Плевнелиев: “Фолксваген” може да бъде глобен до €1 млрд., ако избере Турция

България играе по правилата на ЕС и на общия пазар, Турция си прави каквото си иска, категоричен е президентът (2012-2017 г.)

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президент с името на женски полов орган, ще умре от завист. Земята която изкупи и се опитва да пласира сега ще замре.

Не става въпрос за Турция! Истината е че Германия не желае да произвежда автомобили в България! На всички е ясно, че един ден Турция ще се върне в демократичния свят и завода на фолксваген там ще се случи!

Този идиот не спира да ръси глупости.

кой ли го слуша....

Това нещо от изображението винаги решава диоретичните ми проблеми.

тоз помашки цървул някой да му напомни че тежката дума имат ;КАТАРците коит държат 34% от акциите на VW

Тази персона да спре да говори врели и некипели....Това е частна фирма и може да прави всичко онова, което е в неин интерес.....Все едно някой да ти казва какво ще правиш на територията на твоята собственост

Ако опре до Чехлю може и 2 млрд. да го глобят. Но от Чехлю имат хабер само дежурните психиатри на 4 ти километър.

Всяка преродена ирландска Пастирка знае всичко,защото Пастирките са надарени да врачуват и да правят хороскопи.

Не знам ,кой и защо дава на този човек,който не е добре с акъла си да продължава да се изявява в медиите.Не работи ли тов Карлуково ,4к т Километър и други подобни заведения?.Или ръководителя на нашата държава искат поне с него да ни разсмиват ,защото другото е много трагично.Той го разбра ,че ни разсмива още от вечерта когато го избра за президент.

Фолксваген да бъдат глобени с 1 млрд евро за какво? За това, че са решили сами къде да инвестират собствените си пари, а не са искали разрешение от ЕС? До там ли стигнаха регулациите на ЕС? И всичко това се прави от хора, наричащи себе си либерали. Само не разбрах, какво точно значи либерално. Намесата на политическата бюрокрация във всяка сфера от живота на хората- това ли трябва да наричаме либерализъм?

Ами глобете Фолцваген де, Плевнелиев! Хайде да видим! Завчера спасявате т.нар. държава С.М. от шамари, днес бълнувате глоби за Фолцваген. ЕК щяла да глоби Фолцваген, защото си разширява бизнеса. Дрън-дрън! Това да не ви е тук, където само някои бивши ченгета и партийни членове, гардове на Тато и компания могат да лапат и правят бизнес и никой друг! Като президент бяхте кръгла нула, но като човек да разсмива публиката имате страхотно бъдеще, младежо. Защо не кандидатствате в някой пътуващ цирк. Впрочем и като президент доста смях падна покрай особата ви. Пиша с малко "в", неуважително. Никак не ви уважавам.

Излезе от скърцащия гардероб за да напомни за себе си.Да си гледа Десито и детенцето/да му е живо и здраво/ и да не говори глупости.Интересно за какъв се взема .Откога той ще определя какво да прави една частна компания.

Браво на бате Роско!!! Ами то като глоби сега Фолксваген с 1 милиард евро, тогава за какво ни е да строим тук завод, това си е чиста печалба. А иначе на завода трябва да му берем милостите и да си докарваме безброй главоболия - да търсим работници ( от бившите съветски републики ли, от Близкия или Далечен изток ли?), да се чудим къде да се построи ( само ще се изпокараме!!), да се търсим енергииното му опезпечаване и накрая трябва да осигуряваме и пазар. Ами ако тези коли не се продават, ще си отиде инвестицията на вятъра? А така, хоп, чисти 1 милиард в бюджета, как да не завидим на гениалността на Роско? Направо си е за "Стара планина" I степен, какво ти, направо за Нобелова награда за икономика. Да събираме инциативен комитет и да го предложим, че старта за наградите е другата седмица. Силно вярвам, че Шведската националана банка по достойство ще оцени това светило на световната икономика, едим милиард евро от нищото!!!

