Поскъпването на храните на едро продължава втора поредна седмица

От началото на годината до 21 септември цените на храните по стоковите тържища са спаднали с 4.22%, а на годишна база са нараснали с 6.72 на сто

Обратно в новината

Коментари - Поскъпването на храните на едро продължава втора поредна седмица | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-добре живеем при управлението на ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС. Да ги подкрепим и на идващите избори!

Супер. Това правителство надмина очакванията ни.

Ами ниски са цените. Гнусния и уникално тъп народ заслужава много по високи цени. Колкото и да са му високи цените, все му е малко като е тъп и си трае. Значи могат и още по високи цени.

Хаха аааааа може и още…….смачкайте блеещите роби…….страхливите мишки да го духат…….

Защо бе, родни производители? Защо ви растат цените в най-берекетния сезон? Да не излезе, че нищо не произвеждате? А тя причината е ясна - спекула. Сега хората купуват да правят зимнина и е идеален момент да се вдигнат изкуствено цените. Ако номера мине - мине. Ако не - цялата стока ще стане на тор.

Вдига защото налода е уникално прост и има пари. Е как дапне му ги вземеш...

Цените ,че растат,Асан Василев не го интересува.Самият той каза"Бедните да го духат".За тоталния финансов некадърник е важно инфлацията да расте,за да пълни продънения му бюджет.Оставка на Денков и некадърниците.

Къде го е казал, бе, копейка?

Каза го на майка ти докато я оправяше

много ясно. щом премахнеш източника на евтина енергия, ще я копуваш по

А щом си неграмотен и некадърен, ставаш платен ватник и пишеш "кОпуваш" по форумите. Как не се намери сред вас поне един завършил осми клас, бря?

Как сред гнусните "демократи" не се намери един с поне втори клас, който да знае че Русия не може да бъде победена.

Тъкмо излязохме от хватката на руснаците. Лукойл бил прецакан, а цените се вдигат. Нещо гнило има в Дания.

Те ония с тракторите точно това целяха де, но няма да им се получи!

И кое не им се получава???

Само си представете какво ви очаква към Коледа.

Какво? Пак ще има пържоли, кюфтаци, пияни мъжки хора. Те мрънкащите са си най-добре.

Само чакайте да видите независимостта какво ще струва.. питайте Хърватия, Германия и останалите колонии... Горива, от там всичко. А за капак и фалиралото евро (заради Гърция, Испания, Италия и идващата Германия)

Ами, да питаме Хърватия. След първоначалния скок на цените при въвеждането на еврото, държавата скъса големите вериги от проверки и глоби, понеже се оказа, че причина за увеличените жени няма. Тя Хърватска е в рецесия вече седма година, но през тази отбеляза лек подем и намаляла безработица. Има познати хървати, не се оплакват никак. Та, какво за Хърватска?

Да поскъпват. Всичко да поскъпва. Тройно да поскъпва. Щом "бедният" булгаристанец при всеки 3-4 поредни дни, освен лятната си отпуска, си хваща парцалите и си бие камшика по почивки и екскурзии, значи излишни пари - бол. Така, че да се вдига всичко и никакво оплакване от "бедняците".

Отиват на почивка, 5.5 млн си стоят у тях. А ти даваш за пример първите. Прост, по-прост, ти.

Не ни "къпете" със Стакмистика--там играе молив и гума !!!!!! За народа са ВАЖНИ цените в МАГАЗИНА !!!!!А те са все по стресиращи !!!! Вместо "управляващата" да се занимава с паметника на Съветската армия и Руската църква -да свърши нещо за хората!?!?! От хорам де -- все пак ИЗБОРИ наближават??? Имидж има да лъскат!!!! Толкова ли са тъпи наистина ???? Леле,мале- как си избрахме такива дебили!!!!

Още може

Пак е 3 лв

Скоро 5. По германски стереотип

И още ще се качват. Тази зима ще е ад

На запад цените са на половина - как може да се случва в мизерна БГ

Продължаваме мизерията

Путин е виновен!

Всеки ден празнувам ден на независимостта защото нищо не зависи от мен. Предполагам че всички българи го правят щото нищо не зависи от българите. Правителствата правят инфлацията и робите българи мълчат. То нищо не зависи от робите.

Сега поскъпват, а след спирането на руския петрол, смятайте какво ще стане?! В момента има огромен дефицит на дизел в САЩ и ЕС, защото от Руския петрол се произвеждат повече деривати, отколкото от шистовия петрол/не газ/, който доминира в момента в САЩ!!! Идва и зимата!!! Тези нашите ще ги линчува народът!!! Ненормалници предатели!!!

най-добре да няма дизел изобщо. най-големите замърсители са дизелите!

И миналата година така плашихте, ама...

Руснаците и комунистите са виновни, нали???

Джендърите в управлението са от комунистически родове до един.

Някой ще плаща за ефтиния популизъм, лъжите и измамите, само незнам преди или след ротацията на сглобката наречена Не коалиция.

Да бъдем оптимисти. Това е само началото.

Според мен вдигнаха цените заради протестите им - т.е. да си правим сметка как ще ни цакат ако държавата (ние) не склоним на изнудването им. Няма причина да се вдигат цените, особено на сезонни плодове и зеленчуци, месо на животни, които още пасат, не са на зърно. Поредната манипулация на зърнарите и който им се върже.

Чавече, ама ти изобщо не си наясно в кой свят живееш.

Е убу де, мъ нале щеха да падат цените с украинскио внос?

Подкрепихте зрънчовците Но най-хубавото предстои.Повишение на цените на хляба и олиото.Когато си прост,то е завинаги .

Слънчогледът сега е 650 лв/т, беше 750 преди 2 седмици. Олиото беше 4,50 в Кауфланд тогава, а сега е.. пак 4,50

Олиото в Кауфланд на промоция беше 2,45.

Е как онзи ден беше 1.1, днес скок 4.91, ама няма се плашите, ще става още по зле, идва новата цена на горива и свободната Ел.енергия.

Следващите 7-8 месеца ще се капват

Цената на малотрайните колбаси е над 20 лева за килограм, откровена лъжа е цената, публикувана тук. Всеки може да провери колко струва кило камчия или телешки.

Вкараха евтината отровна пшеница и ей го на - вече се усеща резултата!

И на какво основание поскъпват? Цените са сметнати при 3.50 за литър гориво и ултразвук скъп ток! Тока и горивата паднаха, цените не! И сега ни цакат пак с топла бира, щото горивото е 2.80! Къде е шибаната държава да им счупи крадливите ръце???

Според мен вдигнаха цените заради протестите им - т.е. да си правим сметка как ще ни цакат ако държавата (ние) не склоним на изнудването им. Няма причина да се вдигат цените, особено на сезонни плодове и зеленчуци, месо на животни, които още пасат, не са на зърно. Поредната манипулация на зърнарите и който им се върже.

ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !!!

А как бяха цените при Бойко? Сега, когато не краде, цените защо са с 50-100% нагоре?

Че той къде е? Не е ли в управляващата коалиция???