Повече от половината българи никога не пазаруват онлайн

Анализаторите отчитат пряка зависимост между онлайн пазаруването и възрастта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какво да пазарувам онлайн,купувам дънки от ред пойнт' за 70лв пише на сайта 75% памук и 15% еластан и познаите какво идва ? най евтиния ТУРСКИ БОКЛУК който е разтеглив като клин без грам памук в него,обаче на картинката изглежда "яко"

то дори и да беше вярно това за 15% еластан - пак е много . и аз много ги мразя тия ластични боклуци . търка кожата и сърби

Повече от половината българи не ползват дебитна карта, понеже ги е страх да не им откраднат левчетата. А част от другите, които ползват, бързо тичат да теглят на каса цялата сума след постъпление. Ходят да чакат на опашка да си плащат сметките, вместо да цъкнат онлайн. А вие за онлайн пазаруване пишете...

Не ве мършо, хората искат да видят и да пипнат какво пазаруват! Не да се доверят на 2 картинки като теб. Огледай се, всеки лъже, маже и това стана почти законно вече. Да не говорим, че мечтата на банкаджиите е да се премахне кеш-а. А стигнем ли до там, лошо ни се пише. Това ако не си го прозрял значи си готова овчица от стадото ;)

Повече от половината “българи” вече са полуграмотни толупи. Доказахме се като най-простата нация в Европа и трудно някой ще ни измести от тази “завидна” топ позиция по всички показатели.

Освен това е установено, че 100% от пазаруващите онлайн ползват интернет.

Но самите онлайн пазаруващи не са разбрали, че го ползват...