Коментари - Пеканов: В сферата енергетика има три червени линии | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пеканов Напиканов пак се оправдава. Неубедителен, невзрачен...Няма място при мъжете-политици.

Ама как хубаво са си го организирали бюрократите в Брюксел! Прибират милиони от всички членове и после раздават както те решат и на когото решат като естественно поставят условия. И много интересно че донорите които уж дават пък пак са мноого по добре от тия които уж вземат! Дават ни с лъжичка за да ни затворят ТЕЦове, АЕЦ ове, производства Южни потоци.. а после грабят с цистерни като ни правят зависими от техните продукти и технологии..

няма и не защото сте прости, а защото ЕС не ви харесва. А не ви харесва, защото сте прости!

Абе как така колкото повече ни дават, толкова по - зле ставаме?! Я да вземем да спрем да вземаме и да се вземем в ръце и да си оправим държавата без да слушаме навлеци от вън.

Всичко става от тук месните бандити само чакаха да махнат Боика и започнаха помяната пурво с това което чакат отдавна вдигат цената на тока колкото си искат и после парно и после цени на всичко добре дошли в промяната.Народ прост ......

В едно си прав мамин синковецо номенклатурчик. Линиите в енергетиката от 90те са си чевени и комунистически и нямат убиване, закопани са и скрити зад закони и международни конгломерати.

А бе гледам с тия червени линии само затваряте! Туй затваряме, онуй затваряме... А нещо за отваряне няма ли? Или ще купуваме ток от Китай!

В енергетиката всички сте червени, но номерата ви няма да минат пре ЕС.

СПРЕТЕ , да се криете зад ЕС и техните директиви за затваряне ! Стоплете народа , изчегъртайте : посредници , прекупвачи и спекуланти ! Помнете , не го ли направите Март ще сте изчегъртаните вие !

Това са точки.

Ако беше Боко сега Меркел щеше да му направи едно телефонно обаждане и щеше да подпише всичко без преговори. Те за това от ГЕРБ бяха тръгнали да докарват Мариците до фалит предварително.

Пеканов, показал професионализъм и хъс, одобрен от народа, НЕ Е предложен от Нинова в управлението. Само стари муцуни, верни на нея и тя на тях. ЗАЩО ?

Що не им теглим една цветиста на ЕС ? Не им ща парите !

brislav

Работя в енергетиката 40+ години в производството на ел.енергия на смяни- тежка и отговорна работа.За това време администрацията се увеличи повече от 4 пъти.Създадоха и БЕХ уж с цел по-лесно финансиране на големи проекти-нищо подобно...поредните ненаситни ,,лапачи,,Всяка нова власт си назначава свои хора,връзкари,които не знаят какво работят и така бюрокрацията превзе НЕК. Да не говорим за търгове,наши фирми,комисионни и т.н.Трябва яко чистене на,,Авгиевите обори,,...нямам надежда.Аз съм на края,но младите трябва да да го направят!

И ква връзка има по точно Нинова,бе говедо?И аз харесвам момчето,има чного хляб в него,но Петков ги определя...

Сега обажданеята ги прави Херо Мустафата.И двете са еднакво противни . Като сме мълчаливи като ОНЕЗИ агнета,така ще е.По добре ни е да бъдем роби.Свикнали сме.

Прав си,но тези спекуланти( свободен пазар) кой ни ги натресе,не бише ли Боко по заповед на Брюксел?Продажен Гербераст,само чекмеджето го интересува.

Нямаше да е така,ако нашите сини васали не се надупваха толкова ниско.Интересво ,как го прави Боко с това голямо шкембе.

Това келешче е тотален некадърник и смотаняк с голяма уста.

Тоя Пеканов беше вицепремиер на служебното правителство и отговаряше за това спаразумение. И да ти го върнат с 43 забележки и ти да казва , че всичко е ОК. НЯМА ПО ГОЛЯМА НАГЛОСТ ОСВЕН ПИЖО И ПЕНДА. ДОБРЕ ЧЕ ПОНЕ СЕ ОТГРАНИЧИ ОТ ТЯХ. ЯВНО ИМА НЯКАКВА ПЪРВИЧНА МИСЪЛ ОТ ТЕБ. СНАВА ВЪПРОС ЗА ТЕБ ПЕКАНОВ

Ima 4erveni linii. S tezi linii bivshite komunisti (vklu4itelno edin mnou izvesten hidroinjener - Sokola mai mu vikaha) sa si ogradili tiahnoto i ne davat na nikogo par4ence. Ako shte pravite promiana, vzemete si obratno tova, koeto bi triabvalo da prinadlezhi na darzhavata ot Lukanovo i Ov4arovo vreme. Ako li ne, togava ne se panete s prazni prikazki.