Пеканов: Някои политически сили "продадоха мача" с еврозоната

Това станало със "саботирането" на промените в Кодекса за застраховането, твърди вицепремиерът по управление на европейските средства

Обратно в новината

Коментари - Пеканов: Някои политически сили "продадоха мача" с еврозоната | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обаче НИКОЯ политическа "сила" не посмя да пусне референдум по този въпрос.

Да попитам,какво прави майка му на този плужек?

Това лайнеце с дядо пловдивски партизанин и тейко дипломат ли допряхме да ни учи?

Това слугинче за чии интереси работи? До кога България ще има колониални велможи? Въпросът е към Мунчо!

в гъза да ти влезе през устата да ти излезе долно сороско помиярче!

Каза, че 11 милиона са заделили за "рекламата" на еврото. Такива като Пеканов са се продали на евроджендърите, а народа им да го духа. Референдума е избор инструмент на пряката демокрация,нали така, драги демонократи!

Супер! Никаква еврозона! Няма да плащаме чужди сметки. СТОП на ограбването! Швабчо, махай се от България!

На страницата на една конкретна партия може да се намери къде тече подписка за референдум във всеки еди район на страната

Очаквайте сега 2000 коментара как не ни трябва еврото и ЕС. Как Русия е самая великая и турбо силная. Искам предварително да ви попитам, русофилистици: КОЛКО РУБЛИ ИМАТЕ В БАНКАТА? КАКВА КОЛА СТЕ СИ КУПИЛИ? И ИЗОБЩО ПОЛЗВАТЕ ЛИ НЕЩО РУСКО В ЖИВОТА СИ, ОСВЕН РУСКАТА ПРОПАГАНДА, ЕСТЕСТВЕНО!

В България има мълчалив отказ от системните партии да се присъединят към еврозоната. Въпреки, че като цяло държавата ще спечели, партиите ще загубят много възможности за крадене, застраховане, банки, енергетика и какво ли още не.

Аз на него се подписах вече. Но благодаря. :) Надявам се да мине тоя референдум, въпреки, че повече се надявам конкретната партия да има власт да отмени недалновидните политически решения, които са ни заробили няколко поколения напред.

Като твоя

Кои продават България за пореден път Герб лъжците

Няма такова нещо, влизането означава край на борда, заеми на корем със съотвените отчисления към партиите.

Тоя е избиран от фатмака за вице премиер по име. Казал на ордата: "Тоз момък е Пекан"

Защо България да влезе в еврозоната и приеме еврото,когато Путаран го няма там.

Посранов го сърбят ръчичките за евро кражби и затова все се изказва по темата евро . Еи сополанко забрави за евро . В нашата държава ще сме все на левче . То е наше Българско не джендърското евро .

Бо си майката ве педал смръдлив соросоиден....

Пеканката да духа супата!

Това НС не го ли разпуснаха вече!?! Трябваш още миналия понеделник Радев да ги отпарти по живо по здраво!

Тва келеме лъже та маже! Имало ползи от еврозоната...единствените ползи са за такива като него, на които е обещано от фармасонина Радев да ги инсталира задълго във властта, да си теглят неограничени заеми от ЕЦБ, па да си тъчат джобове, да тъпчат...Що скриха доклада на БНБ тия мижитурки, защо не влязат ибриците в национален дебат с Костадинов, доц.Сарийски и пр. родолюбиви българи?

Щели сме били да останем в периферията? Като Дания, ли? Лошо! Друго си е да сме в центъра, като Гърция и Португалия - ха, ха, ха...

Дано простотията хартиена коалиция махалите хората на Герб и ДПС да останат вън завинаги

Ползваме, и още как. Купуваме руски нефт, руска газ, ползваме руско ядрено гориво. Без тези неща няма да имаш ток да пишеш тук, намаше да имаш хляб да ядеш и щеше да стоиш на тъмно и студено.

Радев, да го мащаш тоя, че ме е гнас да го гледам!

Пеканов у пекарната да се доопече...Тен да хване..

