Пеевски: Отказвам се от сделката с "Ню Имидж" и се оттеглям от издателския бизнес

Депутатът учредява фондация, на която да прехвърли собствеността на медиите си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокал лесно не се дава, да не се залъгва никой за тази новина, уплашен е от нещо все пак

КАКВИ Е СВИНЕ РАЖДАЛА И ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЖДА БЪЛГАРСКА МАЙКА ПРЕДАТЕЛСКА !

КОГА ЩЕ ХОДИ НА РАБОТА ТОЯ ГЪЗ ?

Ти да видиш !!!!

Недей, Пеевски, моля те - недей!

Чудни хора.Някой нарича сам себе си грухчо.Какво иска да каже не разбирам 2018-10-13 15:19:16 ПРАСЧО (нерегистриран) Грух!!! Чудна кочинка е тази нашата...! Колкото по-голяма свиня си, толкова по-доволно живееш! Грух

А от снимката надничат лицата на героите на нашето време...

Аха, ние знаме много добре, че който плаща, той поръчва музиката, без да е собственик.

А бе, Делянчо, дай по една кърпичка да избършем сълзите. Умилих се.. отиваш си, напускаш, недей.

виж в окото ми плува ли параход?

Грух!!! Чудна кочинка е тази нашата...! Колкото по-голяма свиня си, толкова по-доволно живееш! Грух!

Брейййй Душко, таз новина ме смаза!!! Ами са, кво че прайм?

Едно сърцце и две рьце престанаха да Глас

Ма откъдя накъдя бе! :))))

Делян някога беше записан от майка си в младежкото НДСВ. Учил се е от на добрите - с фондацията и прочутото българско трудолюбие за не по-малко от 800 дни ще върне журналистиката където и е мястото! Вервайте му!

вярваме ти 6и6и

Не се оттегля от издателския бизнес, а от прожекторите. Той ще финансира фондацията която създава, което означава, че пак ще упражнява контрол (дори и да не е пълен) върху изданията. Ако се откаже напълно от изданията си тогава може да се повярва, че наистина се оттегля от бизнеса (всъщност каквото и да направи винаги ще има съмнение, че все още е в бизнеса, но под друга форма).

Фондация и Империя? Това ли четем между редовете?

Преди време казаха ,че името му се използвало от неориентирани хора като "дъвка", после че заминавал в "чужбина",сега пък се "оттеглял" от издателския бизнес.Нищо от тези неща не е вярно.Никой не го ползва като "дъвка", не е напуснал страната/а късмет , де/ и няма да се оттегли от издателския бизнес.Може би ако се анализира едно скорошно шоу на Слави ще стане ясно къде са новите му "творчески интереси".Там един артист бе дегизиран като него с дебели силиконови пухкави бузки и казва "аз нали си купих Чез", тогава Трифонов го репликира - извинете там не е ли Гинка.Тогава момчето се залива в смях и казва "Добре , тогава викайте ми Гинка".Накратко това дебело момче колкото и да "напуска", да се "оттегля" , да "емигрира" и т.н. винаги ще му намерят тръбопровод, от който да смуче от тялото на българския народ.

Нещо като спре да е ефективно - се заменя с друго ефективто, а старото благородно се оставя да се унищожи и умре от самосебе си в безпаричието си. А за новото няма и да знаем на Кой е? Но ще го четем и ще ни влияе дори по-силно и от старото. Бизнес модела ще продължи под нова форма и за дълго.

Ветко се връщал доброволно в България....ЧАКАМЕ!!!!!

ВЕРВАМЕ ТИ!!! Ти все се оттегляш, все заминаваш и все приключваш, но все си тук и ограбваш българския народ!

От единия джоб в другия

доган номер две.... сега ще стане и почетен председател на борда

БСП и ДПС държат всички медии у нас. И

живеем в много интересни времена - Комунизмът ряпа да яде. Дано децата ни да живеят в по-добри времена!?

В ДРУГИ СТРАНИ! ИМЕННО ЗАРАДИ ТОВА!

Е па от 09.09.1944 г. до ден днешен все комунаги, под разни псевдоними, ни управляват, не е ли тъй?

Ти да видиш !!!

щом се отказва току така от нещо едва ли е случайно , явно ще сменя бизнесът.

не се отказва. Нали той ще дава парите. Който плаща, той определя и политиката. Само ще има други подставени лица за фасада, които да плюем и мразим, а той - по-чист от сълза.

Абе, я му дайте някоя актуална снимка на тоя . Какво се крие, страх ли го е от нещо?

Отказвам се, ама не съвсем

Отдолу всичко потъна в мизерия, анархия и престъпност....и случилото се с Виктория Маринова е само капка , макар и много много токсична капка, в този целия демографски катаклизъм ,който причинихте на България ти и другите двама, дето ти пазят корема и странно и магически бързо натрупаните ти милиарди.....Вчера гледах и за друго убийство на застреляно момче , видях по Нова плачещи възрастни хора обрани до шушка от крадци, видях човек влезнал в кардиология със сърдечни проблеми, а излезнал с ампутирана ръка ....и това пак е капка от целия ужас в България, добави стотинките , раздавани за пенсии и заплати извън вашите кръгове в парламент, НС и президентство......попритеснихте се и вие малко с бокУ, но богатството ви ви успокоява, а народът умира от глад.. от тая мизерия се стига до абсурди да има отворени училища и университети, а вътре да няма ученици и студенти, а преподаватели от университетите с 8 ч трудов договор в държавен университет са по частните болници да въртят бизнес вместо в държавния медицински университет да преподават на студенти....И всичко това дори не значи нищо за теб и бокУ и нищо няма да се промени, а ужасът се задълбочава

Пак ли? Нали се изнасяше от България, според тиквата. КОЙ лъже?! И двамата КОЙ.

