Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" заработи отново

След подмяна на дефектния елемент от системата за възбуждане и извършване на необходимите проверки е потвърдена нормалната работоспособност на всички системи и съоръжения, заявиха от централата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изловете руските саботьори! В АЕЦ-а е пълно със скрити лимонки - путинисти на командата на Митрофанка

Нашите "експерти" ще направят беля.

След всеки гидишен ремонт. Бързане, шаш на персонала за по бързо приключване. Като свърши по бързо ремонта, шефовете си раздават огромни премии, работниците го... Питайте кокорчо кво правят.... А после следват аварийни спирания и доработки, но парите са вече взети.

При Кулезич с двама бивши служители на АЕЦ. Те споменаха какво е чудо в момента там. Директира гивореше глупости в отговор и ги нарече гастрольори при положение, че имат и двамата поне по 20 г. стаж там и единия е бил в оперативно звено. Трябва спешно да се смени ртководството на АЕЦ а.

Когато оригиналните руски системи се подменят с боклуците на Уестингхаус. А идиотите искат да сменят дори горивото. Чехите съсупаха един блок с такова нефелно гориво а и други мераклии се опариха. Дано им дойде акъла ореди да сме се прочули по света.

Само мурзилките разбират от атомни реактори и атомно гориво Тъй ще да е, нема как Ма една помпа за газопровода немогат да си ремонтират

Руснаците са много по напред от всички. Американци и швейцарци купуват гориво от тях, а будалите като теб дори не искат да проверят кое къде как се е случило. А помпата дали не могат или не искат е съвдем друг въпрос. Аец си виждал само на снимка нали.

Да те светнат като не разбираш от АЕЦ.

"Ден по-рано за аварията алармира парламентарната група на "Възраждане", която обясни, че по-рано в АЕЦ "Козлодуй" имало и пожар." А защо не се съобщи това по новините? Това е авария в АЕЦ, не парламентарна клюка!!! Траем си по демокрадски?

E Костя Педерасткин защо квича толкова? Било е временна процедура!

Е спрял аварийно! задействала се е автоматично аварийна защита А се случва така защото ПГР е претупан набързо и некачествено.

Той алармира как се "работи" в аец от години.

Оставете тези простотии колеги. Белгииски блокове по стари от нашите 4 затворени от ЕС, работят и до ден днешен. Защо бяхме лишени от тези огромни по количество MW - ти? Ще ви кажа. Защото Франция построи АЕЦ в Румъния. Защо бяхме лишени от Южен поток който щеше да носи транзит от 780 000 евро на страната ни плюс 1000 работни места, а Германия построи СП2?

780 000 000 евро. Извинете.

Основен радетел за спирането им беше един Бодо Хомбах навремето чист германец

Не ти е удобно май да кажеш че германия ги затвори щото ненавижда Аец.Няма как Фрянция да е построила Аец в Румъния като реакторите там тип Канду са Канадцки и те я посъроиха ане френски

Франция драги контролира пакета от акции, а за реакторите може и да са от Зимбабве. Важен е крайният резултат за нашите 4 блока.

От зимбабве малко трудно там още носят делви на главите си с вода между два града

Копейкин да дойде на място да провери.

СИСТЕМАТА ЗА ВЪЗБУЖДАНЕ .... В КАКЪВ МЕДИЕН РАЙ ЖИВЕЕМ

Така се нарича,бе кретен.

За жалост така се наричат възбудителните намотки в генераторите за създаване на постояннотоково магнитно поле.

Аз сега тоя йод дето го пих дали трябваше?

С цанкалий

Само врещяха вчера Нищо страшно не се е случило

Не, просто каза истината, а тя беше, че блокът не работи. А тия от управата можеха да обяснят с две думи прости на хората каква е причината, а не да мълчат като затъкнати задници и да се правят на интересни.

Потресаващо сериозен н проблем, едва ли не катастрофа А то рутина Ей на тва му се вика демагогия и манипулация Игра със страховете на хората