17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За коя година е небевалата радостна новина? От сега да започваме пда празнуваме, че не се знае колко ще останем докато се случи.

По тази логика, всички извън София, са бедни. Средната заплата за страната, е 800лв. чисто. На един родител, се пада да изхранва и по едно дете. Тоест 400лв. за родителя и още толкова за детето. Така се доказва приказката, че в България има огромна класа на работещите безработни. Да ни е жив и здрав терора създаван повече от 30г. наречен демокрация.

Не бива! Стойте си бедни, оживелите!

Това правителство доведе гомяма инфлация и за това трябва да се вдигне .

Загрижил се Гълъб Донев , че при преизчисляване на пенсиите с осигурителен доход от 2018 година , нямало всички да получат увеличение. Някой беше ли го грижа , че от началото на годината тези, с най-малък принос към системата получиха 20 % увеличение , а останалите - нищо. С това преизчисление поне ще ги получават законно , но и останалите ще имат съответното увеличение. За всичко останало си има социално подпомагане.

Което ще рече, че инфлацията е 10%, а не 3-4 както твърди НСИ. Съвет - харчете, защото по-бързия печели. Е, не да се занулите де :)

С 41.г стаж все не мога да достигна линията на бедноста .С добри осигуровки съм бил и бързо ме догониха тези тето новите работодатели не са им внасяли ,а са им давали ,,под масата,,Справедливост по Северокорейски..А жалкото почти 80%сме под тази пуста линия

щом е справедливост по северно корейски и тези пари са ти много.