Първан Симеонов: Страхът "за джоба" започна да измества страха за здравето

В последните месеци има отчетлив ръст на негативните очаквания за икономическото положение на страната и на личните финанси

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направиха си модел да крадат на безценица. Обираме и ризите на хората. Сега маса наши хора ше гушнат за без пари (с кредити от наши банки) реални активи

пак се е омазал около устата със сперма

Хенри Кисинджър - един от владетелите на света : "Веднъж след като стадото приеме принудително задължително ваксиниране, играта приключва. Те ще приемат всичко - принудително кръводаряване или даряване на органи - за "общото благо". Контролирай умовете на овцете и ще контролираш стадото. Създателите на ваксини правят милиарди - печалбата е многократно голяма. Уредяваме стадото, докато то ни плаща за изтребващи услуги"...ПРОЧЕТЕТЕ И ЗАПОМНЕТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА ЕДИН ОТ ТИЯ, КОИТО НАРИЧАМЕ "ГОСПОДАРИ НА СВЕТА" И СИ ПОМИСЛЕТЕ КОЙ ЩЕ НАДДЕЛЕЕ - БЛИЗО 8 МЛРД. НАСЕЛЕНИЕ НА ЗЕМЯТА ИЛИ 500 РЕПТИЛИ АНТИХРИСТИ ?!!! КОЙТО РАЗБРАЛ - РАЗБРАЛ !!!

Предлагам публично, всички министри (начело с Бойко Борисов), депутати, шефове на болници, ръководството на БЛС и на двата щаба (НОЩ и Ваксинационния) и членовете на семействата им, вкл. деца и внуци - ПУБЛИЧНО, пред камерите да се ваксинират с ваксини подбрани също ПУБЛИЧНО на случаен принцип от пристигналите (като при тотото). Щото сте много ценни и трябва да ви опазим. Веднага ваксинирайте дебилите и троловете на ГЕРБ !! ГЕРБ =ВАКСИНА= УВРЕЖДАНИЯ И СМЪРТ=ГЕНОЦИД !!

Здравето и парите са свързани . Като нямаш пари имаш стрес , лошо хранене, не можеш да си позволиш добра здравна грижа , нервната и имунната система се сриват . Не искам политиците да ме пазят от вируса! искам си нормална работа и живот , пък каквото Господ е решил за мен !

Каквото и да пишете, както и да го въртите, хората вече се събудиха. Вече на всички им светна кое какво е и кой го прави, а най-вече защо. Така че спрете да се пънете, лъжата ви е по-блеснала от голите ви тъпи задници!

Ма много си умен Как го измили

Хора с препълнени джобове са загрижени за дравето на простосмъртните. Айде не на нази тия! Мишоци с мишоци!

Като няма простосмъртни, няма да има и богати с пълни джобове. За това и богатите се грижат за "пчеличките" си за да им са винаги пълни джобовете. Ако измрат пчеличките, кой ще им произвежда мед? Парите в джоба не се ядат, с парите може да се купи много мед, ама ако има кой да го произведе.

Фейк нюз! Някаква евродепутатка, която е на 32 години поръчала и ..платила?! проучване и то на кънчовците за да получи.."негативни" очаквания за икономиката и личните финанаси? И това на фона на повишаване на доходите и то в условия на пандемия. Това е такава измама и е част от политическата игра на "независимита" агенция за социология, която всъщност е едно добре организирано капиталистическо предприятие.

каквото му кажат дебилите Райчев и Кънчо това плещи.

То не за теб бе ктуно празна. Злобей и завижда за да може слекота ББ да имачетвъртоправителство.

Ами така става като Бойко се предаде в ръцете на медицинската мафия. Единствената необходима и достатъчна мярка беше грипната ваканция. Нямаше никакъв смисъл да се затварят даже кръчмите. Да не говорим за фитнеси и спортни зали. Една забрана за две седмици за влизане до 16 години във фитнеса щеше да е достатъчна. Или просто червена пътека от 3 часа за младежи до 16.

