Коментари - Парното и топлата вода поскъпват - ето къде и с колко | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от кога на съдирането на кожите от топлофикациите му викат "услуга"?

От ГЕРБ и т.нар. Патриоти с любов! Не че БСП и ДПС са по-цвете за мирисане! Вдигат се цени на хляб, мляко и др. хранителни продукти, на природен газ и парно! Скоро ще хвръкнат и местните данъци! И да се надяваме че модераторите няма пак да ми изтрият поста!

Ми, реално след вдигането на цените на газа скачат всички цени. ВСИЧКИ! И при 14% поскъпване на газа, цените на всичко ще скочат с между 20 и 30%. Стабилна държава! Отличникът Горанов каза, че вдигането на цените било нормално, щото много ни се били повишили доходите...

Всички партии в парламента го избраха този на снимката да им играе бушон. Любимите ви партии, слуги на Мацква стоят зад него.

Спите ли, дебили? Спете, лапачите не спят.

Целият Народ, да се вдигне, докога хора, ще търпите всичко, с тези цени, на три месеца увеличение на всичко, та ние умираме, как се плаща това скапано парно... Гадни монополист и, вие уморихте народа с измислените си недоказани сметки??? Това правителство - оставка!!!! Народе-събоди се!!!!!!

В момента Русия ни продава газа на цена 250-255 долара за 1000 куб.м или 416-424 лева, а Булгаргаз продава на 401 лева. През следващите месеци се очаква цената да се вдигне още и това не зависи от КЕВР, Булгаргаз и т.н., а от цените на доставка от Русия и от цената на долара. Въпреки това цената на газа е значително по-ниска в сравнение с 2013 и 2014 г., когато достигна 652 лева за 1000 куб.м. Трябва да се отчете, че долара поевтиня последните 2-3 дни и сега се търгува за 1,66185 лева, та сметките на КЕВР може би ще претърпят промени, защото долара е смятан на цена 1.68944 Това е разлика от над 1%, така че не очаквайте много.

Този господин на снимката е най-отявления анти българин. Мястото му е някъде извън България например при Сорос, а някой го направи регулатор да обслужва чужди интереси. Докато е на власт ще има цени само нагоре. Прокуратурата да се само сезира и да започне преследване сигурно ще намери интересни неща около него...

Не лъжи, бе боклук. Точно при този цената на Газа падна от 652 на 300 лева. Това цени само нагоре ли ти се виждат?

Дано гръм да ви удари до 1 октомври идиоти , та да не дочакате да крадете от увеличението

Този пенсионер да се изгони веднага с операция чисти ръце и да се сложи някой като Мая Манолова.

боклуци долни мръсни, какви разчети правиш ти бееее.Я се гръмни .Никакво ползване и плащане

Все не мога да разбера как един отпадъчен продукт поскъпва. Все едно да има разлика в качеството на това, което пускам сутрин в тоалетната при положение, че вечерта съм ял сьомга, или боб..

ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА СЕ ГРЪМНЕТЕ С ТОВА"ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ"??????? НЯМА ТАКАВА ПАРОДИЯ!!!!

Народе ! Народе ....

"обществено обсъждане" при липса на "общество". това е все едно контролирания да контролира контролиращия... и после??? все тая. тъжно!!

Гласувайте пак за герб. До окончателното разтуряне на държавата!

Никой не гласува за нас а пак спечелихме

ПРИ КОМУНЯГИТЕ ВИНАГИ Е цветя и рози!

Само си пишете тук а нямаше и 100 човека на митинга при предишното увеличение.Само възрастни е на тях вече не им е по силите и възможностите да ви уреждат вечно живота .Така че плащайте и си трайте.На митингите само баби и дедовци които после получават и подигравки.Ами да не седнат и те пред компютрите и да се възмущават от тях така поне няма да им се подиграват.Те изчезват да видим тогава кой ще ви оправя живота.

най-тъжното и смешно нещо е вързастни да са по площадите по политически причини. а, да протестът не върши работа. опитахме 1989,1996,2005,2015. сега мерките са други.

