Парламентът улесни изграждането на зарядна точка за автомобили в блока

На първо четене мина проект за намаляване на кворума за провеждане на Общо събрание в етажна собственост

Обратно в новината

Коментари - Парламентът улесни изграждането на зарядна точка за автомобили в блока | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Банкя блокове няма.

ужас. Другарите пак са творили тъпотии. Значи кмета може да назначи някой за домоуправител, без този някой да знае за това си задължение. Също застраховката на домоуправителите от къф зор е?!? Сякаш имат кой знае каква отговорност и ще покриват щети. Само ще увеличи цената им. Да не говорим, че при свикване на събрание и след отлагане с 1 час, да може да се приеме всяко решение дори с 1 процент от собствеността. Пълна лудост.

От много свободия блоковете и въобще градовете са заприличали на гета. На когото не му е изгодно да живее в град - по селата има предостатъчно празни къщи.

Един живее и един не живее и плащат равни разходи... ПАЗАРНА ИКОНОМИКА... И С 1 ПРОЦЕНТ СЕ ВЗИМАТ РЕШЕНИЯ ЗА САНИРАНЕ И РЕМОНТИ.... Е В ЕВРОПА ТА НЕ Е ТАКА. ПРОТИВ КОНСТИТУЦИОННО, ПРАВАТА НА СОБСТВЕНОСТ СА НЕДОСЕГАЕМИ.. МИНЧЕВ.. МИНДЖЕВ. МУНЧЕВ

Колко от собствениците на електрически коли живеят в блокове? И то такива в които се обсъжда етажната собственост и консумацията на електричество? Освен тази тъпотия гледам. че на първо место към този момент ни прадлагате да четем за жените предприемачи и мениджери с 'фантастични' планове, които не били одобрявани. След пороя от коментари, и то уместни, към предишния ви материал по темата се усетихте, че ще е по-добре да спрете коментарите. Ами, каво повече да кажа? Лек ден!

На блок 70, вх.В, ЕТ.16