Петролната и газова асоциация напуска КРИБ и иска среща с Бойко Борисов

От БПГА разпространиха декларация срещу "опита да се протака влизането в сила" на Закона за горивата

Обратно в новината

Коментари - Петролната и газова асоциация напуска КРИБ и иска среща с Бойко Борисов | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки ден на пристанище на канала ма кораби разтоващи гориво! доказано от Ахчиево с мнага сяра! има нефтовози и вагони!!

кой го проверява какво вкарва?

Сапунка за наивници. Та те си играят белот когато си поискат, сега официална среща измислят - хахахаха

Личи не са притеснени от признанието на министъра на икономиката, че няма конкуренция в България на пазара на горива. Вместо огромни глоби, както би било навсякъде у нас дори не споменават за това. Преди се взривяваха, палеха, стреляха - сега обявяват, че институциите не работят и искат среща с Премиера.

БПГА = Български Петролно Газов Картел. Тези всичките отдавна трябва да са в затвора.

Тази лобистка организация, която защитава само руските интереси и погазва всяка конкуренция трябва да бъде забранена. Заради тях в България не влиза петрол от друга държава освен от руснаците. Те са "Луковете", заради които толкова десетилетия ядем дървото. Те имат пълната власт над българските правителства и си правят , каквото си искат на територията на индианците.

Тъпчо, тия ""руски"" интереси се защитават от евроатлантическото ви правителство. А петрол и други енергийни ресурси влизат и могат да влязат в тази страна според волята и желанието на това правителство , съобразено с европейското законодателство, и в частност съобразено с дължимото поведение към/на ЕК.

Абе тоя Валентин Златев и компания не разбраха ли, че трябвя дя престанат с мръсните си похвати, ЗАЩОТО няма да допуснеп повече да ни крадат разни руски олигарси и български политици ревизори и ментета.

На тия български политици ревизори и ментета, евроатлантическите ви патньори викат браво и ги галят по главата.

Нагла лъжа е, че евроатлантическите партньори на България викат браво и галят по главата българските политици ревизори и ментета, просто защото ако беше така щеше да се види, както се вижда, че въпросните депутати ментета и ревизори защитават интересите на шайка руски олигарси и работят против интересите на народа.

Домуса, демек свинаров, иска други да не му папкат от копанята.

какво мисли за монопола на Лукойл? Чудесно знаят, че от там излизат едни от НАЙ СКЪПИТЕ горива в ЕС!

От тия скъпи горива държавния бюджет папка здраво, демек от вас папкат здраво. А от контрабандата кой папка? Щот тя без държавна протекция трудно се материализира.

Заради скъпите горива акциза е един от НАЙ НИСКИТЕ В ЕС! А това е делът на държавата.

и след като за пореден път Кирчо от Разград поцелува дупето на ГРОБ сега целувката ще е леко с горчив привкус

Много се пъчите, ама сте много зелени ! Приемането на закона се отлага докато минат изборите. След това ще бъде приет. Така, че изчакайте малко. Няма да ви паднат печалбите.

Чета ви коментарите и не мога да повярвам колко прост народ са българите и как не си правят труда да разберат как работи една бензиностанция и една държава която няма собствен залежи от горива. Имало картел, били ви дояли..лошите и безкруполни "картели". Като започнем от факта че безнина в БГ е НАЙ ЕВТИН В ЦЕЛИЯТ ЕС и стигнем до факта че едно 50% от цената на бензина са данъци и акцизи наложени от държавата а НЕ ОТ ПЕТРОЛНИТЕ ФИРМИ!!! Живея в една държава която е по малка от България, по на изток от България и също няма собствени залежи. Като стигна бензина 1.40 евро, знаете ли какво направиха? Намилаха акцизите и сега е 1.10...а тази държава е член на ЕС! Разбете Ганьовци овчи....бензина ви може да стане по евтин само ако държавата реши да свали акцизите! Бензина е като цигарите...повечето от цената е акциз! Ако опира да производителя, ще ви продават 1 кутия цигари за 1лв и 1 литър бензин за 1.50 и пак ще печелят и ще са доволни!

Образ, щот съм закъсал с географията - коя страна по на изток от България и по-малка от България е член на ЕС? Щот май нЕма тЕкваа?

освен да е някоя балтийска държава друго няма как да е но акциза в ЕС е задължителен и е в някакви граници от които не може да се мърда та тоя многознайко е пълен лъжец

Добре е да се срещнат с Борисов и да си изплачат мъката. Въпреки ,че техният дерт е бял кахър.Какво да кажат онези от Столична община- снощи материално отговорното лице за общинската собственост, заяви,че онези от "Младост" / със обоснованото предложение за престъпления" са върнали на Общината 250 дка в "Младост", сигнализирали са Прокуратурата и след това резултата е поразяващо необясним. Предварително брагодаря за съобщението,че нямам връзка със онази работа и коментара няма да бъде публикуван. Покорно благодаря!

