Пеканов: Няма да получим вторите 724 млн. евро по Плана без приети закони

За да искаме парите по втория транш , трябва да изпълним 66 мерки, каза вицепремиерът

Обратно в новината

Коментари - Пеканов: Няма да получим вторите 724 млн. евро по Плана без приети закони | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

шПеканов да си набие в главата, че само ритарди приемат закони за пари, това е клиентелизъм !

Това е много добра новина - няма да могат да се откраднат 724 милиона евро от Бойковата мафия

Поправка: БОЙКИКИЕВАТА мафия, барабар с хасенчо и к*рчо

Ми, с ко ши си платим самальотите , сега ? Световните терористи САЩ ще ни съдерат и кожата от гърба.

Голям смях , вземат от всички държави членки членски внос, формира се бюджета на ЕС ...След , което с нашите данъци издържаме огромната брюкселска администрация и остатъцити ни ги връщат във форма на пограми, само че те ни поставят условия какви закони да приемем, как да ги харчим, кой отрасъл да затрием и т.н. Съвсем ми е безсмислено да участваме в подобна корумпирана перачница на пари...

Ами така е,както сте го написали,но виждате какви хора си избираме.А те мислят само за себе си и кой повече да краде.

++++++

Какво е корупция на политик? Вземане на политическо решение срещу пари. Е сега дори срам нямат че корумпиращата ги фон дер Лай давала 700 милиона.

От нашите пари

_stankow

И кои са тези "закони" ? В чий интерес са ? За кого лобира този красив младеж, очевидно от "избрания народ" ? Да ги каже поне един път кои са тези "закони", да знаем за какво се продаваме. И дали си струва ? Щото така много прилича на "демократичен" "избор" - "съгласен ли си или да" :D

Най лошото на това да ви следят,кой какво прави в интернет е,че те следят ип-то ви,а не вас самите и по тяхната логика,която е безумна,идват у вас и ви изземват техниката под предлог,че от вашето ип е имало извършвано престъпление,нищо,че вие може да не сте седели на този компютър... Особено,ако сте на квартира с други хора,тогава може всеки да е сядал,но те идват и изземват,не им пука за вас,не им пука,че ви взимат работата и съсипват живота,накрая,когато след години ви върнат техниката,тя ще е счупена,дори да не са ви осъдили,а вие ще сте с разсипан живот,нищо,че сте невинни.. Затова това следене в интернет трябва да се забрани,та то може и за политически цели да бъде,особено пък в България може да те изкарат,че си всякакъв за да те омаскарят,дори да си невинен,може да те изкарат дори педофил,дори да не си такъв,може измамник,може хакер,всичко може да ти лепнат само и само да те омаскарят! ИП-то не е доказателство в съда никъде по света,но понеже тукашните прокурори и разследващи изобщо не са в час с материята може да те изкарат всякакъв и веднага да те омаскарят в медиите,защото те друго не могат да правят,освен да омаскаряват,това е самата истина! На политическата мафия и прокуратура в България не и трябват мислещи и интелигентни хора,на нея и трябват прости хора,които да слушат правителството докато ги краде,да му вярват,да не искат нищо от него и да обичат да гледат сеири по телевизиите,затова чрез следенето в интернет ще бъдат преследвани истинските хора в България и ще бъдат омаскарявани,за да няма вой срещу политиците и олигарсите... Не трябва да позволяваме това да се случва,тия закони де са решили да ги приемат са в противоречие с всякаква етика!

Ай стига вече с тези милиарди и милиони евро, бе! РАЗСИПАХТЕ държавата и народа с тези изисквания пари срещу разпоредби противоречащи на българския дух и традиции! Прочее то и на робите така са казвали: Изпълнявай еди какво си и ще получиш пари! Ай сиктир и на съюзи на съюзници, и на всякаквите им извратености.

парите за елита, разпоредбите за народа.

2,7 милиарда ще се налеят в техника и софтуер за следене на компютрите на целия народ,на медиите,на фирмите,на всички в България уж под предтекст,че ще е за тяхната сигурност,а то ще е за тотален контрол от държавата,кой гъкне или стъпи на криво срещу нея ще бъде посещаван от ГДБОП и прикриватурата веднага... Ще ви следят в интернет,.това ли искате? Дори това,което създавате ще може да ви го откраднат,вашите патенти,всичката ви информация ще бъде известна на държавните органи,това е бруталното! Затова изобщо не ни трябват тия 2,7 милиарда,които и без това ще потънат в по голямата си част в нечии чекмеджета и бездънни джобове,няма да достигнат до народа,няма...

