Плащат по 290 лв. на засегнати от кризата до ноември

Парламентът не прие предложението на БСП минималното дневно обезщетение за безработица да бъде увеличено от 9 на 17 лева

Обратно в новината

Коментари - Плащат по 290 лв. на засегнати от кризата до ноември | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ,герберугите прости кога са послушали опозицията за нещо ? Техните закони са все лобистки, тъпи и се променят през ден-два. Това е най-тъпия парламент от 30 години.

Аз съм в Австралия, днес ядох суши за повече пари....

Нали сте фенове на мерките. Сега ще преяждате дръвца с тези 290лв.

Ще вземат да преядат с тези 290 лв. - чак им завиждам.

С 291 да ходят спокойно на спа и на Бахамите.

Колеги, нека някой се пробва да вземе въпросната помощ от 375 лева за родител с дете до 14 годишна възраст, никога няма да я вземете, лично проверих за какво става въпрос. В бюрото по труда ви дават и декларация да попълните, че не сте били в чужбина през последния месец, което няма връзка, а в една хубава банка разсрочват кредитите, като отпускат нови - тоест рефинансиране. Страхотни мерки, страхотен геноцид и така вече 10 години.

От както е дошъл капитализма в България, никога не съм гласувал. Сега ще гласувам срещу престъпниците от ГЕРБ, само да не вземат пак властта.

Нищо, но от сърце.

засегнатите. Е има ли незасегнати.

както винаги ще платят на някой и ще отчетат плащане на всички! от тази "държава" и от тази "европа" компенсации за техните глупости и грешки да чакаш!

След кризата, вече ГМР определя кой ще живее и кой ще мре! До сега беше, уж, Мангъров.

Колко милиарда усвоиха и на колко хора ще раздадът?

Тези кретени не спряха да раздават, само дето до народа не пристигна и стотинка....

Нема сми. Аут съм.

От пъръвия абзац става ясно, че ще се раздават пари. Но на определени лица. На мен вероятно- НЕ. Ама, аз трябва да знам дали ме "привилегват" или "отсвирват". Определете ме, мили управляващи, моля! Яснотата е важна. Стига съм бродил по света и у нас неориентиран и неопределен. Кой съм аз? Това, че не Ви харесвам е факт. Това, че аз не харесвам Вас-също. Ама аз и БСП и ДПС, също.... Кой съм аз?

"Някои" и "определени" засегнати не е ясно определение. Демек обявявате нещо, което услужливите преводачи ще донесат на ЕС, а после ЕС си го тълкува оптимално, за да не се занимава с послушниците си, вие си го тълкувате както ви изнася, и накрая информацията е "Мярката се ползва с пълната подкрепа на ЕС, отговаря на изискванията" и прочее. А НЕзасегнатите според вас пак ще го издухат. Всичката ви работа е такава. Адът скоро ще отеснее! И за вас, и за всичките ви поръчители на тоя мор!

ЕС е мащеха, не разчитай.... а нашите злодеи грабят, така както и тежките мутри през 90-те не са ни грабили....

Някой прочете ли последния абзац ? Относно уреждането на монопола на Лукойл ? Или всеки само за 290 лв мисли ?!?!

То заглавието няма нищо общо със съдържанието..

първи април не мина ли..

И аз пак не покривам..... безработна съм..пукнат лев нямам.....уроди

не е чак толкова лоша идеята, само трябва да се доразвие с ваучерите за море. Всички цигани - на нашето черноморие, задължително безплатен олинклузив и задължително на плаж. в най-най баровските мутренски хотели. пък да се мешат с 'очакваните' англичани колкото си щат. Нали мутренския бизнес иска пари и клиенти - те ви и пари и клиенти. да ви видя как ще изхраните на манго чаветата с 210 лв. и как ще му вземете 'половин' такса плаж. Ние и без това няма да ходим там. няма ли да е добре градовете да си отдъхнат от гетата през лятото и 'да спасим на мутрите сезона

Почти всички мерки са за подпомагане на бизнеса . Как пък не им трепна да подкрепят и пряко нас обикновените хора - работници, служители пенсионери. Борисов е абсолютен педал.

Aйде пак да питам: КАКВО ДА ПРАВЯТ ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ ВТОРИ МЕСЕЦ СА ПУСНАТИ В НЕПЛАТЕН ОТПУСК?????????????????????

