Петър Чобанов: Има опасност да задлъжнеем с Бюджет 2022

Според него и парите по плана за възстановяване ще дойдат догодина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тая мантра с дълговете я слушаме 32 г от тези които не го спазват. резултата е 32 г те станаха по богатини многобройни, а ние точно обратното. и след още 32 г пак ще е същото

Чобанов, в сравнение с Василев си като лилипут! Млъкни за малко, гледай какво прави професионалистът Василев и се учи!

От къде изпълзя тоя плужек?!?

Ай стига с тоя Пеевски ве. Цялото ДПС вкупом г-н Пеевски, та г-н Пеевски. Мъничко впечатление направихте, когато подчертахте нарушенията в конституцията на Мун и Кир, сега пак почнахте старата песен. ОПГта само в нашата политика. Аман. Да ви ...

Петьо, ако партията в която се подвизаваш върне само половината от нерегламентирано придобитото, ще сме значително по-богата държава.

А според мен много бизнеси ще фалират и комунистите ще ги изкупят на безценица.

Нема ли кой да го утепа тоя ИЗРОД Петърчо Пандушев Чованов. Беше министър на финансите в правителството на Орешарски. Боже Господи докъде я докарахме, таково човешко недуразумение да ни е министър. Боже Пази България !!!

Този е изпълзял от сараите на Ахмед Доган.

И пари ще има, Чобанино!

Гениално! При деклариран дефицит имало опасност да задлъжнеем.

Аман от кадрите и “капацитетите” на Дъ Пъ Съ -то ! Скрийте го некъде , че никога не се е подстригвал и с олигофренската физономия плаши и децата и родителите им !!!!

Тоз чубанин или Чубака е? Излязъл да ми подпира мандурите на Пеевски

Задлъжняването на страната с бюджета на гей дружината на Киро и Кокорчо през 2022 г е факт! те са дошли да не променят живото към лошо и още по-лошо. дошли са да грабната всичко , което успеят за кратното им пребиваване във властта дадена им от мунчо с машините на мадуро и с простотията на избирателите им . След това - на някое райско островче с откраднатите милиарди и в гей файловете !

Защо всики топ финансисти се страхуват от този бюджет,ако тия двама безродници/отрекли се от родина/искат да унищожът и това което е на дъното ще успеят,ноооо деветото ги дебне

Че тази година ще бъде втора 1989 бум на фалити ,,и за народа и за дребният бизнес,,и бук на ,нова преватизация,,мадурките ги избраха,това мечтаеха комундетата от давна,пак да могътда грабят

Каква ти "опасност"... То така си е заложено в проект-бюджета... :(

Такова е завещанието на Борисов. Пращайки фирмите на "свободния" пазар той обрече на фалити семейните и малките фирми. Ако не бяха променили закона неговата престъпна шайка от парламента оглавяван от ПКП, много фирми можеха да продължат да работят. Само на моята улица от декември затвориха четири квартални магазинчета които продаваха по-евтино и качествено от Лидл и Билла.

Хитринки льотчика излъга Бай Ганя, Андрешко и Хитър Петър .Българите се прецакаха като преизбраха този невменяем президент и ордата му, но поне ще Ви прочете едно погребално слово като Ви погребе .

Пъпчив глупак е тоя! Нали го видяхме какво направи по време на кризата с КТБ - вместо да вземе мерки за спасяване, той я натискаше да потъне, та после онова Дебелото да я разфасова!

Вярно, с тези може да позадлъжнеем, ама с ДПС направо ще изчезнем, ще се турчилясаме и т.н. Все пак сегашното е по-добре. Хахахахахаха.

Хитринки льотчика излъга Бай Ганя, Андрешко и Хитър Петър .Българите се прецакаха като преизбраха този невменяем президент и ордата му, но поне ще Ви прочете едно погребално слово като Ви погребе .

Яко дългове искам и за тия дето гласуваха за вас мърши кредити живот на кредит американски живот дигайте цените мърши давайте погребвайте се

До 14-ти Февруари няма приет закон за държавния бюджет. Това не се е случвало от 1996 година до сега! Мисля, че съвсем скоро икономисти и юристи първи ще хванат камъни и тенекии , за да прогонят коалицията на "карето", защото руши валутния борд и ни приготвя дивашко разорение.