Платиха близо 315 000 евро на Борис Джонсън за 30-минутна лекция в САЩ

Британските вестници още през октомври бяха озадачени от сумата, но тогава съобщиха за възнаграждение от 150 000 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 300 000 Евро за 30 минути дори Баце може да завиди. Това се казва корупция!

Корупция е, ако този може да им даде нещо ценно на далавера. Когато нещото е куп простотии, това е пералня.

Пране на пари, лобиране, ... мръсен капитализъм.

Бързо забравихте, какви пари получи Петър Стоянов, за лекциите си в сащ, като бивш български президент. Схемата е ясна - изпълняваш и получаваш, на отложено плащане, при това напълно законни пари.

Това си спомних и аз! За онази лекция, парите му бяха платени за закриването на българската оръжейна индустрия! Много предприятия спряха и оставиха хората си без работа! А той - герой в САЩ!

Докато има такива схеми да се хвърлят пари на вятъра,все повече ще стават бедните и все повече богатите,докато един ден тая паразитна прослойка бъде изметена.

То не е било лекция, а цирково представление! Все пак хората харесват добрите клоуни и си плащат.За справка на Джонсън у нас ако разбираш от язовири също бая пари плащат, при това какъв е техният стандарт, какъв нашия!

Или 3 милиарда не 30 минути , а за 3 минутна лекция ...аз това се чудя само!?!

А нашия Боко и 3 еврака не мой изкара за час, за Кирето и кокорча да не говорим.

Е те това е легализирана корупция.

Чуека сий платен. Наркуманцити са измислили схема за корупцията.

Вече са се свързали с Бойко Борисов, той да е следващия лектор за двойно по-голяма сума, но той отказал, защото темата била корупция, а той нямал знания и умения в тази посока.

Бойко и Радев плащат. Скоро ще купим още няколко самолета.

Платили са му оО, тоя трябва да го глобяват всеки път като се покаже на обществено място като представляващ опасност за общественото психично здраве.

да е ...

Ганя, както винаги завижда, щото 315 хилки не може да ги преброи, камоли изкара.

Ганя все му набиват канчето, че бил корумпиран, а изпълненията на рижия малоумник хич не са елеменрарни корупционни практики.

Ами те и политиците в Германия така. Изнасят си лекции хората при разни фирми, получават си официално парите, облагат си ги с данъци…. А ние куфари, кюлчета, пистолети…. Абе варварска работа.

Скрита корупция .

Иди.ти...

Тоя рошавия чекмеджан е гола вода с 300 хилки ... не знае как се правят магистрали ...

В САЩ няма корупция, а ей такива неща.

Браво и после се чудим защо не върви футбола в България

И този е долнопробен мошеник! Със Зелето си бяха лика-прилика!

Нов начин да си вземеш боноса за свършена работа....

Икво толко им е наговорил ценно тоя боклук за 30 минути ?

ИНТЕРЕСНО Е КОЛКО ПРИБРАХА БОЙЬО АЛ РАПОНЕ И ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПКИ ... ЗА ДВЕТЕ СДЕЛКИ С Ф16:)))

Демократично и легално му плащат рушвет, колкото да не бие на очи стандарта му на живот. Истинските парички ги превеждат по офшорките.

Който не знае - не трябва да знае! Просто!

Каква лекция бе, това е начин за легализиране на определени подкупи....

ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИА ....НО НАША НИЕ БОРИМ НЕ НАШАТА....

Явно е изпълнил задачата и си получава възнаграждението.

1. Иван Костов 2. Петър Стоянов 3. Росен Плевнелиев 4. И доста други български политици.

Нарича се легализирано заплащане за вярност към САЩ.

Това е доста кокаин... Дано не се нашмърка пак и да пребие приятелката си, както навремето, която после е абортирала.

На комунягите гнусни, лустрация

Да си го харчи с кеф!

Това въобще не е подкуп за вярна служба :)

Добре, де - половин час лекция за 300 хилки и сега медиите реват. Да го бяха поканили да им изнесе двучасов концерт, пък да видим тогава кой ще мрънка, че много пари бил взел, предвид колко взимат разните негра. В краен случай, могат да го картотекират в някой от американските футболни отбори като дълбока резерва - договор за 20 млн. е съвсем приемлив, пък това че не го били пускали да играе - треньорът така е преценил.

Имали дали!

Скоро и Урсула фон дер Лайън ще бъде поканвана да чете лекции. Та нали наля стотици милиарди в САЩ?! За наша сметка. Това е системата за заплащане на предателите от ЕС! До кога ще ги търпим - това е въпросът.

Краварите му плащат за Брекзит на рошавия. А на фукарата в UK им се разпарят пръдлеците от инфлация. Добре че се махнах преди година и половина от там.

Каниш кмето да ти изнесе една лекция на фирмата как са леи асфалт и редат павета. Щото собственикът и управителят не знаят, нали. И фирмата му плащата на кмето 50 000 евро за лекция 1 час. А не като у нас - да се криете по градинки, да сменяте коли, па в мола, па в парка и накрая външно наблюдение пак ви олепи! :D

така плащат на продажниците и Петър Соянов и Стоян Ганев бяха по щатите и напълниха джобовете

Така се плащат подкупите на Запад и рошавият сега си ги събира!

По този начин се плащат услиги :) един от начините Дианков и тои имаше лекция за 1 милион в САЩ какво е имал да каже че е било по важно от Борис не знам ! След това обаче замина на работа Русия като ректор на Университет :):) лекциите му там са ежедневни. Какво е имал да преподава министър от ЕС на руснаци един господ знае :) Шродизацията не е мит И Велчеви работят за руски банки ам цели мафиотски български групировки имат своя банка в русия

Към всички болни мозъци които поддържат една огромна измама наречена демокрация, ако искате да съхраните семействата си и вас самите ,почнете да заличавате Елитите на първо място политиците най-долните измамници. Моята кампания е Растреляй Политик и спаси бъдещето на децата си!

Тоя е скромен. Разните Бараци, Билове и Хилърита само от "лекции" колко милиона са прибрали - неслучайно са милиардери след цял живот на "публична длъжност". Та, що па Доган да не дава хидроинженерни консултации - пет листа за един милион хонорар?

Този сигурно е защитил ноухау как за 40 млд. вноска към ЕС губиш 400.

Каква е целта на подобни статии? Преди 25г имах преподавател в УНСС, който започна първата си лекция така "Не завиждайте на ръководителя си, че взима висока заплата, това означава че и вие ще взимате достатъчно добра".

Никой не завижда.. По-скоро изглежда на легален начин да си заплатиш извършените "услуги".. Затова евала на САЩ... каквото и да е се облага с данъци :)

Кои обложиха с данък, че не се сещам. Нито тесла, нито амазон, нито гугъл, нито апъл, нито една банка....

Мачкането на комунистите трябва да се възнагради. К

Накривиха му шапката. :)

Яде още дивиденти от мръснишкото си слугуване, докато беше на дауновата улица.

Тоя кой го лигави по цяла нощ та изглежда така не знам...

Да не искате на Копейкин или на курнелия да платят?

Чудя се да плача ли, да се смея ли?!? Веднага да дари парите на украинските + доскоро такива деца в откъсналите се територии. Този глiст, накара зеления шмъркач да се оттегли от преговорите с Русия в края на Март.