А трябва да ти пука! Тези планове и фондове са изключително вредни. Те наливат пари в един фалшив и тоталитарен елит. Това е изключително вредн и трябва да бъде спряно на всяка цена.. независимо кой е този елит. Дори и на мен да ми ги дадат тези 2.7. млрд не ги искам Това са отровни, кървави пари. Има неща, които са по-важни от парите.

А тия пари дето ти ги плащат да пишеш коментари от руското посолство те не са кървави нали?

Те тия от руското пасолство само ми обещават. Още нищо не са ми пратили. Надявам се поне за Коледа нещичко да пуснат.. Да има поне малко сланинка в зелето. Нищо брадче, митрофанова вика, че от банката и връщали превода, ама аз не и вярвам много много.

НЯМА ПРОБЛЕМ!От тия пари 1 стотинка няма да стигне до обикновените хора!Всички се разпределят между фирмите на политиците и най-вече на мафията ГЕРБ и ДПС!Понеже сега нямат мнозинство и не им пука за тези пари,защото няма да ги вземат те!

За оня трол водещ антиевропейска пропаганда. Само и единствено в българския план за възстановяване има записано задължително приемане на закони. Защото в изискванията за да получиш пари от европейския съюз по план за възстановяване няма такива условия. Нито една друга държава не е записала в своя план за възстановяване приемането на закони. Приемането на тези закони не е изискване от европейския съюз за да получим тези пари. Обвързването на парите по плана за възстановяване с приемане на закони си е чисто българско изобретение на продължаваме измамата. По същия начин, както навремето ни лъжеха, че европейският съюз бил поставил като условия за приемането ни затваряне на реактори в козлодуй. Пак след като ги затворихме и договора за присъединяване стана публичен-изведнъж се оказа че абсолютно никъде в тоя договор за присъединяване няма и думичка, че трябва да затваряме реактори. Така че другарю не ти е виновен европейския съюз, виновна ти е подмяната, дето я избрахте на принципа всичко друго е по-добре от герб. Еми значи сега ти е по-добре и не виждам защо се оплакваш.

Е па супер. Значи хем е записано от нас, хем не ги приемаме.. т.е. сами сме ги спряли. Дори и да е така, в което не съм съвсем убеден, това е страхотна новина :)) Парите от ЕС са вредни.

А парите дето получаваш от руското посолство полезни ли са?

Не зная.. още ги чакам.

Ако пък е измишльотина на ПеПенцата, то значи отново Радев е този, който създава антиевропеизма с глупостта - изпълнявай разпоредби или няма пари?! Радевите творенийца УНИЖАВАТ държава и собствения си народ.

Хохо, викаш тва да не се крадат европари е антиевропеизъм. А кое е антиевроатлантизъм тогава? :))

Кои сме тия ние ? Важно е кой усвоява парите. Всеки вика като няма да сме ние, все едно дали ще ги получим.

родител 1, родител 2, няма измъкване. :-)

дали ще ги получите или не! Аз, така или иначе няма да получа нищо от тях.

Не съм сигурен колко души си дават сметка за това, колко порочен е този механизъм - да променяме законите си срещу пари. Вместо да организираме обществото и държавата си така, че да сме продуктивни и сами да си ги спечелим, ние продаваме свободата си.

Това си е подкупване на политиците в най-чист вид, за да свършат неща, които са изгодни на някой извън държавата.

Другите държави не са си написали сами такива изисквания.

Даже не го продаваме! Подаряваме го, но срещу пари.. на кредит. Т.е. хем си подаряваме свободата, хем ще трябва да им я платим, като им върнем парите. Тези пари не са даром. Те са кредит. Еврейски схеми са това.

И кой реши че трябва да обвързва парите по плана за възстановяване с някакви закони дето трябва да се приемат? Защото не се сещам никоя друга държава да има като условия да приема закони за да получи тия пари.

