Коментари - Пазарите на акции в Западна Европа и САЩ на „червено“ трета поредна седмица | Бизнес.dir.bg
назад

Пазарите на акции в Западна Европа и САЩ на „червено“ трета поредна седмица

Индексите на Българската фондова борса отново нарастват и се разминават с фондовите борси от двете страни на Атлантическия океан

Обратно в новината
| Автор : Георги Вулов, 3е-news.net

Коментари - Пазарите на акции в Западна Европа и САЩ на „червено“ трета поредна седмица | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Западна пумия!

В момента най-омразните държави в света са: на Първо място - без конруренция САЩ, на Второ място - Великобритания, жалко за шотланци и ирланци, че са в тая каруца и на Трето място - Германия на Олаф Шолц

Пък Русия и Китай, всички ги обичат... :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Нашите русофили, Скоро ще бъдат като нашите гербири. Ще трябва да изибрат между Бойко и Гешев.... :))))))))))))))))))))

Тъпчо тъпчо.......

ките от двете страни, защо мълчите?

Чакаш тия дето са обърнали всичко в рубли да обяснят, колко е лошо това, че акциите падат ли? :))))

Иначе пише, че новата криза може да тръгне от Китай... Трудно може да го извъртиш като вина на САЩ, нали? :)))) Не е невъзможно, но трябва малко ментална разгрявка дори и за нашите професионалисти тука... :)))

финансово хамерика е по добре от Китай ли? ХАХАХАХАХАХАХА АХАХАХАХХАХАХА. Ще те питам само ееин въпрос? При кого е реалното производство и при когонса реалните дългове? Ахахахаха ахахахаха АХАХАХАХХАХАХА

И понеже производството е в Китай, това ги спасява от имотни балони... Ти май си завършил Карл Маркс с пълно 6, а? :)))) Прочете ли статията или ти отдавана знаеш всичко и вече само пишеш, не четеш... :)))))

Между имотният балон в щатите, който пак се задава, и този в Китай е голяма. В Китай се строи. В щатите повечето се преподават и изкуствено се надуват цените. След това правим едни CDO препакетираме, лошите кредити и ги продаваме на балъците. Затова когато гръмнаха щатите 5 трилиона просто изчезнаха. Не съм чул някой да е купил китайски. Моргидж пакети. Ти ако си би ли ни осветлил.

Те са по католици и от папата. То не бяха санкции, глоби, разпалване на войни, ковиди и каквато друга простотия се сетиш почва точно там. Ама беееее. Само това знаете. Да блеете и да се правите на пишман разбирачи по всяка тема.