Посланикът на САЩ в Белград: Сърбия е икономически лидер в региона

Америка на сто процента подкрепя стратегическата цел на Сърбия да се присъедини към Европейския съюз, заяви Антъни Годфри

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като изключим световния икономически трепач Северна Македония.

къде са милиардите на европа ?къде потънаха пак с толкова милиарди България трябваше да е Швейцария на балканите ама уви!!! диктатор трябва на България и връщане на смъртното наказание.Докато продажни ,крадливи селси песове се набеснеят сърбите ни минаха за пореден път.

Абе знам само че скарата им и кръчмите са на ниво! Няма менте като тука

Излиза че евроинтеграцията и послушанието са по-унищожителни от американските бомбандировки.

Къде сме ние - лидери по говорене пред местни медии и с милиард ивестиции според уволнената шефка, ама не били чужди нито лев, а били от местни фирми. Не каза и подробности, но предполагам са и от опростени им данъци - да им имам стъкмистиката на отчитане. В този ред на мисли е показателно и друго - САЩ не инвестират в България. Ама никак - Майкософт избра "задлъжняла" Гърция за над милиард долара инвестиция, няма го и учебния комплекс в Долна Митрополия за предплатените изстребители, няма директен полет, няма отпадане на визите, няма дори дарено военно оборудване след изтеглянето им от Ирак и Афганистан. Никой не смее и да попита с онзи злочест съдия ли се изчерпа посочването на корумпираните в България - а щяха да помагат. Сега повече от всякога се нуждаем.

Че откога САЩ са в Европейският съюз, че да дават акъл кой да се приеме и кой не ??! Тия янкита все си врат носовете където не им е работа!

са напред сърбите, направо хвърчат... :) Американците ги тупат по рамото и се възхищават на успехите им.. :) По същия начин могат и нас да потупат за силния ни национален отбор по футбол.. :)

Много ясно, че ще е икономически лидер в региона. Нали не се продадоха на ЕС да им съсипе икономиката. Освен това не предадоха и Русия, както го направиха нашите политици.

Силна ирония, но не достатъчно добре изразена.

а за Бойколандия няма ли да кажат нещо. няма ли да ни похвалят нещо. няма ли една добра дума и за нас. или за нас има само "корупция", "кражби".....и ф16 на двойна цена

В кой точно регион? Този на Сърбия ли?

И Македония.

Западни Балкани, не включва държави в ЕС.

Американците се отнасят към сърбите, като към малко циганче. Успокояват ги, че не става нищо от тях с малко четкане. Поддържат имиджа на добрия голям брат.