Трябва да закрием ТЕЦовете ,за да вземем няколко милиарда лева или няма да има пари за пенсии

Тоя може ли да обясни на нормален език всъщност, каквво точно искат тия от ЕС, ако въобще искат нещо, защото може да се окаже, че нищо не искат.

Да направим това дето сме обещали, без никой да не го иска.

Ако приемем законите ще ни изколят като овце. Радев и неговите кирчо кокорчовци са най-големите душмани на българите. Полша каза че няма да приема закони срещу подкупи. И ще гласува всички решения с не ако не и дадат пари. Никой за нищо не смее да ги пипне.

Кажи го директно, че ПП е виновно и най-вече от година насам...Токова са вредни за България, колкото никой друг !

Какво са виновни ПП!Хартиената коалиция имат мнозинство!Какво х*я ми правят в НС!

Ако искате да плащате ток 5 пъти по скъп ,приемайте всички зелени сделки,преходи,дигитализации и прочие.Никой ли не разбира,че Евросъюза ЖЕЛАЕ ДА НИ УНИЩОЖИ.Затвориха ни Атомната централа 4 блока,които можеха да ни произвеждат ток до 2035. Взеха ни половината Марици без пари,сега ни сурвакат здраво.Другите искат да ги затворим. НЕ ни дават да строим АЕЦ Белене.Южен поток,който можеше да ни носи милиарди от пренос на газ,сега е за Турция. Искат да ни затворят и Нефтохим от Февруари. Какво още трябва да се случи за да разберете,че са ни отредили ролята на роби!

И как по-точно евросъюза ни затвори четири блока на козлодуй? Или ти вместо да кажеш станишев и бкп си се объркал и си написал европейски съюз? Защото никъде и в никакъв документ от евросъюза включително и в договора за присъединяване не пише че трябва да затваряме блокове в аец козлодуй. А пък цената на тока стана петорна след като си бяхме вече в евросъюза и странно защо точно когато другаря радев се докопа до властта.

Животът ни е в риск заради е тоя случйник, изсран от не знам коя еврокраварскоджендърска дупка!?!

Тук нек'ви "експерти" се пеняват, че трябвало било да се приемат закони срещу корупцията в България ... Ае, селтаци, кой ви излъга, че закони няма?! Корупцията никога не е била легална в България и закони си имаме повече от достатъчно. НЯМАМЕ ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНИТЕ. А, може да ви се стори странно, но без прилагане на законите, все тая, какво и как ще бъде гласувано. Дори да приемат закон, че дори само за подозрение в корупция се полага разстрел, пак най-много да отстрелят няколко дребни тарикати и да набедят още 50-100 души, колкото да хвърчат глави, но реално абсолютно нищо няма да се промени. Само в празните глави на евро-атлайнтици има вариант корумпираните да приемат закони, които да заплашват самите тях.

Ами приемай закони за истанбулската конвенция и 133 пола тогава нещастнико.Смотани очилатковци,травест_ити ще поставят условия за някакви смешни пари.Ако си съберете само данъците от Нефтохим за два месеца ще имате повече пари в бюджета отколкото да се надупвате на Еврогейските си господари. Срам сте за българската нация предатели и подлизурковци.

Всъщност Истамбулската конвенция не е между тези 22 закона. И ако по някаква причина България не иска да ги приеме трябва да уведоми ЕК, че си иска парите без тези условия. Нашите дупедавци се мазнят в Брюксел и чинно гласуват на Съвет всичко което им кажат, а после се оправдават с НС и политическите партии. Докато не се появи българския Орбан така ще е.

НЕ !!ЗАКОНИТЕ НЕ СА ФАТАЛНИ !! ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕТЕ ВЪВ МИГ !!

за троловете отдоло. Какво е това - пари срещу закони ? Друго си е - коментарче - рублички - коментарче - рублички !

Разликата е, че закони срещу пари е най-тежката възможна форма на корупция. Айде сега, иди си прибери 2-та цента от Козяк 16, щото фекалният резерв в момента печата доларчета със скорост от 60 милиона долара в минута.

Напротив.Трябва да се приемат закони, за да се гарантира, че парите ще бъдат използвани по правилното предназначение.

А защо изобщо трябва държавата да налива пари в бизнеса на сульо и пульо?

Тея ЕС са като чужди инвеститори. - инвестира 1, пък взима обратно 100.