Младите са в чужбина или на работа в администрацията, протестират ли и си губят работата.

". . . Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен. .“ ХРИСТО БОТEВ

Изеднициии, а доходите, кога?

от 30 февруари 2019г

Над 15 години казвам и показвам как могат да се намалят в ПЪТИ енергийните загуби в България с малки инвестиции. При влагане на 500 милиона лева, ВСЯКА година може да се намалят загубите с 500 милиона лева. След последното поскъпване на топлоенергията, оптимизация за 200лв в най-старата абонатна станция във Варна цената на горещата ни вода падна до 3.37лв. за м3.

БРЦК

Що не вземеш да публикуваш всичко , или искаш да печелиш ? Или пък искаш да кажеш ,че топлофикациите нарочно не намаляват загубите?

През последните 15 години, всички телевизии направиха репортажи за оптимизациите които съм реализирал.Потърсете "варненец намали сметките за парно". Лятото радиаторите охлаждат сградата, като вземат безплатен студ от ВИК и погряват на първи етап водата за БГВ. Предлагам доказаните през годините иновации напълно безплатно. На евроконференцията за енергийна бедност, проведена в София на 19.03.2018 направих предложение на зам. министър Жечо Станков (преди пътуването му до Брюксел), как с повишаване с 10%-20% на себестойността на климатичната техника може да се завиши до 3 ПЪТИ КПД-то през летните месеци.

Тъпичко народа си мълчи. До кога ли? Това не народ !

първо ,не ти е там мястото , отивай си гледай пенсията и бастуна и дим да те няма .отдавна тази кратуна трябваше да я няма там !

Този комунист от миналото само декларира увеличение на цените , а какво направи да спре увеличението-разбира се никога , нищо негодник!!

Топлото поскъпва, да, ама за сметка на това заплатите си остават замразени във фризера. Имена не помня, но виж - физиономии....забравям! това е логиката. Не е удобно да питаш. Просто мини на бахур, но не повече от два пъти седмично. Има незабавен вталяващ ефект.

Нали той е отказал Южен поток?!

го Орешарски. Ама то няма голяма разлика.

Топлофикация София е едно техническо недорозумение. С изключение на Русия, никъде по света не се отопляват от Топлоцентрали, които пренасят топлата вода с гигантски тръбопроводи на десетки километри. Ремонтите и загубите на топлина са огромни и колкото да увеличават цените фалита на тези Централи е неизбежен. Подобно беше положението и с Кремиковци.

По цени бихме Запада от всякъде! Храната досега беше по скъпа,а както е тръгнало ще стане в пъти по скъпа! Цените на техниката на Запад се по ниски и то с много,цените на автомобилите също,цените на жилищата са изравнени,по цени започваме да ги бием на всякакво ниво,докато по заплати се бием с африканските племена в джунглите!!!!

на "запад" не може да се водиш на минимална заплата и да плащаш данъци на тази сума, а да потребяваш неизвестно колко..

Хора,спасявайте се,кой както може към чужбина,тук няма оправия и няма да има! Тази държава просто работи по всякакъв начин срещу народа си и нищо не прави за да задържи хората тук,затова бягайте от този Ад!!! Тук ще си останат само управляващите и циганите,но най простите,да си съжителстват и да се трепят един друг...

За голямо съжаление трябва да признаем, че България е на път да изчезне такава каквато я знаем. Явно сценарият за унищожението и е задействан с пълна сила. И този път нейната гибел няма да е по вина на поробители, а ще бъде затрита с любезното съдействие на собствените и управници, които между другото са докарани на власт от точно тоя народ. Трагично е обаче и поведението на народа, народ от продажници, злобни и жалки душици, които си траят с мъртвешко спокойствие или пък се спасяват по единично кой както и където намери!

На печелившите от Пловдив - Честито! Трябва ви нов Левски!! Както на Европа и трябва нов Ад0лф!!!

Очаквам една гладна и студена зима - за голяма част от българите. Бунтове и сваляне на правителството. Ма ще си спомняме за ЖанВиденовото време...

