Теменужка Петкова: €1,178 млрд. ще бъдат насочени към Стара Загора, Кюстендил и Перник

Усилията на правителството са насочени към адекватно заплащане и добри условия на труд в енергетиката, казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е най-силен и най-църен хелекторатя ли?

Честито! Пак осигуриха бъдещето на футболен клуб "Берое"!

Аз само не разбрах,как няма да затварят въглищните централи , а тези пари ще ги пренасочват именно в такива области. Белене нямало да бъде в Белене..... Мислят некви схеми ама не казват. Истината е,че затворят ли въглищните централи и сме тотал щета.

Изпитвам неуважение към т.нар. “министърка” и към т.нар. “премиер”. Пошли простаци и негодници.Вън, долнопробни крадливи мутри!

Как ще ги насочат към Стара Загора например, като всички работещи фирми в България са със Софийска регистрация. Значи пак на софиянци ще ръснат 1.8 млрд. И като останат хората без препитание и заминат в софия, ще слушаме шопите как реват, че от "селата" им вземали хляба.

Ми то си е точно така, реално погледнато!

"Защо не дават пари на народа?!" "Ама защо дават пари на народа?!" Решете какво искате, малоумници.

Целта на мерките е да се запазят работните места и добрият стандарт на доходи на хората от сектора Ние знаем и хората по име и фамилия

АЛО , И НИЙ СМЕ ОРА !

Отново ВСИЧКО , ЗА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ !

Геноцида продължава

Теменужке, ти кажи кога ще ударите кепенците на безполезните от гледна точка на производство на електрически ток ВЕЦ-ове, източващи водата от стратегически за осигуряване на водния баланс на страната язовири. Щото това дето го разправяш ще е проблем след 10 години, а водната криза в половин България идва след 10 месеца.

ОСТАВКА МУТРИ

За вас като правителство, което би трябвало отдавна да си е подало оставката, а за нас като потребители в очакване на тази оставка какво правите с мошеническото предприятие Топлофикация, че сега са дошли едни сметки с хилядарки, които шашанаха народонасеението. Не обяснявай с какви милиарди ще подкупвате предприятията в отделни градове, защото това не може да се сравни с милиардите, които откраднахте - и от бюджет, и от еврофондове. Хайде изчезвай, как не те е срам да се появяваш въобще!

А за чекмеджето ще останат ли???

Те всичките евра ще отидат по чекмеджета,а работниците кучета ги яли.

Като се замисля от цели 6 години у нас не е фалирала банка, от десетилетия не е имало хиперинфлация и талони за хляб и мляко.. Губи сила БСП, не е добре това.. едно време каква хала бяха, а сега..

Те банките не фалират от днес за утре......

Голямо крадене предстои ето защо не подават оставка.

ПоДефиниция - Енергията Е под “егидата” на Топ ЧервениВратите...

Г-жа министърката да се погрижи за условията на труд в мини "Марица -изток"ЕАД, за заплатите на работниците, да изпрати инспекторите по безопасни условия на труд да инспектират работните места.Това да стане и в трите рудника.Нека се види при какви условия на труд работят някои категории работници!

Да наистина ! - Как и кояСтруктура прави това ? ..и как Е Контролирана ? ...щото вчера кат Видях&Чух оная по КремиковциУжаса - ...

Кравата Нушка скоро няма ли да продава нещо на съученичка, приятелка, кума ??? Миналия път не стана, ама знае ли човек??

ЧЕЗисът на Гинка в Пореден кавър ?

Хуше, то това хубаво, ама какво ще правим със Севера? Ще го закриваме ли...

Потока ? ..или НадБалкана ?

,... кога ще кажете НАЙ-ПОСЛЕ , каква е цената на газа от Русия , доставен на България от САЩ !

Доставян Руски газ От САЩ ?! - ВасИсДас бре, (няква рима ;-) ?

Министър Путкова може да се насочи само към изхода. Забележете - срещата е оргонизирана от КНСБ, да се знае КОЙ от кои е

Да наистина ! - тая ВИС ли беше ? ..или СИК ? ..или Мултито ? ...или ВсичкитеНакуп ?

