17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам думи просто! Какви може да са причините, освен да си болен? Масово се взимат фалшиви болнични - заради ремонт, заради кух, когато свърши отпуската... това си е престъпление, срещу работодателя, срещу държавата. После политиците ни били виновни! Лекарите също трябва да се наказват, защото всеки, който отиде да си поиска - получава, понякога безплатно, но често срещу дребни суми.

Имаше една статистика миналата година. Оказа се, че най-много болничен са ползвали в държавната администрация. Изглежда там няма проблем с изостанала или несвършена работа, нито пък работещите ги касае, че заплатата им намалява в неработните дни, т.е. имат си други доходи. Иначе най-много от болничен за служители се оплакват частните работодатели.

Как да излезна болничен като човек, когато е болен му трябват пари?! С всеки ден болничен намалява приходите! Пък и шефа после гледа как да те уволни.

От огромно значение е дали сте държавен служител ИЛИ сте частния сектор. Първите четири опции са за държавните служители. Последните две за тези в частния сектор, като можем да добавим и трета с орязване на частта от възнаграждението ,която се формира от постигнатите резултати. Да ''благодарим'' на г-н министъра на образованието, който промени живота на родителите работещи в частния сектор от труден в кошмарен, защото сега за всяка хрема и настинка на хлапето има да се чудят какво да го правят .

Га са ибахте, проблем немахте! А сега, хлапето, хлапето - ами така е - край на свободата!

отговора. Разбира се, когато отивам за хляб или да си купя нови чорапи, или отивам на гости, че за какво друго, ще рече човек? По-тъп въпрос отдавна не бяхме срещали, а не е добре да започваш деня си така. А, и още един, може ли? Ядете ли с лъжицата течни ястия? Отговори - сърбам направо от тенджерата, не, използвам вилица и гевгир, и чакам водата да изври и тогава си ги нарязвам с нож......!!!!

За почивка ремонт, рядко заради болест. За 50 лв вадят всичко лекарите

50 лв :О - аз давам такса 3 лв и изчезвам, другата седмица - пак!

Пфф, аз даже не ходя до личния! Обаждам се по телефона, кашлям, и болничния ме чака до другата седмица, когато отивам за втори - взимам и двата :Р