Сега да питат Костофф, защо продаде Нефтохим на руснаците , а пък и Тецовете на американците?????;)) 3а това,.. Cега на Ганю и тока и бензина му са скъпи !! Да не ни занимават с разни мишки Баневи, Миню (Апаша) и Митю Очите ами да попитат Костофф!! "КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН",.... Xайде сега Ганьо ,...да видим как ще скачаш ????;)))

Това ,което сътвори Костов ,....сега Боцето ще му сърба попарата , а пък МОЖЕ и да опере пешкира за деянията на Ваню Костоффф !!;))

нефтохима не на руснаците л... оил не е руска фирма а на родшилд

не е руски,и аз тъй думам само не зная като как така Поморие и Бургас се напълни с руснаци които работят там

Нямаше начин Костов да не ви излезе виновен :) Единственият бг политик, който направи някакви реални икономически стъпки, създаде условията и нормативната база, които нито един политически гном по късно не ползва в общонароден интерес.

след костов, който беше договорил най-ниските цени за газ и петрол с русия за много години напред, БЕСЕПАРИТЕ ЕДНОЛИЧНО ПРОМЕНИХА ДОГОВОРА С Т.Н. БРУТУШКИ С ТРОЙНО ПО-ВИСОКА ЦЕНА. Е КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ГНИДИ РУСКИ И ЛЪЖЛИВИ. НЕ ИЗНАСЯТЕ ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ, А ЕДНО СИ БАЕТЕ КОСТОВ ТА КОСТОВ ОТ ПРЕДИ 17 ГОДИНИ Е ВИНОВЕН. ВИНАГИ СТЕ ЛЪГАЛИ И ВИНАГИ ЩЕ ЛЪЖЕТЕ НАЙ-НАГЛО, ЛЪЖИТЕ СА ВИ В КРЪВТА. НА ТОВА ВИ УЧЕХА "великите" ленин, сталин и още "по-великият" ненормалник путин. И ОЩЕ ВЕДНЪЖ НАПОМНЯМ - ЦЕНИТЕ В ПОСОКА НЯКОЛКО ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГИ ПРОМЕНИХА БЕСЕПАРИТЕ, МИЛИАРДЕРИТЕ КОМУНИСТИ, С ДЕЦА УЧЕЩИ И ЖИВЕЕЩИ В ОМРАЗНИЯ ЗАПАД, РАДЕЕЩИ ЗА БЕДНАТА РАБОТНИЧЕСКИ-СЕЛСКА КЛАСА

Хора що за наглост тези от Енергото понеже не можаха да го продадат на Гинка върбакова от Пазарджик,и сега вчера казаха по телевизията че щели да ни вдиган на ново тока от Тец Мариците,не виджате ли какво стана хляба вече скочи 1.49лв а заплатите не са пипани и пенсии,като това е пример само за хляба,да не изброявам и другите неща.Дано пукнат всички във страшни мъки продажници долни Амин!!

Не питай нас, ами питай Костов , той продаде Тецовете и се нагуши МАЗНО !!;))

щом са го рекли по телевизоро значи тъй е памперс:))))

Тия да ходят да си поговорят с "Българските жълти жилетки" :) С Борисов и да говорят файда няма... А ако паднат на Българския народ - той въобще няма да говори с тях, ами направо шъ ги такоуто...

Тя КРИБ се превърна в нещо като лична организация на един човек, който тотално не се съобразява с членовете ѝ. Не са първите, които я напускат.

Малиииии, сега че му се види изнанагорно на борисов! Дали да тича до Разград, дали да скокне до Правец. Че и двамата са много важни във финансовокражбено отношение.

Златев и Домусчиев без конкуренция

депутатите повече гледат да угодят на лобито, което представляват, а не на региона и народа , който ги е избрал, така ще е ! Сив сектор в горивата има, но той няма да изчезне като се унищожат дребните, а като се засили контрола ! Особено върху монополистите!

Ех ако в този момент имахме държавник на власт, щеше да им сложи синджира и на двете псета, които са се сдавили и нямаше да мисли за собствените си интереси и джоб, а щеше да канализира нещата "на полза роду". Да ама не!!!

В България няма картел. Имаме един основен производител, който се явява и основен собственик на акцизните складове. Той определя средата, всички останали са в състояние на олигопол. Четете бе вашта мама непросветена!

Искаш да кажеш, че ОМВ, Шел, Еко и Ромпетрол адски много искат да ни продават бензина по левче, ама злият ЛУКойл не им дава?

че не им дава...Защото приказките, че тези, изброените вземали горивата си отвън, са басни...Вземат ги от Лукойл ! В краен случай , дори и да внесат, пак преминават през складовете на Лукойл ...

Не случайно съм изброил тези четири фирми. Те ИМАТ ДАНЪЧНИ СКЛАДОВЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! И не зависят от ЛУКойл. Има картел и той е очевАден.

първи да откриеш топлата вода....

Всички се карат, Бойко пак печели, но за пореден път губи БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД! Господ да ви ...е!

Картела на горивата и газта е нетърпелив да смаже всякаква конкуренция