17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре се очаква посещение на жипката във ферма за норки, при авера му Цеко Норката, ще присъстват Янията, Краварката и Кольо гаджето/куфара - от на постоянното присъствие на МРРБ. Ще се промотират мерки и теглилки за бизнес аверите, а за народа карантини и ваксини

Не може хора, които не са засегнати от кризата и държавните им заплатки и бонусчета вървят да решават за хора, които са засегнати.

ХАХАХАХАХАХАХА! Мутрите от ВМРО се загрижили за хората... Предизборно! Оставка мутри! Съд и затвор за вас!

България само ресторанти и хотели ли е??? Яка икономика а? Барове, проститутки и хотели мутренска глупост! Къде е икономиката??? Като баровете и хотелите не могат да си плащат да затварят бе! Кога ще се погрижите за индустрията?

От 21 дек. 2020 г. се премахва платения вход за автомобили в гробишните паркове докато трае извънредното положение.

Както винаги правят с добро предложение щв вкарат някоя скрита нагла гнусотия, както например с предложение за ремонт на водопровод, направиха частен пътя към плажните сараи на доган.

Никакви мерки. Тази държава трябва да започне да произвежда нещо, а не да се крепи на кръчми и фризьорски салони.

За да имат кората пари да ходят по кръчми и фризьорски салони, явно ги изкарват някъде... не си ли се замислял над това??

Те му плащат да оплюва и да лъже.Не да мисли.

Каква кредитна ваканция, какви 5 лева??? За бизнес, който няма да просъществува, демек ще фалира, никаква кредитна ваканция, нито безлихвени заеми не го топлят! Освен това при кредитната ваканция да не си мислите, че всичко ви е безплатно - лихвата си върви, накрая ще платите повече, просто агонията се отлага! Ама вие, ако не можете да плащате, пак може да го договорите това с банките - никоя банка не иска да ви продава дълга, те искат да си го платите, за да вземете друг! А тия заеми без лихва, че те също искат връщане, да не си мислите, че някой ще ви ги подари... то добре сега, гушват хората едни 6 хилки, а как ще ги плащат, като нямат работа след 6 месеца??? А, и да не забравя - то и това за детските е бошлаф работа - брат ми се пробва - не можело, щото участва във фирма, която няма дейност от 2004-та. Като пита по кой член му отказват, те викат - вътрешни правила, щото такъв член НЯМА. После да представи 100 документа, той вика - вие достъп нямате ли до системите на НАП? Те - нямаме! Той, ми тогава от къде знаете, че преди 2 месеца ми разделиха договора от 1 на 8 часа на 2 по 4 часа? Нямали те достъп, работят с вътрешни правила, които слагат повече ограничения от закона, ама увеличение на заплатите ще имат... Държавата пари безплатно не дава и да дава, слага такива ограничения, че ако човек не познава закона, парите отиват само при батко и братко.... Тъй че не се надявайте, всички са еднакви - Бойко да хванеш, КУрнелия да удариш, Доган да изриташ - всички навързани като свински черва, да му мислят тия, които имат работа, че има да плащат тая измислена епидемия! Ох, забравих. Кафе в празния мол сутрин не мога да пия, нито да си пазаря в 10 часа в полупразния супермаркет, но сега имам огромната чест за кутия с мляко да се бутам в пълния супермаркет и то в часове, когато преди нямаше никой!

Извинявайте, обаче тези, които не сме взимали кредити и продължаваме да си плащаме данъците, въпреки трудностите, дали сме съгласни да даваме парите си, за да се компенсират задълженията на взелите кредити и живеещите на държавни наеми, защото безплатен обяд нява. За да не плаща някой, друг трябва да плати за него. Същото е и с компенсациите, 60-40, 80-0 и не знам си още какво. Бюджетът пари не ражда. Това са пари на данъкоплатеца, които се преразпределят. Дали всички са съгласни да плащат, за да се дава на други. Спомням си, че първите компенсирани при предишната вълна бяха едни определени футболни отбори, например. Айде вместо да се дават пари и да се отросчват плащания да се помисли как да се намери начин хората да работят.

