССР!

бензинът,може на първо време да струва поне 5 лева за литър,петролът и газът на борсите поскъпва-113,50 долара като добавим,че и доларът поскъпва спрямо еврото -1/1,07,най разумно е да се научим да вървим пеш и да караме колело ,а автомобилите за скраб за желязо!

Мазньо и там ще се мъчи да ръси с подправки !

Парадоксите на българската "търговия" с горива продължават. Отлив на клиенти, т.е. спад на търсенето, а в същото време, повишаване на цените! И всичко това на фона на сравнително спокойствие на борсовите цени на петрола. Не спираме да откриваме нови пазарни принципи и направо сме за награда за "иновации" в икономиката.

сега е на мода бизнесът със велосипеди!няма разходи за бензин и електрическа енергия!време е старите брички да се предадат за скраб за суровини!

Лошото е че горивото за велосипедите също поскъпва и то доста

Гледам много мъдрост и решения са предложени, а решението да се намеси на пазара с нова държавна верига, която евентуално да бъде продадена един ден не е на дневен ред. Затова и са хапнали, поогледали и ... решили да решат.

Смених автомобила с магаре. Много съм доволен.