17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПЪРВО Инфлация (високи цени) не се борят от ДАНС и полицията, а от Централната банка!!! Къде е БНБ в случая??? Това е нейна работа!!! ВТОРО Анализ на трите обявени мерки: 1. Помощи за бизнеса (50 лв. на мгвтч.) - наливане на пари при покачващи се цени има само едно действие - ново покачване на цените!!! Все едно да гасят пожар с бензин!!! Това е ПРОТИВОПОКАЗНА "мярка"!!! 2. Въглеродни емисии - не казват,какво ще ги правят? Изглежда, че си въобразяват, че могат да договорят по-ниски цени. Това е абсурдно!!! Има световен пазар на въглеродни емисии и това е меко казано наивно да си въобразяваш, че може да се договориш индивидуално ... Това не е никаква "мярка"!!! 3. Клирингова къща - Това е институция, която осигурява доставките по вече сключени сделки, тоест, цените вече са договорени и не могат да се променят. Тази "мярка" няма никакво отношение към цените!!! Нито може да ги увеличи, нито да ги намали!!!

УРЕДИ ЧЕВЕТАТА НА СЛАДКИТЕ ДЪРЖАВНИ СЛУЖБИ!! С ПО 5 БОНА ЗАПЛАТИ !! БЕЗ КОНКУРСИ ?? А ДРУГИТЕ ДЕЦА БЕ ?? ТЕ ДА ГЛАДУВАТ И ДА РАБОТЯТ КАТО РОБИ ЛИ БЕ ИЗРОДИ !! ЧЕ ТЕЗИ ШАПКАРИ НЕНАСИТНИ ?? ЗА 6 МЕСЕЦА РАЗКАПАХА ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА !! МРЪСНИЦИ !!

у импотентните министри на предателя Мунчо! МУТРО, вън

Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Ако ЗАСТРЕЛЯТ Здравния министър, ще ИЗЧЕЗНЕ и ВИРУСА.. Тоя ПРЕНАСЯ вируси, ЗАЕДНО с разни араби, негри и китайци... Пускат арабите и негрите да обикалят БЕЗ маски навсякъде из България, и по футболни и баскетболни стадиони. И дори искал да домъкне някакъв Ислямски ВИРУС от Афганистан, който мъкнел още 14 малки Арабски вируса.... А искат ние, българите да носим МАСКА като влезем в МАГАЗИН... НЕ ни трябва Правителство, нито президент.... ВАЖНОТО е да ИЗГОНИМ предателите, и арабите и китайците, които ни ЗАРАЗЯВАТ с ВИРУСИ... И така ще се ОТЪРВЕМ и от МАСКИТЕ.... Заради МАСКИТЕ, ПОСКЪПВА всичко, а хората нямат Пари. Тоя мошеници на снимката пускат БОГАТИ араби икитайци да ОТКРАДНАТ бизнеса Работата и Парите на българските бизнесмени и работници.. Араби и китайци започват да продават стоки БЕЗ пари, и като ФАЛИРАТ българите, онези ДОМЪКВАТ още араби и китайци. За да имаш Бизнес, Пари и Работа, трябва да отидеш, в ТЪМНОТО и да УБИЕШ Здравния министър и да се отървем от маските, от арабите и китайците.

Актуализация на бюджета? Колко пъти за една година?

Защо ще подкрепят бизнеса? Къде беше този бизнес, когато затваряха блоковете на АЕЦ Козлодуй, спирането на строежа на АЕЦ Белене и високите цени на тока на така наречените американски Марици. Да плащат пак обикновените хора...

Нещата отиват на революция с много жертви.

Няма информация че ядреното гориво или въглищата поскъпват а само газта а ние газ за ток не ползваме. Значи някой по веригата краде и то яко краде.

С руски Мунчо - НАПРЕД и с Чалгара - ОТЗАД Да живеят кенефите на Рашков и идиотските на Мая ! Да живее Международното положение на Зеления Чорап и неговата хунта ! Само при Бойко "Международното Положение" стои зад оградата, пандемията е "грипче" ние чакаме за Еврозоната и има растеж на учителски заплати и пенсии. ... само сестри Галеви разхождат катафалки, а кофчезите ги носи "култур-трегер", а Маджо превзема Росенец МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ИДВА със зелени фуражки на червен фон ПРОМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА те пак са тук... и пак са си СЪЩИТЕ

Трябва АЕЦ козлодуй да поеме и сметките за парно на софиянци, не само на бизнеса

Бизнеса ще открадне отново печалбата на аеца, както всеки път

Какво стана с кораба, потопиха ли го вече или държавата ще катурнат първо.

