Правителството ще бори бедността със спецплан

Сред основните приоритети в новия двугодишен план са създаването на възможности за заетост и повишаване на доходите от труд

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

A сега слушате хора и ръченици за (вече няма и) 6 милиона мъченици!!!!

На това управление е неуморен! Да не сте наели някоя чужда фирма да ви обслужва, нещо американско, царете на рекламата и манипулацията?

А,сега се сещате за бедните,когато идват избори.А 10г.какво правихте?...увеличихте броя и благосъстоянието на ци.аните.

Поредните лъжи на отиващите си ГРОБАРИ. С нищо добро няма да Ви запомним!

спец плана е как да спечелим идващите избори , това с бедността няма нищо общо. Боцето още 100 години да властва той толкова си може. Ако е искал да пребори бедността да обясни кво прави 10 години ? Де спа? Сега спец план за 1-2 годимни щел дая бори ахахаха. Тия политици паляк до паляк че и нагли бе мислят че некой им вярва. Народа избега по светът а човека сега загря че имало некъв проблем. Боце , много хора толкова вече ги изгуби като гласоподаватели че и по 1000 лв да им сложиш в джоба пак ще гласуват за някой друг само да не си ти

Хората умират, докато се преквалифицират три месеца трябва да не ядат

Правителството вече е преборило бедността! Вие да сте виждали беден депутат!

Недейте, бе, моля ви се! Едвам работя без вашия спецплан, а сега някоя спец-глупост като измислите... Айде по-добре си крадете тихичко и не ме закачайте, а?

мръсни копелета! бедните вече не си казват: ше се фанем на трета работа да си пращам петия кредит. умираме и отцъстваме. правете си планове.....най-ного пак циганите да намажат и да открадната помощите.

Работодателите няма да го позволят ... ша обеднеят !!