Дали да не си обясним това поскъпване във време, когато има преКалено много производители, със силовите манипулации на САЩ по целия свят, за да вдигнат цената до ниво, при което да станат рентабилни техните доставки на шистов газ СЪС ТАНКЕРИ ?!

Е тоя същия хубавец каза, че ел. енергията даже не била поскъпнала с процента на увеличение на пенсиите. Сега какъв ли шедьовър ще изръси? А други пък ще уговарят хлебопроизводителите да работят без печалба!!! Е то че сме глупави, ама чак пък толкоз?

И сега е скъпо-за изравняването на парното платих повече от мин.година,водата фръкна нагоре, тока също..... сега отново се вдигат.Бая трудно става и не знам как ще се кара.Това е действителността! " Войната" между институциите е пунта мара, голямана далавера е онзи палеж на документи , дето арестуваха сигналистите журналисти, ама я укриха.Кой ли ни бръсне за..........

На мен ми дойде сметка, че топлофикация има да ми връща 366 леФФчета. Сега няколко месеца не плащам топла вода. Парно не ползвам.

Кратко, с три реда ! Досадно обяснение, че се вдигат ток, вода, парно, газ, горива и храни ! Уф, виж статиите на дойче веле са по два екрана - защото са по-важни - нали ?

Предлагам да свалим правителството и после пак да си го изберем. Гениален ход доказал се във времето.

Явно 2013 ще се повтори,но за Баце изходът няма да е същият.

Ураа, ще плащаме по-скъпо парно, Ураа, да живее най-хубавото и топло парно !

Бравос!До зимата гроб едва ли ще оцелее.Все така я карайте.Ток,парно,лекарства хляб,данъци,смет...и всичко останало.Пенсии средно 200евро.Майната ви!

булгаристанските овце ще си траят и отново ще си искат тиквата и ГРОБ! важното е бай брадър да върви и да има парцуца!

Напротив. Вече искаме бие сие пе и Курнелия Сланинова в комплект с абдала Карадайъ

Спи народа и гледа помиите по нова и бтв

Видя ли петко как се изложи в играта с перото :(

Браво, Бойко, браво, Борисов! Congratulations!

КЕВР трябва да се закрие...., незабавно!!

Дърта съм НЯМА КАКВО ДА ГУБЯ и с кеф бих опухала цялата крадлив сган. Крайно време е да се обединим и да ги почваме СТИГА РОБСТВО И ТИРАНСТВО ВСИЧКИ НА ОРУЖИЕ СТАНИ СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ

Сопа за гласувалите за ГЕРБ и ОП.

Гласувайте за Бойко! Той е много зле, но комунистите ли да дойдат??

Да!

не е ли комунист? Уникално приЗд и глупав народ сме ние българите. И все по глупав става.

време е да излизаме от еропейския съюз

Време е да станем пълноправни членове на ЕС. Никой не ни е виновен, че търпим нашите псевдополитици да си пълнят джобовете вече толкова години!

Такива,като Доган накупиха ТЕЦ-ове и Топлофикации и после нямало да има дране,ама и народа не става за нищо,щом досега не ги е изтупал тия,като брашнян чувал!

Споко които оцелеят от 1 юли ще гушнат 20 кинта АКО НЕ ГУШНАТ БУКЕТА ПРЕЗ ДЪЛГАТА ЗИМА.

Тоя няма ли да мре вече, че като гледам е назначен до гроб и само глупости твори...

ДИР, следващият път под такава новина сложете снимка на Р.Овч и ръководството на столетницата. Защото те са отговорни за монополното положение и за обвързването на цените на газа с нефта.

В смисъл, че костов продаде Мариците на Хамериканците, а по времето на царя, когато бойко борисов беше главен секретар на МВР се сключиха договорите на ЕРП-тата ли бе катил ? 10 години вечно друг ви е виновен - ами като не можете махнете се !

Тоя тюфлек става само за пиар и говорител на фирмите за комунални услуги! Да ги разформироват тия изедници от длевр!