Печалбите не спират по световните пазари на акции и в България трета поредна седмица

С най-голям ръст на БФБ завърши равно претегленият BGTR 30, следван от широкия BGBX 40 и измерителя на 15-те най-ликвидните компании SOFIX, единствен имотният BGREIT е на загуба

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички печелят и заживяват щастливо до края на дните си

В България купуване на акции не се радва на популярност. Хората предпочитат банки , където парите са без лихва. При акциите годишните корекции са около 10% нагоре средно. Със здраве.

да лъжете. От началото на март пазара в са върви надолу

Цялата тази спекула трябва да бъде спряна! Хартийки, глупости, търговия с валута на борсата... боклуци без покритие.

Е как така икономиките са в колапс заради пандемията, а фондовите борси са на печалби, пак заради пандемията? Май тази пандемия е залог за големи печалби на някои, даже в България милионерите се увеличават с всеки месец. Някой лъже, но скоро ще стане ясно на всички

Фондовите борси веднъж са нагоре , веднъж надолу. Дълго след началото на пандемията бяха трайно надолу. Сега са ти обяснили причините да вървят нагоре.

Спрете печатниците и да видим какви борси, какви акции и какви ценни книжа. Само дето един стар и мъдър човек е казал: Няма да е все така.

Трябва да си малоумен, за да "инвестираш" на БФБ. Ама направо луд. Въпреки рекламните статии, като тази.

колкото по-нависоко се катериш, толкова по-лошо падаш.Голямата криза е неизбежна, каквото и да се пише

Каква криза, никога хората не са били толкова богати. Индустрията изобщо не е спирала, даже за първото тримесечие имаме повече печалби откакто се помня.

Аз говоря за обикновения човек. Има огромна задлъжнялост на правителствата. За да връщат огромните държавните заеми, ще се вдигат данъци, мита, акцизи. Ще се вдига пенсионната възраст. Правителствените субсидии в социалните сектори като образование, медицина и др. ще намаляват, качеството ще спада. То това става и в момента. Реално погледнато, обикновения гражданин обеднява със всяка измината година. Естествео, едни като обедняват, други се обогатяват - най-вече бизнеса, големите корпорации и свързаните с тях политици.

голям икономически ум