а, е Плевня, ти ли ще глобяваш Фолксвагена, кой си ти, че да ги плашиш с глоби за милион например, за поведението на Ердоган не споменавай, щото ти не можеш да му си опреш на малкия пръст, въобще твоята дейност по пристигането на Фолксвагена у нас е никаква, ти просто не пееш в хора, виж с десито обсъдете есенния дъжд и наеми инструктор да я обучи как да управява джип,закупен с непотени пари например, въобще гледай си работата и не се прави на значим, видяхме колко можеш и знаеш

Плювньо! Ти не само че си смешен, но и по рождение си смешник!

Роско тъпото отсече --- ще глобява wv . Мали този си мисли че е нещо

въпреки всенародната радост , че са избрали Турция .

Няма как:: ЩЕ ИМА НАРОДЕН СЪД ЗА ТЕЗИ, КОИТО СРИНАХА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!

YCBM

Пак ли се появи тая мишка? Жалка отрепка.

По написаното в много от коментариите съдя какво население живее в България ("човешкия материал")

Явно и нежният ни президент се е редил на опашката за комисионни от германците, и сега нервничи.

Хахахаха

В кой свят живееш бе човек.Поне малко не се ли ориентира ...

Ех пастирке, пастирке, нещо ще кажеш ли и за Северен поток 2 който Дания пусна?

Абе хора, няма ли най-после да го приберат тоя на 4-ти км!

Може ама друг път. Те от мнението на платени комсомолци не се интересуват

Плевньо, Плевньо, Толкова много инвеститори загърбиха Бг. Всички ли ще плащат дебели глоби? Щото ги подпомагали нечестно, пък ние сме честни....

Още преди време се спомена такава глоба и се говори, че Ердоган е готов да я плати. Няколко стотин милиона са нищо за такава дългосрочна инвестиция.

Малииииииииииии, ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА разбирала и от международно търговско право.Ти да видиш!!!

ЕК през годините е допуснала една огромна неточност. Когато Турция е подписала споразумението за влизане в общия пазар, в договора са дадени всички права, а същевременно не са интегрирани никакви инструменти, които да дадат възможност на ЕК да контролира и да наказва Турция, когато тя не спазва правилата. Ползата от цялата работа е тажи констатация. Tова е важно! Следва да се коригира незабавно!

Тоя пак се изказа неподготвен едно е да искаш друго е да ти се даде това да не са европомощи колкото да не се изпобием и умрем от глад .......

Нали тоя твърдеше, че Фолксваген ще дойдат у нас? Сега щял да ги наказва, че не са дошли! Малоумник! Поне да си мълчи, че се излага, а той спирка няма да бълва глупотевини по СМИ. Че те и трибуна му дават!!! Аз знам, че ако си се насрал, не е нужно да си развябаш насраните гащи пред вентилатора, но на тоя или няма кой да му го каже, или е толкова дебилен, че не го възприема.

г-н Плевльо, тук няма ако... ако цапа и мирише. Фактът е, че VW ВЕЧЕ ИЗБРА Турция.... И защо, по дяволите наричате това природно недоразумение - "президентът", като той не е никакъв президент??????

КУЧЕТО НА СОРОС!!!

ПОПРАВЯМ СЕ, ИСКАХ ДА КАЖА КУЧЕНЦЕТО...

Разликата между политик и инвеститор е в отговорността към парите. Политикът може да си позволи да "инвестира смело" чужди пари, докато инвеститорът не си позволява нито приказки, нито действия на едро и смело. Защото парите са си негови. Затова инвестициите са въпрос на сметки, а не на емоции и още по-малко на лабилни емоции, каквито са либералните или евроатлантическите. В Русия, още по-омразна за либералите страна са инвестирали над 20 крупни автомобилни гиганта в над 40 завода. В Турция е подобна картинката. И в двете "лоши" държави обаче не предат европейските измислени правила. Плюс образована и мотивирана младеж. Десетки технически университети и училища, бълващи нормални и качествени хора, гладни за работа и успех. Плюс огромни и платежоспособни пазари, плюс контакти и с други огромни пазари. Без спънки от измислени правила и ценности. Плюс перфектна инфраструктура, евтини суровини и още сто фактора. Къде се слага пропаднала България и какво предлага тя, освен кучешка вярност?

