Полша остава извън споразумението на ЕС за климата

Чехия и Унгария се отказаха от възраженията си, защото ядрената енергия ще бъде призната като начин за намаляване на емисиите на парникови газове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

към "еко"-талибаните-какво каза Грета за изригналия вулкан в Нова Зеландия?Или още не са му изчислили вредните емисии,за да го порицаят?

наш тиквоний пак надупен

Полша остава при здравия разум и националния си интерес, а Холандия иска да субсидира собствените си технологии и да ни ги продава принудително под маската на екология и загриженост за климата...

Че са американска, а ти не си разбрал е съвсем друг въпрос . Още от времето на соца винаги са гледали към САЩ. В историята виж колко американски лидери с полско потекло са били във властта на САЩ и в новото време.Те още тогава са били американски център срещу СССР. Но поляците са си евреи и ползват благините и от САЩ и от ЕС максимално без да си нарушават интереса си и затова ще ги бъде.

Поляците са евреи?!?!?! Вие въобще имате ли нещо в главите?

ми ти сега ли разбра, що не видиш списъка на израелските президенти и колко от тях са полски евреи

Точно полски евродепутат преди време заяви ,че ЕС отделяли 900 милиарда евро за борба с климата.Това означава ,че от всяка държава ще се събират огромни такси.Тия средства ще отидат в джобовете на някакви световни елити.Природата се побеждава ,когато и се подчиняваме.Това означава да не се секат поголовно гори и да се палят пожари,а да се залесява.Горите са белите дробове.В небето да не се пръскат аерозоли,съдържжащи барий стронции,алуминий.Пчелите измират Има стотици филми в интернет по въпроса.Пръска се от военни самолети ,излитащи там където има американски бази.В България да не се превръща в сметище и да се горят евробоклуци. и т.н.

А какво ще правим ние с гайдите?????А нашите централи на въглища,а американските Марици??????

Нашите ще ги пуснат да горят боклука на Европа. Това се води въглеродно-неутрално. Даже мафиотите тук ще прибират и пари за това. А ние сме тези, които ще дишаме боклуците на цяла Европа.

Е как какво?!? Ще им плащаме глобите

Не особено красивите рижи холандци ще заделят парите си в програма за имплантиране на хриле, тъй като до 2050 г. ще живеят под вода... оцеляват не най-силните, а най-адаптивните!

Браво на поляците!!! не са дупедавци като нашия богоизбран месия !!!!!

Полша е Американска колония, те следват политиката и интересите на САЩ, а САЩ не подкрепят споразумението за климата, ясен беше и отговора на Полша

Браво на тях.

Полша не е американска колония. Просто икономиката им много силно зависи от добив на въглища.

Нещо за Норвегия...?

Явно Европа ще спасява климата и Африка. Нямам думи, как подобна простотия е минала и една Полша само е казала не. Честито на САЩ, Китай, Русия и всички други, чиито икономики ще издухат това повредено същество наречено ЕС. А идеята на ЕС като цяло не е лоша, но се изврати тотално, явно само във Великобритания има още хора с глави. Всичко друго е джендъри и Грети. Климат, мигранти, джендъри, това интересува европейците. Няма време за наука, иновации и технологии. Пълен регрес.

Само икономиката на Русия не слагай в това число ,че там е трагедия.

Па бегай бързо към Китай и ко. щом ти се дишат сажди и ядат пестициди. Ние, останалите в Европа, искаме да ни е малко по-чиста бърлогата. А за икономиката не се коси толко, тези пари които ще се инвестират в чиста природа ще донесат достатъчно иновации и работни места.

А ние какво ядем тука при положение че и кисело мляко имаше внос от Китай!!!

Ами Англия излиза от ЕС,

Явно Бойка се е съгласила на всичко. Нито в групата на въглищата се споменава, нито в тази за АЕЦ. Явно в България имаме все още неразкрит таен източник на енергия...

Боклукът на Европа е нашият таен източник на енергия.

Всичко разбрахме само ние къде сме във всичко това не се споменава в статията. Голяма новина, дир, вие за Полша ли работите, за Унгария или Чехия??

E Dir-a не може да са виновни, че нашите нямат позиция както обикновено. Явно сме в първата група. Признаването на АЕЦ е някаква утеха за нас. Ако трябваше да ликвидираме и АЕЦ и ТЕЦ-овете направо може да пуснем кепенците.

То не че без ТЕЦ-вете няма а спуснем кепенците ама видиш ли те онези калинките на Боце първо затварят а после мислят за последиците и как да ги компенсират

Можеха да напишат поне едно изречение за България.

Няма смисъл да ни пишат по докладите, всички знаят че до 2050г. няма да ни има, тогава ще питат кои бяха тия българи, вече са ни разпечатали и некролозите...

Значи другите страни защитават смело позицията си а нашенските муутри от правителството единствено са гледали да не се набиват на очи и да си мълчат. Бахтии и смотаното правителство дето имаме!!!