...то Ясно че ПроблематаМарица - Е номерДве ! ...ама Защо Пак НЕ се адресира ЗА Изясняване Форсмажора за Енергетиката ?! ..т.е. : —> как Ще Отстраним захвата на Късака/Кремъл върху Тръбопроводите !

НЕ се шегувам, Колеги ! - Разцъкването по Зависимостните”съребрености” Е мамсиджейс.

От където ще бъдат пренасочени от там ще бъдат и изсмучени.

Нщастници скапни! 14 години бачкам като луда, осигурявам се на реалната си заплата (над максималния осигурителен праг е), децата си не мога да видя, плащам си чинно навсякъде, джи пи очите ми не е виждало благодарение на допълнителното здравно осигуряване и за какво всичко това?! За да взимат бабите ми, които цял живот са работили честно и почтено, по 250 лв пенсия и да няма едно направление за тях при личния лекар... Да са ми живи и здрави, ние всичко даваме за тях, но те се чувстват унизени и като тежест. Заради вас О вашите кражби.

Ръгай си вноски във втори частен фонд. Като се пенсионираш сама си определяш пенсията в зависимост колко смяташ да живееш.

Отдавна го правя.

Си Изтеглете Всички пенсионни суми. + ги ВложетеНезабавно ЗА пенсионноОсигуряване НЕ у Нас ! (Успех !)

Eй Тиквата почна да ми харесва. Раздава пари тук и там, а в началото се закани да превърне Варна в село и успя. Някой да ме ощипе бе ! ! !

Абе нещо маймай Се подопълваме с ДруготоМиТриточие.... НО ! - Имам въпроси : А. Имаме ли ги Тези 1.ххх В Евро ? Б. Защо НЕ се преминава към ВсеОбщ Манаджмент от AES ?

Аз пък все си мисля, че трите най-проблеми региона са Видин, Монтана и Враца... ама явно там са най-богатите в цяла Европа, а не най-бедните!

Теменужка ли си Зюмбюлка ли си защо не кажеш ,че това е най-корумпираният сектор?Защо не кажеш ,че българите плащат по -скъп ток от този които се изнася?Защо не кажеш,че в енергртиката има сериозни проблеми точно заради няколко човека дето направиха милярди на наш гръб.ОСТАВКА

Хазната се източва ежедневно!

В Пловдив Тотев си призна, че ГЕРБ губят изборите, ако не купят циганските гласове и не правят невалидни бюлетини на конкурентните партии. Има го записан на клип в интернет, с признанията как да фалшифицират изборните резултати и циганските номера на партия ГЕРБ на избори. Няма кой да разследва с тия поробени институции, дето не знаят и те за какво съществуват вече. Полиция, прокуратура, съд - те са вече толкова прогнили, че са за ликвидиране и наново да се формират ръководени от нови хора. Да се направят както трябва а не да са пародиини като сегашните.

Заралии: "Приемаме милиардите, а с още по-големи адмирации приемаме и ОСТАВКАТА ВИ!"

“Горко ти, земьо, кога царят ти е психопат” Еклесиаст (10:16)

Досега само приказки и почти никакви мерки. Ако не беше мораториума на кредитите, за който държавата няма особена заслуга, защото беше пожелателен, досега революцията да е успяла 1000 пъти :)

С минималната пенсия 250 лв .тоалетна хартия ли да си купим? 400 лв като начало,другото е геноцид! Цял живот сме блъскали и какво?????Да мрем?

Това предлагат тъпите гербаджии! Но вие винаги можете да изберете БСП - при тях можете отново да се насладите на заменки, банкови фалити и нулеви инвестиции в инфраструктура. Каквото изберете, това ще получите.

ГЕРБаджии нищо не предлагат,а само крадат.Който и друг да беше на власт щяхме да сме в космоса,а сега копаем дъното и сме последни във всички класации.

Решението на кризата е едно. Незабавна оставка и съд за корумпетата, побойниците, които не стига че диплят евроценностите в чекмеджето, но и заповядват българи да млатят безогледно българи! О С Т А В К А!