Ти да не би да имаш докторат по тъпоумие и пазноглавство.

Първанов, ти си глупак. Ама много голям глупак. Когато за три дни умряха от китайския грип петима мои познати от различни населени места, се замислих: Парите или здравето, защото се оказа че преболедувалите имат усложнения,та реших-здравето. Защото ако си здрав,може да гладуваш известно време, може да си намериш нова работа.Ама ако се сроминеш ? Не знам. Ти знаеш.

да, едни се разоряват напълно, други стават приказно богати. След като се наситиха на безплатните тестове и в байдънова Америка трсят начини да припечелят някой друг долар. В милионерския рай на Сан Франциско, където да наемеш пространство под стълбище струва най-малко 1500 зелени, пускат тестомати. Машините ще продават ккомплекти за тестиране. Плащаш $120, пляеш в шишенце и го пращаш за изследване. бързо и удобно... производтсво на нови милиардери.

Кой ще излезе да каже какво правим като ваксинираме едните, а другите не искат ваксинация и отстрани почнат да подсмърчат с COVID? Заведенията ли да им затворят, помощи ли да им спускат или да ги затворят в болниците да се лекуват?

Точно ваксинираните ще са опасни. Тези, които подсмърчат ще го правят седмица две и ще престанат. И нитп ще заразяват нито ще се заразят. И опасността за тях няма да е по-малка. Ваксиниране по време на епидемия никога не бива да се прави, защото винаги изработва мутант. И тогава на ваксинираните дето не са го преминали тежко им.

Социолозите, звездите ли ви го говорят това? Страх? Как я измислихте тая щуротия? Моето социологическо проучване показва друго: Досада. Бяс. Безпомощност. Безпътица. Управляват ни идиоти. Безизходица. Малоумници. Не са ни свършили парите, търпението ни свърши. Мнооооооого се надявам, ама много, на изборите да разберете какво мислим за вас. Ама така да разберете, че и за домоуправител да ви е срам после да се кандидатирате. Защото по-големи некадърници не сме имали начело никога. За 1300 години.

„България ще я спаси не толкова възстановената икономика, колкото възвърнатата Духовност. Трябва да се стремим да бъдем център на Светлината. И в най-тъмни години не угасват лъчите сред будните синове на нашето племе. Все има проблясъци. Но българинът е склонен към леност. Обогатили се материално, забравя духовното. Тъй е и при другите народи. Затуй сме в недоимък. Но тази период няма да е безкраен. Кармата ни най-сетне ще свърши. Предстои да станем като Швейцария, та и повече.” И преди да почине, тя казва: "Сега ще се отвори вратата на злото и ще я управляват България, преродени нейни душмани.". А вече се вижда, в началото на пролетта, ИЗГРЕВЪТ НА СЛЪНЦЕТО НА СВОБОДАТА и на нашата улица.

първанчо, в родината ни мила работят всички на които им се работи! а кръчмарите да го духат! утре, когато им отворят заведенията, никой няма да им ходи! веселото свърши, първанчо!

Тоя гол охлюв предполагам няма идея какво значи "Гладът е по-силен от тока." За него това най-вероятно е "нон сенс".

Няма гладни, няма безработни. Има мързеливци. Това е. Това е БЪЛГАРИН. Все мрънка, все някой друг му е виновен. Но на прояви инициатива- не, това е вредно.

НЕ СМЕ НАРОД - 1875 г. Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме... Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни... Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни... Всякой вика "Яман ни е нам хала!" - а всякому мерамът е развала... Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. "111" , това е положението, 146 години вече. Обаче дойде Нова Ера - Сатя Юга и нещата РЯЗКО ще се променят, както се вижда след изминалата вече 2020 година.

само да кажа, на тия с дълбоките джобове ковчег джобове няма ние, с малкото доходи - парите не стигат до джоба, минават транзит

... за живота който живееш? Или ако някой изкарва повече от теб , значи е виновен по подразвбиране ??

