Почти 20 г. по-късно: държавата си взима парите и от заменките

След къщите за гости МЗХГ се върна към решение на Брюксел от преди повече от 5 г. и започна да го изпълнява

Обратно в новината

Коментари - Почти 20 г. по-късно: държавата си взима парите и от заменките | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ще върнат парите без начислена законна лихва лихва !? Нещо като безлихвен заем за наши хора. А пък ако не ги бяха хванали щеше да си е подарък. По нашенски бе !

ГЕРБ тръбяха, че заменките са ощетили държавата с над 2 милиарда, а сега ГЕРБ твърдят, че разликата е 80 милиона. Как ли ще ни обяснят разликата в твърденията? Да считаме, че е един вид споразумение с крадците - те плащат десятък от откраднатото на държавата, десятък на ''компетентните органи" и ... всичко е точно. Поредни следизборни новини. А Цацаров я смаза корупцията и сега, като шеф на ККОНПИ ще я доразмаже

Заменките наистина ощетиха България с поне 2 милиарда. Заменяха гори и пасища за имоти на първа линия на плажовете, макар и пак със статут на ниви. Ако не беше мораториума на ГЕРБ и наистина бяха застроили 100000 декара с примерно 100 милиона квадратни метра хотели, казина и т.н., каквито и намерения имаха щяха да са ни ощетили нас българите с 10-ки милиарди долари. За щастие БСП не спечели изборите и планът на Сатанишеф не бе довършен до пъкления за България край!

Samo bokluci naredeni na tazi snimka!!

Съдейки по маймуницата, стилистиката и интелекта ти ми става ясно, че в маалътъ са ви пуснали нета а там нали сте все лиляви червенотиквеничета.....

Поредната Лъжа за спокойствие на Българския Народ ! От тази Туфа заек няма да изкочи , спокойно робе !

По случайност или не дори "абсолютната" давност е минала, нещо как при Техноимпекс, та сега май само малко пушилка ще се вдигне и те така

Преди 12-13 години с държавна или общинска земеделска земя бяха "оземлени" безимотни по селата-цигани с по 3-4 декара!Трябваше само да си платят прехвърлянето на земята която нямаха право да продават 10 години от придобиването!!!!Получената без пари земя циганите дадоха за обработване на едри арендатори като в последствие продадоха предварително за суми около 3-4 пъти по ниски от пазарните.Прехвърлянето на собствеността се извърши както е по закон-10 години след придобиването!Сега циганите са отново без земя,а парите отдавна са похарчени!!!Та знае ли министъра колко декара земеделска земя от държавен или общински фонд премина в частни ръце на "тъмно"!!!Това дали не е държавна помощ "на тъмно"!!!Не вярвам да търсят от някого отговорност,защото такива са ни законите и тези които са ги съставили и приели!!!

А "САНИРАНЕТО" държавна помощ ли е?

Ако сте си мислили, че досега БСП реват, то сега ще разберете, че тепърва започват! Да им бръкнеш в джоба е най-голямото престъпление за социалистите.

Ще ни припомниш ли кой комунист подари на гергов държавния дял от панаира? Кой комунист плати милиони на гергов за придобития чрез измама гьол във Варна? Путин ли, Ленин ли, извънземните ли?

Тъй де, другарката Нинова където уреди на Геров панаира си се води социалист!

Павеле, какво общо има нинова с държавата през 2016 година? Или пък с пловдивската община? Я си признай кой беше премиер и кой кмет на Пловдив през 2016 година! БОРИСОВ ПОДАРИ ПАНАИРА НА ГЕРГОВ! А КМЕТЪТ ОТ ГЕРБ ПОРТНИХ ПЛАТИ 10 МИЛИОНА ЛЕВА НА ГЕРГОВ!

2016та купуват панаира а 2006та Сержо Станишев като премиер и Нинова като прецедател на самият панаир го подаряват на Гергов! А преди да се изхвърлиш другият път се поинтересувай малко!

Как рязко се забързаха, разтичаха и разработиха, а! Щото ги светнаха, че ще спрат ВСИЧКИ еврофондове. И - дай да борим корупцията! Няма лошо, ама някак постно изглежда да валят обвинения за корупция за стотици милиони, а те да наказват усвоилите по 50 хиляди евро.

И защо след 2009 няма да гледат заменки? 'Щото след 2009 дойде на власт сегашната сган и за тях може! Кого заблуждаваш, десислава (лицето на държавата?!?)

Защото е наложен мораториум и съответно са спрени! Или не си прочел статията, или си силно НЕумен, или и двете!

Просто е социалист. Те са и трите.

Интересно кой трябва да плати? Защото е възможно България да плаща, а това вече не е от заменките, а от всички хора.

"Почти 20 г. по-късно: държавата си взима парите и от заменките" Ми те изтекли по давност!!!

Измамите са много повече от споменатите,да не говорим за натрупаните пари от тези измами,ако държавата вземе всичко което е натрупано с измами ,заменки и далавери,апартаментгей Бг. ще има най големите пенсий и никакви заеми занапред а ма надали.

пенсий ли ще има? свети пенсий е голяма работа, той е повелител на безмозъчните типове, които всеки път гласуват за бспто

Кой беше Министър председател тогава ? Кой? Сега да Му се търси отговорност,гражданска,материална,наказателна и строго лична- За цялостно творчество. Каква амнистия си бяха гласували ? Та това е нечувано. Сергей май и първанов, или Кой? Г-н Гешев и Кьовеши да им изпънат ританките, та малко да млъкнат тези чужди агенти. Сергей натрупа доста имоти,та на Панчерево на брега/което е и незаконно/-Тризонетче сега бати Георги Му го оборудва и обзавежда-проверете/ та в комплекс Магнолия дето уж бил наемател на Дойновия син, та още колко. Хайде стига. Край- и отговорност. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и осевн справедливост се търси мъст и възмездие. Погвайте ги тези политически джендъри майкопродавци.

А дано, ама ..........Нали Борисов така дойде на власт - с обещанието да излови всички дето са крали. Е, КОЙ?

имощите власт днес започнаха да бъркат в канчетана властимащите от което следва да очакваме властимащите да спретнат един пуч на имащите власт днес чрез стачки ипровокации

Тежък ден за БСП и партньорите й от ДПС.. Герберите нанасят пореден удар на демокрацията и правото на другарите да мамят държавата!

Поговорката след дъжд качулка не важи в случая.Не бих казал ,че е смешно даже не е и пародия.Не мога да намеря точната дума подскажете ми!

Фарс!

Аз невярвам че ще го направите от ГЕРБ , след като , купихте за милиони една Дупка във Варна за 25 милиона собственост на Георги Гергов , Червения Олигарх от БСП !!!! ! Това го направи Станишев за своите приятели и роднини , но заменките трябва да се върнат или заплатят !

PEYTSCH

А сега да видим КОЙ колко е е взел, с какво го е заменил и ...колко ще лежи...Лесно е да се проследи по минусите....

Сетила се наша Пунта Мара, чак сега да се побара! А кога ще се сети за Асансьорния и за останалите от ГЕРБ, облагодетелствани от корупционните сделки за недвижими имоти, които бяха актуални тази година? Навярно в 2030 г.!

качулка

30 г. "демокрация' - 30 г. анархия!