Не знам дали чак 100, но по оценки на иконоимисти, за всеки инвестиран $1 взимат $10 - това е гарантирано, че го правят, за повече - то все тая, пак ще източат държавата.

Шибани фашисти със смъртоносен капан за българите....

От европейските пари Ганьо вижда само инфлацията, корупцията и неравенството, които пораждат. Липсата им ще закърпи някои дефектирали пазарни принципи в страната. Пък и нека не се лъжем - това са жълти стотинки. Народ който е генерирал 20% от БВП чрез ипотечни кредити (през 21-ва и 22-ра) не е умрял за допълнителни просия от Брюксел. През 2022 само “бързите кредите” са ни 4 млрд или 3% от бвп. Куче със салам ще плашат :)

"Приемете този закон иначе няма да ви дадем пари." Това как се наричаше?? Корупция? Или може би на евроатлантически това звучи като "пазарна демокрация"?

Закон трябва да се приеме за борба със българската корупция и кражби!Ти би ли дал на доверие ПАРИ на известен клептоман или на хроничен алкохолик!Същото е да се дават и ПАРИ на дадена държава

Както казах, пазарна демокрация. Аз не мисля изобщо, че даването пари хей така, а пък срещу закони да не говорим, е нещо правилно в нормална ситуация. Не мисля, че това е правилно изобщо. Но, тъй катп ситуацията далеч не е нормална, смятам, че не просто европа трябва да ни плаща пари безусловно, тя ни ги дължи! Иначе да, давал съм пари на хроничен алкохолик. Ти май не познаваш хронични алкохолици.

Я да питам европейския съюз или именно подмяната обвързаха получаването на пари с приемането на някакви закони?

Ами няма никакво значение. Браво на ЕС или на ПП. Важното е, че колкото по-трудно и невъзможно е тия пари да дойдат, толкова по-добре. Тези пари така или иначе отиват в един подкупен елит. Нормалните хора нямат никакъв достъп до тях. По-добре без тези пари. Тези пари само хранят корупцията в България и изкривяват бизнеса. Не ни трябват.

Значи нямало значение обаче вие обвинявате европейския съюз. Ми като няма значение кой е виновен ти например защо не обвиняваш русия тогава? И тя е толкова виновна колкото и европейския съюз.

Как защо? Русия не е ли вражеска държава? от нея какво друго да се очаква освен атаки? Да обвиня "врага", че ни атакува? че това е най-нормалното нещо. Виж, друга е работата, когато те атакува партньор, при това в гръб.. както редовно прави ЕС и други евроатлантически партньори. От приятел повече боли от колкото от враг.

Аз не ги обвинявам, че ги спират. Аз им благодаря! Защото фондовете са вредни за държавата. Изключително вредни. Обвинявам ЕС, че до сега захранваше схемите в България с тези пари.. с милиарди! Ако не бяха парите от ЕС отдавна щяхме да сме си оправили държавата. Парите от ЕС шашардисаха хората и създадоха фалшив елит, който сега е почти непобедим... Почти.

Корупцията и политикоикономическата организирана престъпност е като въздухът,слънцето и водата за съществуването на българската държавност и икономика,може би трябва да се забрави,замете,узкони постинатото от злоупотреба със власт,служебно положение,обръчите от партийни фирми,монополи и картели,да се започне на чисто за да не банкрутира България!

трябва ли да ревем че няма да може да ги откраднете ?

Аз не знам и първия транш как ви дадоха.

Докато бабите 49 набор хранят котките между блоковете, хвърлят кутии безплатни храни от социалните край контейнерите и минават на червено, никакви Шенген и пари за развитие.

Браво.Друго си е да си независим.

Да ги удържат от бюджета на НС или да конфискуват чекмеджето.

Ако за тези 700 млн. трябва да унищожим енергетика и да приемем Инстанбуската джендърконвенция- по-добре да не ги вземе, трампата ще е кон за кокошка.

Що не ги публикувате, боклуци фашистки?

Т.е. да приемем затварянето на въглищните централи, унищожаване на енергетиката и прокарване проекта за батерията на Прокопиев... Това ли е важно за народа?

Заврете си законите там, където слънце не ви огрява. Нямаме нужда да приемаме Истанбулската конвенция за да откраднете тези още няколко милиона и ние хем да сме пробити, хем бедни.