Коментари - Преките чуждестранни инвестиции в Европа намаляват за първи път от началото на пандемията | Бизнес.dir.bg

Коментари - Преките чуждестранни инвестиции в Европа намаляват за първи път от началото на пандемията | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами начи е време за нова пандемийка щом помага на инвестирането

"през 2023 г. у нас са реализирани 27 инвестиционни проекта, които са осигурили 1966 работни места." Даже за такава малка страна като България, 1966 работни места са нищо. Толкова малко работни места по никакъв начин не влияят на трудовия пазар в страната.

Нов Ковид?! :)

Много ясно, Европа трябва да се постегне, спират кранчето на охолния живот. Скоро ще трябва новите глезави поколения да се пратят пак по окопите, няма смисъл да свикват на хубаво и да таят надежди за просперитет. Плюс това с тия санкции и войната в Украйна, то няма как да се сформират екипи, досега в икономическия бум бая от екипите програмисти бяха руско-украински. Изобщо, САЩ въртят яко долари, но животът им е смотан и без свободно време. Европа беше рахат, ама сега пак ще ни натегнат. Ама може и да се измъкнем тънко, ако хората вече са свикнали да не се юркат, както беше с ковид. Макар че хората са тъпи, ако се пусне пропагандата, след 6 месеца ще са ОК с младото поколение в окопи на Източния Фронт, след като сме се клели, че повече такива войни няма да има...

Еврогейския съюз ще се разпадне

се опасяват Урсула да не ги похарчи за нови ваксини.

Никой не инвестира в Титаник.

Ще разчитаме на непреките значи

Нормално преките чуждестранни инвестиции се измерват във ВАЛУТНО ИЗРАЖЕНИЕ! Сега с цел нагласяне на стъкмистиката говорят за брой проекти! Хахааха, по-смешна пропаганда едва ли има, реално нещата са много по-зле!

Инвестиции по 27-те проекта в България за 2023 година, били осигури по-малко работни места от броят на убитите фашисти само за един ден на изминалата седмица. На Кървавият клоун не му дреме на памперса, а в България разказват приказки от 1001 нощ, че нещо уж се случва там.

Никой не иска да има вземане даване с крадци...нормално