Капацитета на това правителство направо може да те остави без думи. Как може единствените мерки досега да са наливане на едни пари и на още пари?

Точно преди две седмици актуализираха бюджета и сега искат пак - тези действия показват тоталния хаос който създаде Радев

Социализма се завръща

Ще помогнем на бизнеса,ама евентуално януари…Ами до януари кой ще и плаща сметките на тези хора?И ако тогава ще им се помага,това няма да има нищо общо с тези които сега казват че ще им се помага…?!?Нали уж тогава ще бъдат други хора там?Как ще казваш сега че ще помагаш,като нито ще го направиш,нито пък ще имаш възможност да го направиш?!

Пак ще гребем срещу течението!

Чудят се вече каква простотия да измислят, та да отдалечат краха на държавата за след изборите!

Помощи ще има, ама след актуализация на бюджета за тази година... Божееее, какви посерковци ни управляват!

Поредните мерки на Мунчо в стил "Татко ще ми купи колело, ама друг път" Ще има помощи ама следващото правителство ще ги плати. Ами ако следващото правителство реши да не ги приеме тези промени в бюджета? Ако са за шест месеца или за година само? Ако кажат: "Чудесно предложение, одобряваме го но помощите са много малки, Ние предлагаме да са двойно по-големи, ама ще почнат да се изплащат от следващото правителство." Мунчо е измислил мерки които трябва да се одобрят от парламент който все още не е избран - Гениално! Инициативен комитет от квартала ми РЕШИХМЕ, следващото правителство да гласува да ни даде по 500к на калпак.

Смешници! Тъпаци!

Ванката каза до три месеца всичко е ток и жица,а от 1.1.2022г дупе да ви яко.

Махнете борсата и проблема се решава защото борсата е паразит между производител и консуматор. Не произвеждаме ток от газ и няма причина от повишаване на цената.

Форуърд ,мое после и една мерка дабъл фистинг и ще се згреем като за последно

Стига с тия компенсации ве намалете цената на тока, тулупи с тулупи..

САЩ отсвириха Борисов, ортака му Пеевски и кадърът им Кристалинка, с проскубана прасковка мънинка. Това трябва да ви говори, че САЩ натирват кучите си синове ГЕРБ, които се оказаха прекалено нагли и крадливи и на тяхно място поставят други кучета, които тепърва предстои да видим дали са крадливи и кръвожадни като предните. Излишно е да се мисли или надява Борисов да се върне. Не, няма да се върне, въпреки, че на много хора им се иска. Причината е, че България е силно зависима държава, която се управлява от чужди служби и държави. Те нареждат правителства, те се разпореждат кви мерки да се взимат при КОВИД, те дърпат конците на финансовата ни система и прочие. При несъгласие, плашат управници и държава със строги санкции, които могат да срутят икономиката и държавата. Не е нужно тук да се джавкате за неща, които въобще не зависят от народа.

Сандо, какво ти откраднахме, че плачеш.

Всички бизнесмени в урановите мини,КРИБ да ги води под строй с песен по желание.Тва са мерките и теглилките.

Как е новото? Чагъртаме ли? Яко а?

Накратко: Правителството ще направи безплатна дупка в колана на всеки българин, за да можете да го затегнете. Хвала другарю Радев!

А честито новият данък на Раята ! Да ви е честито и със здраве да си го платате ! Спецов е наредил на НАП да платите данък за сичко кот сте продали за една година назад по Интернет Ако сте продали старте си гуми за 100 лева или старто детско креватче отивайте да платате Не е сън та да ви се размине щот в ЕКОНТ сички разписки са пазят а шефа на ЕКОНТ е кандидат за депутат от президентската партия на ЕЛЕНОВЪДА и Василка Асенова Чиляка е забраил да плати един милион лева, ама на вас няма се размине

Демек няма

А какво е “форуърдния пазар”???

Тате ми каза, че ще ми купи колело, ама друг път! Винаги съм се питал на удавника кога му трябва пояс сега или другата година!? От тия толкова! Благодаря, но няма нужда!

Демек, ще вземат пари от данъкоплатците и ще ги дадат на “бизнеса”. Нищо, което не сме виждали вече.