SU-152

Чехъл,а може ли и Lockheed Martin,че платих ме а нищо не взехме?

От Volkswagen ако са прочели във форумите какви плиткоумни диваци пишат, са си казали:Тук-никога!

И на Плвньо и на Манфред Вебер за изнасиленото му искане от наш Баце и Чехлю за глоби на VW за завода в Турция да им напомним една поговорка "Интересът клати феса". При това да не вземат да развалят с празни приказки "дослука" между България и Турция за охрана на границата и възпиране на мигрантите, че ще последствията ще са катастрофални.

Тез от VW що не си спестиха и едни 150 милиона евродолара за фирмичката в Турция... Та в България с ДВА ЛЕВА щяха да си регистрират ООД-то... Па по-после - след кат дигнат и заводчето, един чичка Спас Русев с двамаца братя Велчеви щяха да им го откраднат.. Ша си турнат един Асан и Айшето за борда на директорите и хоп - няма го завода..

Защо завода няма да е в БГ! Не случайно премиярът ни Гробчу предлага нищо не предлагащото село Фелибе(Пловдив), дето няма нищо. Няма цивилизация- летище, пристанище и т.н. АЕЦ БЕЛЕНЕ Ю поток, Нефтопровода Бургас-Александруполис и завода на Вагена - Боко Турската Тиква ЛИЧНО ТОЙ и само ТОЙ ги провали в полза на любимата му Турция. Не случайно ТОЙ за първи път свърза с магистрала България и Столицата с друга страна и туй беше Турция за да могат турците да си внасят боклуците. Още няма магистрала свързваща ни със Запада. Герберастите са ориенталци и там подобните Дай България, костовци, Мостовци- една лоша дума за Туркия няа да чуйте от тях.

Ко ни пука? Тея пари ще ги плащат немците, не ние.

Ще ги глобят да... ама някой друг път

Плевньо, кой си ти, че да определяш къде ще инвестира VW? Твоя шеф Борисов, защо вендъж не разкритикува Ердоган за убийствата и терора срещу мирни граждани?

Личи си от погледа му... Да станеш прецедент на българскио автомобилен УЖ клъстер - Фолкс KEINE Ваген..

BMW X6 и CHEVROLET Tahoe се сглобяват в Калининград .... роско що не ги глобиш и тях .... къде ходят на майната си?

Вече не може да изберещ и бизнес къде да правиш, политиците навсякъде се бъркат. Ами явно по-изгодно им е в Турция, какъв е проблема? И какъв е тоя бизнес дето ще му дават помощи? Ми дайте ми помощи и на мен.

е един български политик да си признае , че българските политици правят това което им казват от ЕС и Сащ , а Турците каквото им е изгодно....

........ и той си е изкарвал прехраната и "капитала" като е използвал "вратичките" на ЕС като "предприемач" с комсомолски квоти в Германия, заобикаляйки българските закони и използвайки наемни работници с минимум осигуровки и минимални немски заплати стещу една добра комисионна от нерегламентирани правила..... сега този прецедент не може да асимилира колко слаба му е мозъчната дейност та се оправдава..... наивно и подличко.... нека си види ПРОВАЛА защото все брои другите за баламурници, като случайно попаднал на "високия стол"....

VW вече е избрал Турция. От може да бъде до глобен има много път. Турция като суверенна държава си спазва собствените си правила - Не е луд тоя дето яде зелника а тоя дету му го дава. EU не позволи на България да печели от Южен поток, сега ще прекопуваме Турски гас (на турски цени). Правилата в EU не позволяват да се конкурираме с Турция за VW.

Ако малко се замислите ще разберете, че единствената причина да мразите Плевнелиев е руската пропаганда и емоциите които руските тролове имплантират в мозъците ви докато наивно четете коментарите им.

Ако вие малко се замислите защо харесвате Плевнелиев ще разберете, че единствената причина е, че така са ви наредили...

Ох. Направо ми се къса сърцето за "Фолксваген". Откъде ще намерят един милиард евро?

Десъ явно си е хванала нови любовници и Чехльо скъса синджира.