Поевтиняването на храните на едро продължава осма поредна седмица

През отминалия месец цените по стоковите тържища са спаднали с 6.18%, а от началото на годината са нараснали с 14.22 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сезонното свръхпредлагане сваля цените. На целогодишна база се измерва тренда.

Как ги смятат и къзе ги гледат. На мен всеки следваш месец потребителската ми кошница намалява и в грамаж и в брой продукти. Ебаси математиката учат в този Харвард! То затова не им достигат пари сега и са в криза! Целат се да завземат украйна и Русия!

къде това, щото в България цените се повишават вече 40 седмици безспир!

Щото аз всяка сутрин си купувам баничка по 2.10-2.50 лв. Вместо по 1.20 както беше преди нова година.

Като отида в магазина ме интересува крайната цена, защото това плащам. А там цените не са като тези на едро. Търговците са купили скъпи стоки и не ги намаляват защото новите цени на едро били по-малки. Управляват ни пълни идиоти които ще си платят на предстоящите избори.

дираджийските педерасти па са обезсолили манджата и скоро ценисте ще стигнат нивото на реалния комунизъм с помощта на есср и мути урси. Бог с нас

Ако за последните 2 месеца храните са поевтинели значи явно аз живея в някаква паралелна вселена или без да съм разбрал съм емигрирал в друга държава различна от България... Единственно намаление при храните са сезонните зеленчуци и плодове. Но е напълно нормално тъи като все още имаме някакво мижаво Българско производство, което е чисто сезонно. Къде е това сирене по 9.98 лева ? Ако е някакъв имитиращ продукт може, но в тази таблица пише краве. А домат по 1.95 ? Най-евтините турски боклуци за по 3.40-3.60. Тези да не са правили статистиката с цени от брака на заленчуците ?

Сиренето от мляко без добавки е 9,99 на супер промоция 700 г. В таблицата да коригират графата за тегло, може и да излезе вярна цената. Нямат ли срам да публикуват ЛЪЖИ

Абсолютно никакъв контрол от страна на държавата върху спекулата! Само компенсации на бизнеса, а резултат никакъв. Пример - хляб 2.20 при непрекъснати компенсации и борсови цени на нива от септември миналата година. Само дето тогава беше 1.50. Свръхпечалби на производители и търговци, а ма то и новите коли поскъпнаха, трябва да се компенсира.

Ами ние направо забогатяхме бе хора! Заплатите и пенсиите растат, цените главоломно падат. Очаквам вълна от емигранти от ЕС в стремеж към по-щастлив живот. Друго си е ХарварТ.

Храните все поевтиняват, само дето джоба ни не го усеща... Лакърдии на килограм...

даже несъстоятелна... Не може да служи и за съставяне на модел. Ходили на пазар н по един магазин в Силистра , София и Варна.

И като ми изтрихте коментара, цените паднаха ли?

Убийци и некъдърници!

Аз вече не вечерям, пия 2 чаши студена вода, а на онези по магазините да им се развалят стоките и да ги хвърлят в контейнерите!

Няма такова нещо!отидете по магазините да видите как озверели продавачи надуват цените и плачат непрекъснато за по вече.Къде е защитата?Дайте да даваме обратна връзка за магазинете,и цените.Кожодери.Няма да стане на вашата докато вървите против собствения си народ.

По полека с поефтиняването, че както са я подкарали от стъкмистиката, скоро търговците ще ни плащат да им вземем стоката!

Дааа много поевтиня всичко.Сега и добавката от 25ст за горивата ще дойде чудесно! Много искам да благодаря на Кирчо,на Ленчето ,на останалите 240бр в народното събрание и най вече на майките им!!!Всичко е прекрасно а странното усещане че някой ежедневно ми го нач.ква отзад е илюзорно!

Скапаняци, цените в магазините няма да се променят, понеже това поевтиняване ще си го прибере продавача, като печалба, а народът да ду.ха супата! Скапаняци тръгнали да оправят нещата в България! Българинът е хитър и гледа да излъже себеподобните си... Направете така, че ако това намаляване не се отрази процентно и в магазините, търговецът да плаща глоба за парите, които се кани да прибере!

под полички на мустакати каки ще се оскъпи

Ехааа. И сега когато падна и ДДС на хляба ще стане още по-евтино, нали? Дръж се Германия! Дръж се Франция! Ще ви изпреварим па стандарт на живот само за месец. Стига Лена-на-Киро-и-Миро да е в настроение.

Може ли авторът на тази статия да ми посочи в кой магазин е видял поевтиняване?

Мен ме интересува на дребно. Другото с прекупвачите е ясно.

Оставаше цените на сезонните плодове и зеленчуци да си запазват зимните стойности!

Няма кой знае колко коментари, защото това ,което ни се поднася е ЛЪЖА! Тази стъкмистика да си я заврат там, където няма слънце!!!!!!!!!!!!!!!!! Посетили едно - две тържища и бързат да .....пишат. Лъжат и мажат, а бабите, дядовците , че и млади хора се хващат на въдицата ,като ШАРАНИ за Никулден....

поевтиняват цените, купувайте!!!

Да бе и аз го видях вчера. Маслото "Президент", 200 грама, дето преди 2 месеца го купих на промоция за 5 лв., сега е 11.15 в Билата.

На едро да.