шайката никого не пита, дали може да разполага по свой си начин с парите. За нея е важно, че дава, отпуска, разпределя, а с това си осигурява гласове, нали изборите чукат на вратата. И с това грандиозно раздаване или освобождаване от плащания пак ще има хора, които няма да получат никаква помощ, а други - по няколко. А тулупа нали каза, че всеки ще е обгрижен.

На 21Бойко да отваря всичко и да не се занимава повече с тъпотии. Би трябвало вече да разбере, че от ограничения полза никаква.

Ще намалеят приходите на общините, а после ще ни увеличат данъците. Доста кръчми ще се облагодетелстват от тази мярка, поредна.

Какви затруднения при епидемия - ние Мухобойко и 240 апаши от парламента хем си увеличихме заплатите с 600 лв, хем ще вземем бонуси за коледа между 10'000 и 30'000 лв., хем излезнахме в платен отпуск. Плащайте си данъците и работете другата година след 20 дни пак ще си ги дигнем щото много ще се изморим на трапезата по Коледа и Нова година - то и без това сме станали толупи.

новите мерки, както и старите се смятат по формулата ГОЛЯМ (хикс)(игрек)(и кратко) някой може ли да помогне в сметките, че нещо не ми излиза ?

И пак пари няма да има безвъзмездно за самоосигуряващи се и ЕТ.

На тея и в Европа не им дават.

Не искам кредитна ваканция,искам да махнат тавана на пенсиите,той е пладнешки обир.

Няма начин. направят ли го определени богоизбрани комунисти ще получават пенсии по 50 000лв. месечно а тези пари няма от де да се вземат.

Сега е на ход другият икономически корифей - Румен Гечев. Когато беше министър издаде заповед Предприятията да не връщат кредитите към банките. Всички банки фалираха, спестяванията на матрияла се изпариха, а доларът стана 3000лв.

Упраженението вече е отигравано през 95-97-ма. Защо мислите Тулупа трупа злато?!

Това упражнение го прави другият икономически корифей - Румен Гечев. Когато беше министър издаде заповед Предприятията да не връщат кредитите към банките. Всички банки фалираха, спестяванията на матрияла се изпариха, а доларът стана 3000лв., а пенсиите 5 долара месечно. И настъпи сполуката за България, която БСП бяха обещали.

Шкемби е икономически гении. Хем увеличава пенсиите, хем иска да намалява данъците. По всяка вероятност ще го предложат за Нобел.

Дебелата лайняна каца, дето се нагуши от комисионни за какви ли не железа, тръгнал да се прави на велик войводин! Що не обявиш ваканция на заплатата си бе, мръсно, русенско лайно!

Не се подвеждайте по популлизма на Шкембо, че след като приключи карантината банките така ще ви го натегнат без вазелин, че ще хвърчи кръв.

Да махат на 21 всички мерки и да не се занимават с популизма на Шкембо и отрепките му.

Тия , нещо предлагат колкото да не е без хич. Смешни и дебели .Разбрахме как грабите в общината ,скрийте се .

Защо не сложите 5% отстъпка за ДДС на фирмите, които са с оборот за 2020 по малък с 20% от оборота за 2019 и 10% за фирмите с нАд 30% по нисък оборот

Защото ще трябва да намалят с 5% пенсиите.

Те пенсионерите намаляха с 10%

Кой, освен партиите, ползват общински имоти под наем?

Кръчмарите. И не само те.

Мисля, че от 2021 трябва да се вземе решение. Ще умираме ли или ще водим полу живот. Аз до август 2021 НЯМА да живея така. Предпочитам да умра. И ви казвам, че ако продължи още мъъничко така, учебниците по история ще пишат за нова война.

и някои чуждестранни..как със закон ще ги задържат да отсрочват кредите???

македонците лъжат за ясно доказуеми факти написали са хората че са българи. камо ли за нещо друго. лъжци ли ще влизат в евросъюза???? какво щели да правят македонските писатели, с глупосттие които са написали. ами това което стана и с комунистическите писатели. книгите им ги няма и никой не си спомня какво са писали.

грешите бе гълъбчета ГРАМОТНИ

Усетиха се навреме!

щото са от кол и въже

и крИдитите заваляха