До кога ще го лансирате тоя педaл? Европeдерастче лъже, че най-големия риск би бил спекулативно вдигане на цените. Най-големия риск е голямото задлъжняване, подобно на всички останали държави в еврозоната. За протокола - нито една от държавите в еврозоната НЕ СПАЗВА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА ДЪЛГА НА МААСТРИХТ. Изключения не се допускат, освен ако не се променят изискванията по маастрихт. Този лъжец лъже най-безцеремонно в ефир! Еврозоната е последния колиален обир на държавата и узаконяване на кражбите от последните 15 години! кражбите на кохезионните фондове, които трябваше да изравнят ценовите нива с западна европа!

Мърша кпейкина глупава

Поредното радевче, наредено за софрата

Тия захаросани приказки ги слушахме и преди присъединяването към ЕС - как влизаме в клуба на богатите и ще заприличаме на бяла държава. Е, 15 години по-късно сме с 1 млн. души по-малко, икономика на африканска държава и темпове на догонване, с които ще изравним средния европейски стандарт 25 години след като е изчезнала нацията.

Докато половината народ се гъзи на Путин и тукашните му слуги олигарси и политици като Доган, Борисов и Костя Копейкин - ще сме най-бедните и болни в Европа!

не се е нарушила?!!

Освен голямото задлъжняване има и друго важно нещо и това е загубата на Свобода, защото на всеки един от нас ще могат да му резнат сметките централно от Брюксел ,ако не следваш правилната политическата линия. Това с лева няма как да се случи, защото ако по политически причини се опитат да ни спрат парите в сметките, София ще бъде блокирана, а отговорните обесени на площада. Обаче ако това става от Брюксел, колко от нас могат да отидат да протестират там? Особено с въвеждането на дигиталното евро контролът ще бъде тотален.

Поредния мазен гей, яж и трай.

Видяхме ги какви евроатлантици са мутротиквушките гербераски. Пазят си Гешев, не им дреме ни за народа, ни за Еврозона нито за Шенген. Задниците им лъснаха.

За какво мобе да викат бедняка в къщата на богаташите???? За прислуга или за шут или и за двете.

Мен пък ме е гнус да го гледам самия брадавичест фатмак... Това ни е нивото - между два прости плешиви тулупа сме притиснати. Ама Боко поне има някакъв селски чар, докато тоя е само селски, ама без чар.

Не, бе, да му дадат голямата дъщеря за жена...

220 от 240 депутати действително са нагъзени. Само че не на Путин.

Да се прекръсти на Петкан Робинзонов...

Няма да има потупвания и премии от годподарите, понеже България ще остане извън еврозоната, нали пеканчо? Затова е тоя истеричен рев за тая еврозона. Народът ни обаче разбира каква зверска тесла ни готвят и излиза да ви даде отпор! вече има повече от 100 000 подписа за 2 седмици за референдума!

Колкото и странно да ти изглежда България има най-нисък външен дълг и като % от БВП и на човек от населението на фона зна всички тези колосално задлъжнели страни в еврозоната. В този случай ние се явяваме "богатият глупак", когото го викат да плаща чуждите дългове!

На тоя наглец някой му плаща с хиляди евро на всеки сеанс, за да ни агитира да се събудим с евро, ала два пъти по-бедни. Всички номинали на цените ще се запазят, но вече в евро, а същевременно влоговете ни в лева ще олекнат двойно. Който е доброволец за нещо подобно или ни го натрапва, му пожелавам съдбата на глупака за цяла вечност и още нещо още по-лошо.

И със зестра, нъл тъй?

ПОРКАНОВ - НАРОДЪТ не иска в еврозоната - набий си тази мисъл отзад!

Който го е страх от еврото, да бега у ДНР или ЛНР, на рубла.

На тоя дебил няма ли кой да му обясни, че както сме си в борд ползваме всички положителни страни на еврото, като сме изолирани от недостатъците му. Оня ден BIS изкараха сведения за т.нар. "скрит дълг" от 100 трлн. долара, което е горе-долу БВПто на планетата. Само солидарна отговорност в еврозоната ни липса на целия ни зор...

Ниският публичен дълг се дължи на ограниченията на борда, който пада автоматично с приемане на еврото. Оттам пътят е ясен - 4-5 години растеж "на заем" след което следва четвърт век "катарзис"

не е ли пост кумунист мекере ? бащата, дядото да са бкп друграи ?

Искаме искаме. Хората искат, орките не искате. Ама свърши се вашта.