KAKVO LICE , KAKVO VISOKO I UMNO CHELO .... IZDATEL ...BIZNESMEN .... XA XA XA NEMA LI SNAIPERISTI BRE ???

как се гледаш в огледалото?

Пунта Мара или Шменти капели? "Отказвал се".... Чия е Властта у нас?Негова,на Борисов,на Цацаров. Това е. В комбина. Той се"отказвал ".Най-чистият "данъчен субект в БГ......

"Отказвам се от сделката с "Ню Имидж" и чакам Корнелия да вземе власта!

От това честно и одухотворени лице на снимката ! Мяза на Брачед на дагестанеца Хабиб...

ДУБАИско ОАЕ контрагенти на Шиши му казли че ако НЕ спре да са сдружава с англиското моше евреина Давид БАРОД ,ши го отрежат от големия берекет от альш-вериша с ОРЬЖИЯ и контрабанда на ЦИГАРИ за Близкия Изток и порьчките само ще ги МИРИШЕ

"Така аз се оттеглям от активната издателска дейност, която оставям в ръцете на членовете на управителния съвет, като моето участие ще бъде ограничено единствено до финансовото подпомагане на дейността на фондацията за постигането на нейните цели." - от единия джоб та в другия джоб.

Тоя дебелак говори за олигарси? Що за нахалство?

Нечовешко. Нахалство.

Комунисти сър!

Моля оставете МОМЧЕТО на мира , за да може да натрупа достатъчно телесна маса , че иде коледа !!! Надявам се И ЗА НЕГО НАЙ-ПОСЛЕ !!!

оообичам го този глиган бее! бяга от мерника като хермелинче и сърце не дава да дръпнеш спусъка.. така, че споко. така или иначе, идеята на промяната съвсем не е да се бесят хора по клоните. иначе щеше да бъде твърде лесно... ;)

Ох, Прасчо, просълзих се от твоята мъка! НО последния път когато Прасчо писа и говори публично - той каза, че нямал никакъв бизнес... само един стар опел имал? Ся ли да му вярвам, преди ли да му вярвам? На КПКОНПИ ли да вярвам, че Прасчо е чист като сълза? Кво да праа?

Фондациите не бяха ли освободени от данъци?

ДАНС-а за малко да му играят кючек на тоя. Щеше да им е шеф. Народа не знае от къде е това имане. От схеми с тотото ли, от друго ли, ДАНС-а знае но пози тайна.

Сократис Кокалис/3-ен агент на Шази,Грьцките и ФСБ/му дал металотьрсач а ДСагент Васко Черепа му подарил лопатка а ДПСму дали карта сськровище от Османско време така малкия пеевски ровил и си намерил гооолямо ЗЛАТНО ськровище с него си купил диплома от ЮЗУ и авери следователи в НСС после си купил пост шеф на Младежката о-я наНДСВ , затова трите картони ЗЛАТНИ ПИРАМИДИ и 1ден можете и вие да станете богати кат шеихове кат Шиши

Аз си мисля , че е подставено лице на Доган, и че зад тези бизнеси стои точно той, а не Пеевски

ако това изявление се беше появило в някое хумуристично издание, като "не! новините", щеше да е смешно и иронично. но понеже идва директно от дебелата свиня е крайно нагло, долнопробно и нахално.

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни", това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и антикомунисти. Иван Костов, преподавателя по политикономия „десен” ли е? Моравата Пръмова, „дясна” ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова – шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Боко!? Ам, Меркел!?!?!? Курнелия, дясната ръка на Костов, лява ли е!? Бая идиот трябва да си да се връзваш!

абе успокой се, тука става въпрос за делян пеевски.

Отдавна съм отегчен от 80% партийни дебили.

Да бе. А кой ще контролира фондацията? Известните журналисти ли. Нагъл както винаги. Като искаш да се оттеглиш от бизнеса, продай си медиите на независими компании. Прах в очите.

Най-"независими" са соросоидта.

А най-тъп си ти.

Добре ве, това нещо на снимката за човек ли го броят!?

Прасето мазно кога ще влезе в панделата, та да си отдъхне България?

Найш колко е дълга резервната скамейка на "българския" ""елит"" с такива мутанти. Като тоя, другия бенчо, митю пищова, маргини, тимаджии, галевци, боковци...

Нещо много тенденциозно подбираш кой да влезе в затвора. Защо да не започнем от старата школа: Ахмедчо и цялата депесарска и бесепарска школа след него?

Започна раздвижване, това е само началото. Жалко за младото момиче и детенцето и.