Коментари - Полша откри теч по нефтопровода "Дружба", който доставя петрол от Русия | Бизнес.dir.bg
назад

Полша откри теч по нефтопровода "Дружба", който доставя петрол от Русия

Работи само едната тръба на съоръжението, разследват причините за инцидента

Обратно в новината
| Редактор : Ива Капкова

Коментари - Полша откри теч по нефтопровода "Дружба", който доставя петрол от Русия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв руски петрол за Полша и Германия, какви 5 лева.......как го плащат, какви сметки в банки :)

и там "дерогация , дерогация", май цяла европа ползва руски петрол. къде са еврогейците

Нещо не мога да разбера, по тези тръби течел петрол за западна европа. Нали колективния запад е против руските енергийни носители?санкции? Блокирани сметки, изключване от суифта. Май всичко е измислица на нашите медии за да демонстрират признателност към посолството

И ко-тана.....ние сме най-умните като си режем клончето.

Руснаците още ли им продават нефт?

Ся да питам само, каква е търабата, руска, полска или европейчина, и имат ли изобщо суверенитет полските холери?

Изтичането е открито близо до град Ходеч в Централна Полша, на една от двете тръби от западния участък на "Дружба", по който суровият петрол стига до Германия, уточни компанията, цитирана от БТА. иначе се СПОМЕНАВА Русия нали после ма аз нямам сестра ....

Нали ЕС се отказа от руския петрол? Нали само ние и Унгария и имахме дерогация? Каква тръба, какви доставки до Германия?

2023-08-06 12:14:44 Балъци (нерегистриран) Руснаците още ли им продават нефт? ----------- ЕВРОПА ОЩЕ ЛИ ХРАНИ БЛЯДОВЕТЕ И ПРОДЪЛЖАВА ДА ГИ ДЪРЖИ КАТО "ФАКТОР", КУПУВАЙКИ СУРОВИНИ ОТ ТЯХ? ?! ДА ??? АМИ ТО ЗАТОВА "ВОЙНАТА" ПРОДЪЛЖАВА И НЯМА ПЕРЕМОГА ! ЕВРОПА Е ВИНОВНА ЗА ПРОДЪЛЖАВАЩА ВОЙНА, ЗАЩОТО ПРОДЪЛЖАВА ДА ВКАРВА ПАРИ В МОСКАЛИТЕ !

Причините за инцидента са ясни: Трябва да се ползва само демократично откраднат американски петрол!!!!

ДА СЕ ПОЛЗВА "ДЕМОКРАТИЧНО ОТКРАДНАТ" АМЕРИКАНСКИ , ОТ КОЛКОТО "БРАТСКО-ФАШИСТКИ" КУПЕН КРЕМЪЛСКИ ! ИСТОРИЯТА ГО ДОКАЗА ОТДАВНА !

И то яко Ама политиците и медиите обработват населението

Чукча,петрола през петролопроводи няма ембарго.

Де да можеше някой да ти вкара акъла в главата

Дали е двоен аршин или обикновено лицемерие от страна на Германия, веднъж даваш няколко леопарда, после финансираш руската армия да ги отстрелва като едър рогат добитък.

За богоизбраните няма... а другите кучета ги яли, тъй е било в ЕС, тъй и ще бъде-)

Да питат първо украинските си приятели!

с невъоръжено око се вижда че народа е много прост и се дава ясна диагноза защо сме на това дередже.

Русия го е срязала за да не може да доставя петрол на Европа

Причината е взрив Демократичен взрив

Лично Путин...

Германия да наеме "Вагнер" да охраняват нефтопровода.

Значи германците си цоцат нефт и не им пука рашките дали си отвоюват териториите и какво говори зеленото лайно. Обаче Посолството е наредило на нашите ППедерунгели да не ползват руски нефт и да закриват Нефтохима. А тези изроди само козируват и изпълняват.

Да, и язе го видох нощеска на прибежки и припълзявания... После с една ножовка тръкаше по не'кво железо.

О, да, да... даже може да е от русията, ама ние треа го купиме от американска фирма на тройна цена. Така де, демокрацията си има и цена.

НЕЗНАМ КАКВО СИ ОТВОЮВАТ РАШКИТЕ ? НЕЗНАМ КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ НА 3 МОРЕТА И КОГА ТЯ ЩЕ СИ ОТВОЮВА СВОЕТО ГОСПОДСТВО ? МОЖЕБИ СЛЕД 500 ГОДИНИ ДА БЪДАТ ОСВОБОДЕНИ И ПОРОБЕНИ ОТ СЪЩИТЕ ТЕЗИ РАШКИ " БРАТЯ " И ТО ХРИСТИЯНИ ?