Прави като вятъра, трол

НЕ СМЕ НАРОД Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. 1875

Тая колко е трътлеста, толко е крадлива. Но на първо място е Чекмеджето де

Много пари ба чоджум, от къде ги вадите? Мисля, че се досещам: много нови банкнотки се напоявиха по 100, 50, 20, 10 а сега гледам се появи реклама и на 5 лв.На това икономистите му казваха с една думичка която започва с и....... .Честито, не за първи път.

Енергетиката пълни най- много партийните касички и нощните шкафчета.

в община от Северозапада - брутна заплата 700 лв., ще имате електронно управление на Върба, защото това което скъпоплатените калинки в централните офиси успеят да компилират, ние професионалистите по места ще саботираме

микрето и домуса ще дадат за севера

Напоследък Русия засили натиска срещу Европа. Германия, Великобритания, Франция, Австрия, Испания, Полша се превърнаха в ключови обекти на руска намеса и влияние, поставяйки най-големите европейски икономики на „фронтовата линия на нова студена война“. Испания разследва предполагаемото участие на Русия в Каталуния. Австрия е в постоянна готовност за възможен шпионаж. Външните отношения на Франция с Русия бяха преустановени за четири години. Наскоро Великобритания публикува безпрецедентен доклад, в който се твърди, че Москва се е намесила в референдума за независимост на Шотландия през 2014 г. Германия е на фронтовата линия на руските хибридни действия. "Газпром" постоянно подкопава жизнеспособността на Полша. Кремъл е насочен към България през последните години. Сега Русия все повече се насочва към атаки срещу други по-малки европейски държави, които се борят да се защитят. През последните години Кремъл се насочи към балканска държава и членка на ЕС, България.

тая Русия най-изостаналата държава в света ли е или суперсила, която на всички мъти водата

Връх Еверест намалявал на височина с по 2м на година. Според запознати източници това е дело на Русия. Световните температури се покачват драстично, но това не е глобално затопляне, а Русия саботира земеделието на Европа. Горските пожари в тези жеги са дело на подлите руснаци, които търчат на места да ги палят...

А колко ще бъдат откраднати госпожата направи ли сметка ? Да знаем колко ще останат за целите ...

теб те е яд че ти не можеш да откраднеш, така ли?

колко е такса чекмедже?

Браво на правителството - поредната смислена и навременна мярка!

Путкова, ти ли си?

Има само едно условие, при което подобни пари ще влязат в икономиката и което счетоводителката на Бойко е забравила да спомене - върховенство на закона, което изключва и според ЕК правителството на Борисов и безконтролен "главен прокурор".

Ще падне яко крадене на местно ниво. Бълхария е обречена територия, с ужасни ганьовци.

Отново северозападна и изцяло северна България е оставена на произвола. Има само богати зърнени босове, завринати боклуци и никаква икономика. Защо се насочват пари към тези богати градове, а Перник пък си е почти квартал на София!

Очевидно в трите общини баце има готови агенти за усвояване и трансфериране в нощни шкафчета.

Бацета, мутрички и калинки, стига насочвахте нашите пари. Вие едвам събирате кворум ама искате да насочвате и да разпределяте баницата, наглостта няма да се търпи безкрайно

Тези са нагли! Какво правим в Северна България? Всички пари в градове без сериозни финансови проблеми! Познайте защо? Там ГЕРБ печели изборите. Нагли крадци! Северна България е изостанала вече 15 години без Варна донякъде! Тези са за затвора веднагааа!

ами работете и плащайте данъци ма! от данъците на хората от юга ли да ви дават?

Ало, южното недоразумение, ходи си пий лекарствата веднага. "Тракия" с чии пари е построена? Мариците къде са? Да продължавам ли? Да ви таковам в дебилите немислещи.

ЗАЩО ТОПЛОФИКАЦИЯ НИ РЕКИТИРА КАТО ТРЯБВАШЕ ДА НИ ПРИСПАДНАТ ВЕДНЪЖ ОТ ИЗРАВНИТЕЛНИТЕ СМЕТКИ ВЕДНЪЖ ОТ НАМАЛЕНИЕТО НА ГАЗА?????

Питай краля Слънце.

А за Северна България нещо?

домуса ще даде за северна България