докато не се санкционира Русия за оня димящ самолетоносач и за воените опити ефекта ще е нулев

Първо санкции за САЩ за нефтените разливи в мексиканския залив. Там замърсяването беше 1 000 000 пъти повече.

Щерев, болен мозък си. Каква Русия те гони и какви военни опити. Имаш ли представа колко хора са болни и имат искове в съда заради обеднения уран използван от САЩ последните 27 години. А колко още вече не са между живите. Толкова много информация има в интернет. Само като тема за размисъл ти подавам, ако изобщо имаш желание да се информираш. Намери карта къде САЩ са използвали боеприпаси с обеднен уран по време на войната в Косово. А после намери карта с разположението на зоните за патрулиране на САЩ, Великобритания, Италия, Германия. Ще останеш много, много изненадан при наслагването на двете карти

има ли смисъл да споменавам колко са жертвите от Чернобил .... и умират още от братската радиация.

Ти попитай колко са жертвите от 15 т бомби с обеднен уран хвърлени от НАТО на 100 км западно от София прди 15 години

Не, че е добре да се горят въглища и мазут, но вредата е несравнимо по-малка от приетата скоро 5G мрежа в ЕС от 2020г. От тук, всеки се досеща, че целта на подобни споразумения не е чистота, здраве и благоденствие на хората. А само на някои хора.

Какво и е на 5G да не е на печки с дърва?

Тука всички се интересуват какво е казала тиквата и колко е пагубно за европа , че мисли за природата!!! А никой не казва самия той с какво ще допринесе за тази природа???! Е това е жалкото и тъжно в цялата ситуация!!?

Защо да правя нещо за държава , която не прави нищо за мен. Напротив ограбва ме.

Сашо коментара ти е ултра неадекватен и детински!!! Хора като теб са виновни за положението на държавата!

Ше я отиквява...

Браво на поляците! От години се борят и се пребориха! Имат си те политици, които мислят за полския народ.

Мислят за кое по-точно? Да продължат да си използват въглищата, защото такива като нашите харантулници в Тец Марица Изток държат въглищната индустрия или защото му е по-добре на полския народ да диша лош въздух? Климатичните промени са факт и е крайно време да погледнем малко по-далеч от носа си, за да сме наясно, че ако днес не го направим утре няма да има.

до кукавица (нерегистриран): Кажи ми конкретно с какво Европа ще промени климата на Земята ако в останалата част от тази Планета и е все едно за климата? Значи ти ще си мислиш в 2051-ва година че живееш ЕКО ама само на хартия. Ето това е проблема че за да сме ЕКО трябва да сме всички заедно на тая планета. Докато всички не направят това което някой иска да прави в Европа тия разговори и пазарлъци в ЕС нямат никаква полза за никой

Какво да ти кажа честно, факт е, че ако Европа не поведе хорото, няма Китай, Щатите или Русия да го поведат. Ясно е, че парите са над всичко, най-вече над човешкия живот и здравето на хората. И ако държави като Полша, на която й е изгодно да бъде в ЕС само, когато има общ пазар и се строят германски фабрики на територията й ще се цепи, какво да говорим за всички останали. Няма как всички да са ЕКО, но има как развитите икономики да станат по-еко.

Тоз бил там, оня бил оттатък ... НИЙ къде сме! Пак у гъбите?

Така се отстояват национални интереси. Браво! Да видим управляващите в България дали ще дръпнат една тънка и дълга на ЕС относно Истанбулската конвенция или ще докажат че са национални предатели

Хайде тези лицемери от ЕС ,които уж се борят за екология да ми обяснят защо спрахя ЮП и Белене.

Лидерите на Полша, Чехия, Унгария успешно защитават нашионалните си интереси. ББ пак се ската

В Полша ще разчитат на въглища, а в Чехия и Унгария на ядрени централи! Това в чий интерес е и в чий ущърб?

ЕС ритуално се самоубива с подобни решения. САЩ, Русия, Китай и т.н. ще заличат икономиките на тези страни. Всички стоки и услуги стават още по-неконкурентни. ЕС ще се превърне в 100% консуматорско общество, но няма да има кой да изкарва пари. Те ще отиват в страните извън подобни споразумения. Дали тези хора осъзнават какво правят? Дали е защото изпълняват чужди поръчки за пари или просто са глупави?

Отговорът на въпроса - а, какво е правил нашенкия - е: никой не си губи времето да обсъжда държава, която след 15 години няма да я има на картата на света. Има държава, има парникови изпарения, няма държава няма такива. И, той го знае по-добре от всички нас.

А ние къде сме?

България е над тези неща. Калинките не отбират от защита на национални интереси. Боклуци!

А какво е казал тиквата не разбрахме.

Е, какво е казал, слушал една минута и излязал.

Че е слушал една минута е вярно, но като не е разбрал нищо не е излязъл, а е отошъл да тита мачле

И отишъл да направи едно футболно мачле....

Наша Бойка умело е казала "Да!". Тя е царица да се съгласява. Полша е по-бедна от нас и е изключение?! Това можеше да мине за виц, ако не беше гавра.

Полша по-бедна от нас?!?? Вица на деня!!!