И ЗАЩО СА ЧАКАЛИ 500 ГОДИНИ ДА ВИ ОСВОБОДЯТ ?

Германия я мачкат от всички страни, щом дори и Полша вика имате проблем с тръбопровода, който минава през наша територия. Има теч и най-добре е да го довзривим за да не стане по-лошо.

НЕЩО НЕ ВИ " ОТТЪРВАЛИ " В МОЕТО МНЕНИЕ , ХРИСТИЯНИ ?

в Рубли плащат и няма таван на цената. Богати държави! Спонсорирарт Русия и Украйна да се трепят взаимно

е нали беше затапена , завинаги ?

Онзи ден дори германците сами си признаха, че цялата им икономика е била изградена на евтини руски суровини и сега вече икономика ниет. Та тва беше с великия ЕС. Приключи. Безславно. Междувременно Францостан остана без уран за централите си. Там скоро и ток няма да има. Колкото повече се въртят толкова повече им влиза. Путин има малко чурче ама пък как работи само.

Като Ви гледам коментарите, няма да минат 10,15години и великите европейци ще търсят работа в Русия като гастърбайтери

Защо Германия ползва руски петрол а ние трябва да го спираме ?

Швабите си приеха да горят въглища до 2050 год. а наще продажници ще затворят Тец овете ни след 2 год. Обаче краварските Марици остават.А те са с най - скъпия ток.Оставка подлоги.

Много питаш..

....бай иване,тогава русия ще е колония на китай бе бастун,пий си хапчетата и се обади на унуките си в лондон да ти разкажат за там,ама що тия унуки не са в сибир бе тъпан...църул смотан,а...

тея нали не подкрепят Путин. Защо им са тръби до Русия?

...влиза на такива като теб, отвсякъде ти влиза,и ще влиза все повече а немеца.....той ще си опраи живота не го мисли,щото нямаш с какво ..

Тъй де ама Китай строи бясно флот и самолетоносачи...и то не да прави десант в Сибир. Отделно от бъдещ мексикански ЛА, нагоре всичко постепенно се китаизира - Сан Франциско, Портланд, Сиатъл а Ванкувър направо да се прекръства на ВанКонг. Естествено Аляска ще трябва да бъде защитена от това... Тъй че вместо Китай в Сибир е по вероятно да видим и нова руско-китаиска граница вече и в Северна Америка...

... и внуците!? Твоите не ти ли разправят - Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Му ха ха ха :)

Си е играла с тръбата!

Какво става бе Нали имаше санкции никакъв руски нефт ама май някои дяволи от евро джендърските среди преебаха такива изпаднали държави като България а те си ползват евтиния нефт а Кирчо лъжец го накараха да ни откаже от всичко руско Крайно време е да захвърлим този вреден Европейски съюз с тази измислена лидерка начало Колко милиарда отклони към Украйна без никакво право Но какво да се прави като някой държави са по-европейски от останалите в Европейския съюз Гласувайте за възраждане да възстановим Националната си идентичност и да престанем да бъдем чужди Роби водени от добре платени лъжци и измамници

Немците получават руски нефт. Къде са санкциите ? Лицемери

Само нашите дупедавци ни клатят!

Путин или про украинците с УСА гражданство и ЦРУ работодател....

ха ама кво стана, нали руснаците бяха лоши комунисти и руския газ и нефт били "оръжие на Путин" и никой не трябвало да ги купува? па то кво се оказа

Не може да бъде! Германия ползва мръсен вражески петрол??? Който на всичко отгоре минава през територията най-големият враг на Русия!

Абе .... мама му стара, да ви ева у експертите ... Е как не разбрахте, че европата е една продънена яма и няма никакъв шанс без ресурсите на Русия? Правиха, струваха и пак клекнаха блайнената и оня другия миндил, набора на бидоня. Не разбирам как дори и платените от посолството не го осъзнават - само ние сме прецаканите. Сега пак горивата скачат и ... кой е на власт? Кой се консултира с посолството? Какво ли питам - ПП-ДБ. И ... дано най-накрая разберете, че центаджийските ви изпълнения, са само и единствено във вреда на България!