Плащам на бременна жена да й го туря в хемероидния анус

Дали ще стане като през виденовата зима дето се редехме на опашки за един хлеб....

Тая зима беше месец-два, няма и толкова. Сега ще се редиш до живот. Ако ме разбираш!

Не знам, ама смятай колко са добри в управлението комунягите, щом без корона вирус ни вкараха в криза!

Вкараха разни идиоти в такъв филм, че сега им се извива свят.

Е че то отдавна е известно че гладЪ е по-силен от тока, и винаги хладилника побеждава телевизора...

Още малко и нощници и гащници ще ядат як бой от гладните зомбита!

ГЕРБ си отива ведно с Боко Тиквата, Севда Арнаудова тв, щаба му НОЩ и всичката ГРОБАРСКА смрад!

И съвсем очаквано завлича България със себе си.

По-важно е кой идва? Доналд Тръмп си отиде-идват джендьрите,мюсюлманите в Европа и така...

Longines

добре ,че беше ти да го "измислиш"!иначе нямаше да се сетим!

Никой, включително и той обаче, не се наема да обясни защо? Откъде се пръкна с тази, уж, състаряваща го брадица, наследник на Райчев ли се бара?

Прави ми впечатление в последно време, че все повече издухани българи има из улиците. Лоша комбинация- прости и издухани българи.

Много издухан народ. Например кой би си кръстил детето Джонката, Дънката или пък кой мъж пие Каменица?

От глад се умира бавно и мъчително, а от вируса бързо и за 3 дни. Кое избирате?

Страх за чекмеджето е много голям страх...

Такива страхове нямат само чиновниците - заплатата им е в кърпа вързана. Другата част от обществото е изчерпала вече и малкото спестявания, а грижа от правителството има само в медиите, но не и реално.Естествено, това не се отнася до близките по управляващите, които устремено усвоиха милиарди, които трябваше да стигнат до небогоизбраните. Психолозите твърдят,че агресията е следствие на страховете.И този път ми се струва,че ще избие винтила.Яростно!

Само да не избие както им изби на французите през 1789 г. щото всички знаем как свърши тази работа. Или пък може би наистина е по добре да паднат няколко тлави, за да се изясни положението. както казват-преди разсъмване е най тъмно

путенце от снимката добре би ми духнало

козел открил топлата вода? Браво на таквизи учЕни!

Очаквам глад, бунтове и повишение на престъпността.

За какво са ни пари бе, хора, парите развалят човека. Ейго съседа спечели от лотарията на Божков, сега нито мен поздравява, нито жена ми ебе, аме страшна работа

Гладът започна.

Само като чуя "Галъп" и автоматично включвам детектора на лъжи. Долните мнения за страха от джоба още от преди пандемията и че ако се събудиш и нямаш проблеми си на онзи свят много ми харесаха. Също и че по-добре жив, макар и с финансови проблеми, отколкото да ти е леко. Хуморът винаги помага! От моите познати - от ИТ и от други сектори, страхът за здравето и живота (моя и на близките ми) определено е по-силен от този за джоба. Да уточня, че не работим милиардери. Но определено е истина, че доста познати - основно такива с ипотеки и заеми - са силно притиснати от пандемията. Само че и преди това не бяха цъфнали и вързали. :(

Бъди жив и здрав. намери в интерент сериала Моите мили съседи-гледай и се смей.

Страхът за здравето не е изместен, а просто изчезна, понеже най-после масата осъзна, че "страшната зараза" е шменти-капели.

Този Параван много грозен...сигурно е и доста тЪп...

Той страха за джоба беше от преди пандемията. Както и много други проблеми, които просто се обостриха.

Е, финансови проблеми, човек има само докато е жив. :) След това му става леко. :)

Точно същото казваше баба ми-събудиш ли се един ден и нямаш никакви проблеми, си на онзи свят

А добро утро, ще се сетите....