Първо четене на бюджета на ДОО за 2020 г. :вдигат пенсиите с 6,7%

От юли минималният размер на пенсията за осигурителен стаж и възраст става 234,13 лв., а максималната остава 1200 лева

Обратно в новината

Коментари - Първо четене на бюджета на ДОО за 2020 г. :вдигат пенсиите с 6,7% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия олигофрени имат ли престава 6.7 % колко лв. са на 300 пенсия, да хората в ада!!!!!!

До тогава ще вдигнат два пъти цените!

От 01.01.2020г. в Хърватия мин.заплата става 870 лв.,а в Кукерландия(Абсурдистан) бай х.й ще я прави 610лв. Браво бай ,браво х.й,браво български орел.И защо от 01.07,а не от 01.01 както във всички бели държави?

Герберасти смотани,кога ще махнете,така наречения таван?Той ощетява хора с много трудов стаж,и тежки професии,например среда с йонизиращи лъчения.Имам 38 г.втора категория,ще доживея ли да си взема цялата пенсия?

кой ще даде смислин отговор , сащо от 1 юли, а не от 1 януари е увеличението на пенсиите.

Вдигат Пенсиите на Роми , Тарикати без Осигуровки в НОИ , Измамници с ТЕЛК . Искам си моята Пенсия - изчислена е от НОИ в Размер на 1500 лева - за критиците - Работник в Металургията , Изчислена по Новия Начин - след 2000 година , без прекъсване в НОИ .

Крадлива герберска депутатска пасмина!

За заплатите на учителите увеличението трябва да е и по високо от 17%. Но не мога да разбера защо ще увеличават пенсиите на дърти, мързели, крадливи и безполезни червени паразити, които не са внесли и лев в НОИ и никога не са създали нещо полезно за обществото. България е единствената страна в която държавата ограбва младежите за да отглежда дърти комунистически паразити. Освен всичко останало червените бабички и старци ползват безплатно инвазивна хирургия и си поствят стентове за щяло и не щяло като по този начин източват НЗОК, където също не са внесли нито лев. Дъртите комунисти са паразити а дядо ми понякога когато бе на кеф ги наричаше шуги.

Ото, Ото. Родителите ти трябва да са имали голям мерак за деца щом са те отгледали вместо да те изхвърлят на боклука веднага щом си се родил. Тва твойто и хапчета не могат да го оправят да знайш.

с две думи - тез дет са бачкали...ще са с жълти стотинки, тез дет са заемали длъжности без да бачкат - ще вземат кинти...нищо ново

Това колко прави на пенсия от 180лв