Щом си пуснат е добре. Да си задържан е много по лошо. Какво да правиш ли? Свободен човек си, умееш неща, светът е пред теб

290 лв. стигат за 7 дни.

По 40 лева на ден! Ами ще трябва малко да затегнеш колана дедовото. Не се ли сещаш, че няма как да бъде като преди?!

Лесно се разсъждава така, когато си на държавна хранилка или на макс пенсия... Ама тия пари дето ги получаваш сега, ние сме ги изкарали дедовото. Дето ни обясняваш да затегнем колана, та да има за теб

стегни го ти, дедо...ако има накъде

Оптимист.

Не е ли по лесно, да кажете кои не са засегнати от кризата coronэvirus 19, и на останалите да платите обезщетение?!!

Това подигравка ли е? Те се гаврят с народа.

Какви 290 лв, бе? Заради това решение за блокиране на държавата на правителството аз като малък бизнес изгубих десетки хиляди пари, а моите контрагенти- фирми създадени преди 30 години, още през 1990 г. затварят и пускат кепенците. Малкия и средния бизнес и преди беше на ръба, сега умира окончателно

Те това е! Кой разбрал, разбрал. Който не е- да проси 290 лева.

МАЗНИ, ДОЛНИ ТЪРТЕИ - НЕНАКРАДОХТЕ СЕ , ПИРУВАТЕ С ПАРИТЕ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ, ХРАНИТЕ ДОЛНАТА СИ АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ РАБОТЕЩИТЕ, УБИВАТЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРЧЕТАТА ЗА ДА СТЕ НА ВЛАСТ КАТО ПОДЛОГИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТВЪН - ДОЛНИ СТЕ И ГНУСНИ В ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ - ВИЕ СТЕ ЧУМАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА СИ ОТИДЕ ЗАВИНАГИ

А как живеят 1.5 милона пенсионери с 250 лв. на месец? Тях с нещо да подпомогните? Майка ми с 43 год. стаж е с 410лв. пенсия и ако не я подр3паме просто няма да оцелее зимата. Това не управление при ГЕРБ, това е Освиемциум.

А как живеят 1.5 милона пенсионери с 250 лв. на месец? Тях с нещо да подпомогнати? Майка ми с 43 год. стаж е с 410лв. пенсия и ако не я подр3паме просто няма да оцелее зимата.

От сега си зная, че по първа точка няма да покрия високите изисквания за цвят на кожата!

Ненормалните ГРОБАРИ сътворихте най голямата лъжа в Българската история, никой до сега не ни бе правил на маймуни, а вие като мечкар да ни държите на верижка и да свирите на цигулката! Престъпници сте всички от това управление, вашата психо ненормалщина ни съсипа над два месеца, то ада щеше да слиза, хладилни камиони за морги и др. откачени размисли! Само да попитам как рейтинга ви се качва, това да не е свързано с килограмите ви? Кога ще изхвърлите онзи крадец Горанов който обра парите на 60 000 Българи от лихво точките, до като той самият живееше на аванта, водеше живот над стандарта който му гарантира заплатата, консултира Божков как се крият данъци и накрая вие имате морал. Ходи ли Главната мутра и шефа на хунтата ГЕРБ до Барселона има роднини?

Сметки без кръчмар

иван

Говеда не ПЛУЙТЕ България елате в Лондон -20% режат от Заплатите

чий го търсиш тогава там, а не си стоиш в България?

А тук ги орязаха на 100%.

Какво значи 290 лв. дават за определени категории самоосигуряващи се. Толкова ли не можете да се изразявате ясно, така, че всеки да разбере.

"много" пари дава бе, цели 290 лв. На изборите всички тези с 290 лв. ще ги заврът на кучето в задния двор!

ще си стъпя на краката:))))

Плащат по 290 лв. на засегнати от кризата до ноември - вече се записах за нашето Черноморие - то и ресторантите поевтиняха, чадъри без пари - хей живот здравей, здравей !!!

Аре Мангу Джери Избирателят на Мазния Тиквоч Неграмотен пак НАмаза

им стигне за море на чернорския ни кенеф

Много щедри бе. Да им се връща.

Европейска държава баце.

ауу по 290лв.. ми той и на почивка може ад отиде с тях.. прост народ...

Този див популизъм ще ни излезе...през гъза.