Петролът на ОПЕК поевтиня до 41,49 долара за барел

Историческият максимум за "кошницата на ОПЕК" е цената от 140,73 долара за барел, отчетена на 3 юли 2008 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какви хубави времена беха-$120-$150 за барел.И тва беше 30 години.Все пак некой требваше да плати неразпадането на еврейската собственост-съветската русия.Тва наистина е "забавно".Ми като си имаш собственост ми ше си плащаш за неа.Но да сте видели евреин да си плаща сметката след като има балъци които той да излъже и те да платат вместо него.Плащаш на подходящите екземпляри-в случая политици-и въпроса ти е уреден. А какви са днес цените на бензина по БГ бензиностанции.СЪЩИТЕ КВИТО БЕХА И ГАТ НЕФТА БЕШЕ ПО ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ ЦЕНИ.Благодарете на драгалевския мангал костоффф за таа услуга.И ЗА ТВА БГ ДНЕС ГУБИ О $2 ДВА МИЛИАРДА ГОДИШНО.Сметката е елементарна.И теа пари вместо да са у ваще джобета са у джобетата на ротшилдовите.Те са собствениците днес на бургас.

Ха-ха, интересно летоброене имаш! Или просто караш на принципа "да се намираме на приказка"!.. https://www.macrotrends.net/1369/crude-oil-price-history-chart (В таблицата е цената за периода от 1987 г. до днес; на графиката - от 1946 г.)

И какви са ти "съображенията" ...Че не е от 1990г.Че не е било 30г.Що не видиш кога е поставен путин на власт...и дали тва "случайно" не съвпада с времето когато цената на нефта се вдига.Не че путин я е вдигнал.не му е по силите.Но за неговите господари тва е проста работа.А и все пак ше погледна и други сайтове с такава инфо.Все пак пропагандата е нещо сериозно и едни там много разчитат на неа.А що не кажеш нещо за $2-та милиарда дето БГ губи след крим...Или тва е дреболия.Искаш сметката ,проста е...А иначе аз до колкото знам цената на нефта се е вдигнала след 1990г.Но ше видим.Може и нещо да съм се заблудил...

Хаха, 2000г (путин е поставен на власт от теа дето могат да определят цената на нефта)-$27 за барел и след тва ...Май не е само "да се намираме на приказка" ,а...Ако не си разбрал,цените от преди крим са били политически а не пазарни...

А причината в конкретния случай е, че Либия се връща в играта: вдигната е блокадата над терминалите им и възобновяват добива и износа на нефт.

нищо у нас поскъпва, както стана и с намалението на газта за топлофикация

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯпа той не беше ли 20 или новина е само като пада и раша фалира не съм чел 22 ваши сатии че се вдига

Мале как се фърли ба амбразурара да защитиш господаря си. Кой ти говори за ТероРаша ма жена. Май ти е болна тема. Денги неть за руските подлоги.